Bildirim
The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (22. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Deathstroke un kötu olarak seçilmesini şiddetle destekliyorum hele oyundaki bir dövus sahnesi varki bu filmde ondan iki tane olsa sanırım koltuklarımızda duramayız ben Wonder Woman ve Batman filmlerini sabırsızlıkla bekliyor ve beklentiyi ister istemez yukarda tutuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DC'nin solo filmleri daha kaliteli olacak anlaşılan. Deathstroke seçilmesi harika oldu, Batman'in dövüş sahneleri çok güzel zaten bu evrende, Deathstroke dövüşünü izlerken kalpten gitmeyiz umarım. Görüntü yönetmeni Larry Fong veya Zack Snyder olsa bu filmin muhteşem olur. -
Arkham origins'teki Deathstroke kapışması gibi olacaktır çok iyi bir seçim.. -
Filmle alakalı kalpten gideceğiniz söylentiler :
-Filmin senaryosu daha tamamlanmamış. Affleck ve Johns filme özel birşeyler katmak istiyormuş.
-Film 2018'de çıkacak gibi görünmüyor.
-Filmin başında tamamen Affleck ve Johns var. Onlar izin vermediği sürece kimse filme dokunamıyor.
-Snyder hikayeye katkıda bulundu.
-Ben Affleck tüm DCEU filmlerinde kamera arkasında olmak istiyor. Filmi denetlemek gibi birşey.
Affleck, Geoff Johns, Zack Snyder, Jon Berg tüm DC filmlerinde çalışıyor. Bu yüzden daha iyi filmler bekliyoruz.
-Batfamily üyeleri Nightwing/Dick Grayson, Barbara Gordon/Batgirl, (Oracle değil) Alfred, Komser Gordon ve Lucius Fox
-Superman cameo olabilir.
-Amanda Waller cameo olacak.
-Joker olacak. Batman ile ilişkisini iyi yansıtmak için yavaş yavaş karakteri hazırlıyorlar.
-Catwoman küçük bir rolde olabilir, Bruce ve onun bir çocuğu olabilir.
-Deathstroke ana düşman olacak
-Harley Quinn ve Deadshot gözükecek.
-Nightwing Blüdhaven'da olacak. Nightwing'in Batman ve Barbara ile gergin bir ilişkisi olacak.
-
Üff son haberler fenaymış hakketen. Ben Affleck'e güvenim tam.
Lucius Fox ve Dick Grayson için düşünülen isim var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batgirl yerine Oracle olsa her şey daha oturaklı olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: mgsfanboy
Filmle alakalı kalpten gideceğiniz söylentiler :
-Filmin senaryosu daha tamamlanmamış. Affleck ve Johns filme özel birşeyler katmak istiyormuş.
-Film 2018'de çıkacak gibi görünmüyor.
-Filmin başında tamamen Affleck ve Johns var. Onlar izin vermediği sürece kimse filme dokunamıyor.
-Snyder hikayeye katkıda bulundu.
-Ben Affleck tüm DCEU filmlerinde kamera arkasında olmak istiyor. Filmi denetlemek gibi birşey.
Affleck, Geoff Johns, Zack Snyder, Jon Berg tüm DC filmlerinde çalışıyor. Bu yüzden daha iyi filmler bekliyoruz.
-Batfamily üyeleri Nightwing/Dick Grayson, Barbara Gordon/Batgirl, (Oracle değil) Alfred, Komser Gordon ve Lucius Fox
-Superman cameo olabilir.
-Amanda Waller cameo olacak.
-Joker olacak. Batman ile ilişkisini iyi yansıtmak için yavaş yavaş karakteri hazırlıyorlar.
-Catwoman küçük bir rolde olabilir, Bruce ve onun bir çocuğu olabilir.
-Deathstroke ana düşman olacak
-Harley Quinn ve Deadshot gözükecek.
-Nightwing Blüdhaven'da olacak. Nightwing'in Batman ve Barbara ile gergin bir ilişkisi olacak.
neyse ki bu söylentiler, jl için yazmış olduğunuz söylentilerden daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: mAtes52
Lucius Fox Denzel Washington olsa amanın...
Liam Hemsworth yada Zac Efron olabilir Nightwing. sonuçta kendisi artis kılıklının teki hareketler falan.
Uzun saç olacaksa Jared Paledacki olabilir Supernatural'den. -
Batman ve supermanin uzun versiyonlu dvd si cikti mi internet film siteleinde. Ciktiysa pm atin lutfen yada bildirin
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
quote:
Orijinalden alıntı: mAtes52
Lucius Fox Denzel Washington olsa amanın...
Liam Hemsworth yada Zac Efron olabilir Nightwing. sonuçta kendisi artis kılıklının teki hareketler falan.
Uzun saç olacaksa Jared Paledacki olabilir Supernatural'den.
Liam çok uzun, Zac çok kısa, Jared ise biraz yaşlı.Benim adayım Taylor Kitsch ama onun da yaşı var biraz. Hal Jordan olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 1 Eylül 2016; 0:51:03 >
-
-
-
-
-
fan yapımı :) ama baya başarılı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: belli belirsiz
fan yapımı :) ama baya başarılı :)
Evet baya :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
Jared 'Joker' Leto ile Ben Affleck ın başrollerınde olucagı Batman filmini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu Joker in Dark Knighttaki vasıfsız gibi olmadığı Suicide Squaddan belli oldu.
Seri bloklayın bu mesajı atanı -
quote:
Orijinalden alıntı: Babboable
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
Orijinalden alıntı: Icefyre
Ben Affleck - Bruce Wayne/Batman
Jeremy Irons - Alfred Pennyworth
JK Simmons - Commissioner Gordon
Jared Leto - The Joker
Margot Robbie - Harley Quinn
Will Smith - Deadshot
Joe Manganiello - Deathstroke
Heath Andrew Ledger yaşasaydı şu kadroda çok güzel Joker olurdu. Gerçi yer aldığı Batman filminin ruhu başkaydı ama bu filmde de sırıtmazdı. Kim bilir kendisini daha ne filmlerde görürdük.
O adam ilahi olarak zirvede bıraktırıldı bence. Mesela balon suicide squad filmine yakışacağını hiç düşünmüyorum.
Öyle ancak kaderinde bu kadar erken bir ölüm olmasaydı onu daha birçok filmde Joker olarak görürdük diye tahmin ediyorum. Bilmiyorum kendisi tekrar eden işleri tercih eder miydi ancak en azından 2 kez daha Joker olarak görürdük bence. Suicide Squad konusunda size pek katılmıyorum. Şahsen filmden keyif aldım. Belki de son zamanlarda çok fazla kötü film çıkmasından ve film kıtlığı yaşamamdan da dolayı olabilir. Yoksa çizgiroman filmlerini genel olarak sevmem zaten. Balondan kastın oradaki Joker ise bak o olabilir. Pek de sevdirmedi kendini zaten ben de filmi bunun için izlemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X