Şimdi Ara

The Big Short (2015) | Brad Pitt - Ryan Gosling - Christian Bale (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadroan hala eksik gedik yok. artı Steve Carell da eklendi. bu filmi çok merak ediyorum.

http://www.imdb.com/title/tt1596363/
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    IMDb'de yazdığına göre film çekim aşamasındaymış. Bundan sonra da birilerinin projeden ayrılacağını zannetmiyorum.
  • bu filmin reklamı nasıl yapılamaz ya sessiz sedasız trailerı geldi şuraya bak Çizgi romanlar sinemayı ele geçirdi

kadro iyi konu iyi iyi bi film bizi bekliyor inşallah reklamı iyi yapılır bu arada tiplemeler cuk oturmuş brad bildiğin yaşlanmış ya fury'den sonra böyle görmek garip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 22 Eylül 2015; 20:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bu filmin reklamı nasıl yapılamaz ya sessiz sedasız trailerı geldi şuraya bak Çizgi romanlar sinemayı ele geçirdi

kadro iyi konu iyi iyi bi film bizi bekliyor inşallah reklamı iyi yapılır bu arada tiplemeler cuk oturmuş brad bildiğin yaşlanmış ya fury'den sonra böyle görmek garip geldi

Bradd 50'yi devirdi bırakalımda yaşlansın'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Eylül 2015; 20:42:24 >
  • yalnız filmin kadrosunun yanı sıra konusu da oscar'lık. o_O zaten konusunun dayandığı kitabın yazarı aynı zamanda moneyball ve the blind side'ın da yazarıymış. merakla bekliyorum bu filmi.
  • iki sarışın fazla Brad Pitt ilk kaçan olur
  • fena film değil gibi duruyor. gelsin izlerim kaçırmam.
  • Film güzele benziyor ama Bale'e bu filmde de Batman rolünü vermemiş olmaları üzdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro sağlam, filmde güzel olursa bu kadroya arşive kesinlikle girer
  • Beklenen film, bugün itibariyle ülkemizde vizyona giriyor.
  • film şahane ama yine de "olmamış bu ya" yorumları için yerimi alıyorum
  • Filme gitmek istiyorum ama zaman yok

• mesaj attığım gün gitmiştim, ekonomi terimleri biraz kafa bulandırdı ama şahane filmdi, tavsiye ederim tabi ki. the revenant olmasa oscar'larda favorim derdim de the revenant ödülleri götürecek heralde.
  • Filmden geldim şimdi gerçekten çok iyi olmuş.Christian çok iyi oynamış ya
  • Sinemada izleyin, çeviri siteleri iyi çeviremeyebilir, teknik terim çok fazla

• Bugün izledim filmi benim hoşuma gitti. Çok fazla teknik terim kullanılmış gerçekten. Ama bunları margot robbbie banyoda gerçekten çok güzel bir şekilde açıkladı ben memnun kaldım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: relling

Bugün izledim filmi benim hoşuma gitti. Çok fazla teknik terim kullanılmış gerçekten. Ama bunları margot robbbie banyoda gerçekten çok güzel bir şekilde açıkladı ben memnun kaldım şahsen

Margot Robbie de mi var filmde?

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: relling

Bugün izledim filmi benim hoşuma gitti. Çok fazla teknik terim kullanılmış gerçekten. Ama bunları margot robbbie banyoda gerçekten çok güzel bir şekilde açıkladı ben memnun kaldım şahsen

Margot Robbie de mi var filmde?

Seyircinin anlamayacağı olayların olduğu sahneleri açıklıyolar. Margot robbie, ünlü bir aşçı ve selena gomez 3 ayrı sahnede birer dakika açıkladılar.
    Tabi Margot Robbie nin açıkladıklarını kimsenin anladığını sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.