Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
45
Favori
116.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bu remake ısrarı. Isıtıp ısıtıp sunuyorlar. 36 yaşındayım zaten 2 jenerasyon batman filmi izledim şimdi 3.jenerasyon geliyor. 10 yılda bir aynı şeyleri tekrar izletiyorlar adama.
  • Başa almayacaklar işte, ne güzel. Umarım Red Hood hikayesini uyarlarlar.
  • Ya birader gına geldi Bale'nizden de Nolan'ınızdan da. İkisini de çok severim ama her yerde aynı yorumu gördükçe soğuttunuz be. Bırakın işte geçti gitti 3 filmlik bir seriydi, izledik bitti. Adamlar yeni bir evren kuruyorlar, hala bale bale bale. Ki ben şahsen bu yeni filmlerde çizgi romana çok daha yakın bir Batman izleyeceğimizi düşünüyorum. Ben Affleck'in tipi de daha uygun, oyunculuğu da iyi yönetmenliği de. Amma abartıldı şu konu ya. İyi ki 3 film Batman izlediniz.
  • Adam Batman siz hala ben açıcaktım diyosunuz
  • Jason Todd'u koysunlarda ne olursa olsun.Red Hood'u görmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Affleck filmi yazıp yönetecek ve oynayacak. Bundan sonraki Batman filmleri Affleck e emanet.
  • Iyiki bi Nolan i ezberlediniz. Daha ortada konu yok, oyuncularin %90'i belli degil... Yeter yahu!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh be Nolan, Batman filmlerin yonetmenligi hangi ezik comezlere kaldi affleck. Bey hem yonetip hem oynucam derken bat suit Bale ye kaptirmasin tekrar

• Beyler, efsane The Killing Joke çizgi romanının animasyon filmi geliyor. Hem de projenin başında Bruce Timm var. Çok sağlam bir film olacak yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 11 Temmuz 2015; 10:33:05 >
  • Geoff Johns yazsında millet görsün nasıl herifler var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    Flash, Shazam ve Green Lanrern'ıda yazması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Shazam'ı zaten yazıyodu sanırım. Flash'ı Phil Lord ve Christopher Miller yazacak artık onlarda iyiler. GL'yi de inşallah yazar Geoff. O kadar çizgi romanı var, en iyi hikayerinin hepsini bu adam yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Shazam'ı zaten yazıyodu sanırım. Flash'ı Phil Lord ve Christopher Miller yazacak artık onlarda iyiler. GL'yi de inşallah yazar Geoff. O kadar çizgi romanı var, en iyi hikayerinin hepsini bu adam yazmış.

Yazdığı Shazam filmi iptal edilmişti, yeni film için de ismi geçiyor inşallah doğrudur. Green Lantern'ı kesin yazması lazım çünkü herif resmen karakteri diriltti. Flash için de avuntum hiç olmazsa diziyi yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Ahh be Nolan, Batman filmlerin yonetmenligi hangi ezik comezlere kaldi affleck. Bey hem yonetip hem oynucam derken bat suit Bale ye kaptirmasin tekrar

Sensin ezik çömez. Nolan sevdanızdan ölüp gideceksiniz. Bütün filmleri ancak Nolan yönetsin. Bütün yönetmenleri unuttunuz be. Nolan Nolan Nolan. Adamdan soğudum be.

Bale kendisi istemedi. Evet çok iyi bir oyuncu da arkadaş yeter be. Her yerde BALE BATMAN OLMALI BALE BATMAN OLMALI.

Ben Affleck Hariç HERKES olabilir ne be. Dün gibi hatırlıyorum hepiniz ağlıyordunuz. YouTube,Facebook forumlar hepsi savaş alanına çevrildi. Yazık. Yeniliklere gram açık değilsiniz. Düşündükleriniz ancak kendinizle sınırlı.

Sizin çocukluk filmlerinizi kim yaptı ya. Steven Spielberg'ler Peter Jackson'lar(Son 3'lemeyi sayma)... Ne oldu bir anda uçup gitti mi.

Not:

Adamın hem oynayıp hem yönettiği filmlerin hiçbirinin puanı 7,6'nın altında değil. Harbiden yok artık nasıl kaldırıyor bu adam bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 11 Temmuz 2015; 14:59:54 >

• Batman'i Nolan ve Bale ile tanıyan çoluk çocuk işte hocam, boşver.
  • Arkadaşlar artık bu affleck tartışmaları bitmeli. Hali hazırda 2 filmde birden batman rolününde oynuyor. 3. olan bu filmde yolda. Artık karakter tartışmaları bitmeli. İyi veya kötü, batman affleck tir.
  • AdminDusmaniYusufGulcemal A kullanıcısına yanıt
    Çizgi romanlarda Gotham'da partiler mi dönüyor sanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminDusmaniYusufGulcemal

Cizgi roman havasina donmesin abi. Cok renkli cocuk isi oluyor. Nolan'ın uclemesi atmosfer olarak mukemmeldi. Umarim cizgi romana sadik kalmazlar, yine daha karanlik bir gotham bizleri bekler.

Hiç Batman çizgi romanı okudun mu?

Filmi beğenmeyenlerin çoğu filmi, Batman'in ve Gotham'ın çizgi romanlardaki gibi karanlık olmaması nedeniyle beğenmiyor sen gelmiş çizgi romanlar renkli diyorsun

• Renkli? Kardes nette tonla liste var "okunmasi gereken Batman cizgi romanlari" diye. Bakip o listedekilerden bi kac tanesini okuyun rica ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdminDusmaniYusufGulcemal A kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim şu yazından ÇR ler hakkında en ufak bilgin olmadığı anlaşılıyor. ÇR tarihindeki en sert, karanlık atmosfere sahiptir batman serisi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.