Bildirim
The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (23. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
kesinleşti. filmde d.stroke karakterini Joe Manganiello oynayacak.
http://heroichollywood.com/joe-manganiello-deathstroke-batman-movie/ -
Joker'ın kiraladığı bir Deathstroke olur umarım. -
Seçilebilecek en iyi düşmanlardan birini seçtiler, tebrik etmek lazım Affleck ve ekibini. Söylentilerin zirvede olduğu bir dönemde düşman Killer Croc olacak falan deniyordu, endişeleniyorduk. Joker,Harley,Deadshot ile beraber casting'i sağlam yapılmış bir Catwoman ve Nightwing bekliyorum. Arrow dizisinde berbat edilmiş intikamcı Deathstroke yerine gerçek paralı asker halini göreceğiz, muhtemelen iş vereni de Joker olacak. Umarım 2018'de izleriz.
Ayrıca Lazarus Pit, Red Hood, Joker ve belki Ra's Al Ghul konusunu sonraki filmlere mi saklıyorlar yoksa vazgeçtiler mi merak ediyorum. -
Ben Arrow'daki Deathstroke'u sevmiştim. Evet hikayesi falan farklıydı belki de ama Manu'nun oyunculuğu ile izlemesi keyif veriyordu. -
Affleck yaparsa müthiş yapar. Büyük ihtimal bu seri üçleme olacak. İlk filmden Red Hood gibi baba konuları işlemek istemediler. Bu bile harika bir adım bence.
FOREVER AFFLECK! -
Zack Snyder'ın dövüş koreograflarının yaptığı Batman vs Deathstroke sahneleri...
-
yapar mı ki? -
Belli olmaz. Affleck bir röportajında dövüş sahnelerini çeken ekip çok iyiydi, çok yaratıcılardı gibi bir şey demişti. Gözü var yani adamlarda. -
@Sokratik Adam Manu reyisi severim ama dizideki Deathstroke çok saçmaydı. İntikam hikayesini bir kenara bırakalım, Mirakuru saçmalığıyla rezil ettiler karakteri. Hele sezon finalinde Oliver'a kolayca kaybetmesine diyecek söz yok. Yakın dövüşte Batman'e denk bir karakter kıytırık Green Arrow'dan dayak yedi. Son sezonda Thea'ya da kaybetmişti yanılmıyorsam.
@mgsfanboy Ben Affleck ilk seçildiğinde Batman için yüzü eskimiş bir aktör olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım. Filmlerini izledikçe çok kaliteli bir yönetmen ve aktör olduğunu anlıyorsunuz. Genelde filmlerinde oynattığı kardeşi Casey Affleck'i de DC evrenine dahil eder mi merak ediyorum. Affleck DCEU'nun en büyük kozu olmuş durumda. Aynı şekilde önümüzdeki filmler için Jared Leto'nun Joker'inden de çok umutluyum.
-
Ben Affleck 192, Joe Manganiello 196 boyundaymış. Gereksiz bilgi ama paylaşmak istedim.
Bu arada Ben Affleck Sam Raimi'nin Spiderman serisini seviyor galiba. JK Simmons, Manganiello, Willem Dafoe hep bu seride oynamış oyuncular. Alfred Molina'dan da güzel Penguin olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben Affleck, 2019 yılı için başka bir film hazırlıyor. Bu film için baya bir bekleyecekmişiz gibi geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 9 Eylül 2016; 3:27:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sokratik Adam
Ben Affleck, 2019 yılı için başka bir film hazırlıyor. Bu film için baya bir bekleyecekmişiz gibi geliyor bana.
Önce Batman çıkar bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 bahara kadar hala ses seda yoksa bence 2018'de gelmeyecek demektir. DC'nin adını açıklamadığı iki projesi vardı. Onlardan biri 2018'deydi sanırım. İnşallah o Batman filmidir. -
Adam 1.89 mus. Kassak iki penguen cikar o boyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi seçim -
Seçim çok iyi gerçekten tüm DC filmlerini Ben çekmeli galiba -
Nightwing karekterini Steven Yeun canlandıracak diyorlar ne kadar doğru bilemem.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X