Şimdi Ara

The Big Short (2015) | Brad Pitt - Ryan Gosling - Christian Bale (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz baktımda çok sıkıcı yav. izlesem mi silsem mi karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

biraz baktımda çok sıkıcı yav. izlesem mi silsem mi karar veremedim

Finansla alakan yoksa izleme sıkıcı bulursun büyük ihtimal
  • http://www.valueinvestorsclub.com/member/michael99/1219

Michael burry'in eski mesajlarından bazılarını burdan görebilirsiniz
  • Film olmamış.İzleyici gözünden bankacılık olayları hiç anlaşılmıyor.Aynı şekilde mortgage bize yabancı olduğu için konuya tamamen fransız kalıyoruz.Film Amerika içine yapılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Film olmamış.İzleyici gözünden bankacılık olayları hiç anlaşılmıyor.Aynı şekilde mortgage bize yabancı olduğu için konuya tamamen fransız kalıyoruz.Film Amerika içine yapılmış.

Amerika içine yapılmamış sıradan amerikan vatandaşıda anlamaz bunu zaten onun için margot robbie ve selana gomez'i koymuşlar biraz daha açıklayıcı olsun diye filmi izlemeden önce cdo,swap,cdo2,sentetik cdo,long,short,AAA gibi terimleri bilmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Film olmamış.İzleyici gözünden bankacılık olayları hiç anlaşılmıyor.Aynı şekilde mortgage bize yabancı olduğu için konuya tamamen fransız kalıyoruz.Film Amerika içine yapılmış.

Amerika içine yapılmamış sıradan amerikan vatandaşıda anlamaz bunu zaten onun için margot robbie ve selana gomez'i koymuşlar biraz daha açıklayıcı olsun diye filmi izlemeden önce cdo,swap,cdo2,sentetik cdo,long,short,AAA gibi terimleri bilmeniz gerekiyor.

Amerika içine yapılmış.Mortgage sistemi de bilmen gerekiyor , Amerikan siyasetini takip etmen gerekiyor.Sadece finansla bitmiyor iş.İsterse Zeki Müren'in koysun , yine izleyiciye geçmiyor film.İzleyiciye filmi izlemeden önce o terimleri araştır diyemezler.Araştır diyen saçmalamış olur.

• Amerika'daki mortgage sisteminin çöküşü konusunu işlediğimiz dersin üzerine bu filme denk geldim, çok iyi oldu çok da güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film gercekten cok iyiydi. arkadaslarin da yukarida belirttigi gibi finans terimleri biraz bogucu gelebilir ama margot robbie ve selena gomez'e anlattirdiklari icin sonuna kadar anliyor insan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.