Şimdi Ara

The Big Short (2015) | Brad Pitt - Ryan Gosling - Christian Bale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son olarak Çılgın Haber Ekibi filmiyle sinema salonlarımızı ziyaret eden yönetmen Adam McKay, Hollywood camiasının üç yakışıklı ve yetenekli ismini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

The Big Short adı verilen proje Michael Lewis'in kitabından uyarlanacak. Christian Bale, Ryan Gosling ve Brad Pitt'in yer alacağı projenin cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Paramount ve Plan B yapımcıları kendilerinden oldukça emin görünüyorlar.

Yönetmen McKay'ın en dolgun bütçeli filmi olma özelliği taşıyacak gibi görünen filme dair daha kesin detaylar önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

Kaynak: Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Eylül 2015; 20:28:12 >

• Brad Pitt ve C.Bale
    En sevdiğim 2 aktör var.Kaçırmam bu filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brad Pitt ve C. Bale daha önce hiç aynı filmde oynamadı galiba.Çok iyi olur bence.Bale benim favorim, Brad arkadaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Brad Pitt ve C. Bale daha önce hiç aynı filmde oynamadı galiba.Çok iyi olur bence.Bale benim favorim, Brad arkadaşın

İçimdekileri yazmışsın dostum
  • Ryan'ı atlamayın. Oda iyi oyuncudur. Üçünün birden aynı filmde rol alması güzel gişe yapar.
  • kadro iyiymiş lakin hemen heyecanlanmamak lazım zira illaki biri kadrodan çıkar,vazgeçer bir şey olur.
  • Ekip cidden çok fena.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muazzam bir kadro.Şu üçlüye belki en sevdiğim aktör sıralamasıdır.Umarım hepsiyle de anlaşılır efsane bir film ortaya çıkar.Merakla bekliyorum.
  • Film için Pitt-Gosling-Bale üçlüsüne ek olarak Steve Carell'ın da adı geçiyor
  • süper bir film olur gerçekten
  • Bu 3 adam. Tek filmde. İlginç bir tecrübe olur.
  • kadro çok iyi bu kadroya daha iyi bi yönetmen olabilirdi ryan ve brad bi arada
  • Kadro çok iyi.
  • Kadro iyi dedik de film yalan olmaz umarım.
  • Steve Carell kadroya katıldı
    Yalnız yönetmenin ilk dram filmi, daha iyi birine verselerdi daha mantıklı olurdu, Paul Thomas Anderson, Jeff Nichols gibi orijinal yönetmenlerden veya imkansız gibi ama Ridley Scott hatta ve hatta Scorsese gibi biri yönetseydi keşke. Sonuçta bu üçlü bir araya bir daha gelmez.
  • Çok iyi kadrolarla yapılan filmlerdeki senaryo zayıflığı bu filmde de olmaz umarım. Kadro baya kalite.
  • Kadro mükemmel olunca genelde film iyi olmuyor ama bakalım.
  • Bu üçlüden kötü film çıkması imkansız. Bekliyoruz..
  • Üçünü bir araya getirmek mükemmel iş, büyük beklentim olan filmlerden biri.
  • kadro muazzam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.