Şimdi Ara

The Beginner's Guide - Türkçe Çeviri (v1.1 yayınlandı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Beginner's Guide - Türkçe Çeviri (v1.1 yayınlandı)

The Beginner's Guide, Stanley Parable'ın yazarı Davey Wreden'den öyküsel bir video oyunu. Bir buçuk saat sürüyor ve geleneksel bir oyun mekaniği yok, amacı yok, görevi yok. Bunların yerine, anlamadığı bir şeyle çabalayan bir kişinin hikayesini anlatıyor.

Oyun incelemesi: http://www.log.com.tr/the-beginners-guide-incelemesi/

Dosya bağlantısı: https://drive.google.com/file/d/1qPLePewnFjZyFRxz-Eb6XBp4bBW4S5XU/

Kurulum:
    İndirdiğiniz dosyadaki klasörü oyunun kurulu oldu klasöre atın (Örnek: C:\Program Files (x86)\The Beginner's Guide)

Değişim günlüğü
    1.1 (27.01.18)
    Bütün altyazılar, dokular ve diyalog ağaçları gözden geçirildi.
    Eksik ve hatalı çeviriler giderildi.
    Hazırlayanlar bölümündeki eksik bir çeviri düzeltildi.
    "Kule" bölümündeki yanlış doku çevirisi düzeltildi. (önceden görünmüyordu)
    "Ada" bölümündeki çevrilmeyen dokular çevrildi. (64 adet)
    Çeviri artık oyun kolunu destekliyor.
    Kurulum kolaylaştırıldı.

1.0 (20.10.17)
    İlk defa yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 29 Ocak 2019; 19:17:20 >

• Sen var ya adamın dibisin adamın dibi bu oyuna gereken ilgiyi göstermeyenler utansın!!!
  • Olay var burda. Hakkaten teşekkür ederim.
  • Emeğinize sağlık.Teşekkürler
  • Şu oyunun Türkçesi çıkartılıyor ve benim haberim yok. Yapanın ellerine sağlık. Hemen satın alıyorum oyunu.
    Steam ID nekioneki veya efekan1918
  • Elinize sağlık başarılarınızın devamını bekleriz teşekkürler.
  • Ek olarak
    Steam de Türkçe yapmak isteyenler için.
    İlk önce klasör içindeki dosyayı ana dizine atın ardından thebeginnersguide_spanish dosyasını yeniden adlandırıp sonuna x koyun. Daha sonra ana dizine atmış olduğunuz dosyayı da yeniden adlandırıp thebeginnersguide_spanish yapın ve çıkın.
    Daha sonra steamden oyunun özellikler kısmından dil sekmesine gelin ve ispanyolca seçin. Daha sonra hata vermemesi için genel sekmesine gelin ve başlatma seçeneklerini ayarladan -language Turkish yazıp tamama tıklayın ve oyuna girin. :)

EDit:
    Oyunu oynadım bitirdim. Bir garip hissettim yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 30 Ekim 2016; 2:46:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyi doğru yapmama rağmen hiç bir şekilde oyun türkçeye dönmedi.. asosyal mühendisin dediklerini de denedim o da olması aceba nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighSector

Herşeyi doğru yapmama rağmen hiç bir şekilde oyun türkçeye dönmedi.. asosyal mühendisin dediklerini de denedim o da olması aceba nedeni ne olabilir ?

Steam oyunu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: HighSector

Herşeyi doğru yapmama rağmen hiç bir şekilde oyun türkçeye dönmedi.. asosyal mühendisin dediklerini de denedim o da olması aceba nedeni ne olabilir ?

Steam oyunu mu?

Steam için olan yönergeleri sonradan fark ettiğim için ilk yazılanları uygulamıştım. Sonradan tekrar işlemleri sıfırlayıp Steam için olan yönergeler ile hallettim. Teşekkürler yadımlarınız için.
  • Dosyalar silinmiş. Güncelleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.CyRus

Dosyalar silinmiş. Güncelleyebilir misiniz?

Tekrar deneyin hocam.
  • teşekkürler
  • ben yamayı steam modülüne göre kurdum ama menü tr oldu sadece, konuşmalar hala ingilizce yardımcı olur musunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueozz -- 17 Kasım 2017; 22:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueozz

ben yamayı steam modülüne göre kurdum ama menü tr oldu sadece, konuşmalar hala ingilizce yardımcı olur musunuz lütfen

aynısı bende de oluyor bu durumu nasıl çözücez. gidip crackli mi oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanba19

quote:

Orijinalden alıntı: blueozz

ben yamayı steam modülüne göre kurdum ama menü tr oldu sadece, konuşmalar hala ingilizce yardımcı olur musunuz lütfen

aynısı bende de oluyor bu durumu nasıl çözücez. gidip crackli mi oynayacağız.

Spanish klasörünü silip, beginnersguide_turkish klasörünü gerekli yere atıp beginnersguide_spanish yapın. Ardından özellikler kısmından dil sekmesine gelin ve İspanyolca seçin, son olarak da oyunda iken konsola cc_lang spanish yazın.
  • qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Oyunda iken konsola cc_lang spanish yazın derken. Daha detaylı açıklayabilirmisin. Oyunda ki konsol nasıl açılıyor mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan00z

Oyunda iken konsola cc_lang spanish yazın derken. Daha detaylı açıklayabilirmisin. Oyunda ki konsol nasıl açılıyor mesela ?

Ayarlarda konsol seçeneğini aktif etme olması lazım, oyun elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum su an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Konsolu açmayı başardım ancak konsola cc_lang spanish yazdığımda hata veriyor.

ILocalize::AddFile() failed to load file "resource/closecaption_english.txt".
    ILocalize::AddFile() failed to load file "resource/closecaption_spanish.txt".

Çözüm hakkında bir fikrin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan00z

Konsolu açmayı başardım ancak konsola cc_lang spanish yazdığımda hata veriyor.

ILocalize::AddFile() failed to load file "resource/closecaption_english.txt".
    ILocalize::AddFile() failed to load file "resource/closecaption_spanish.txt".

Çözüm hakkında bir fikrin var mı ?

Hocam steam hesabımı ekleyin oradan yardımcı olmaya çalışayım:https://steamcommunity.com/id/qabriel99
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.