İyi güldüm o sahnede çok iyi dizi gerçekten kan revan içinde sahneler var dehşet içinde gülüyoruz |
The Boys (2019) | Amazon (20. sayfa)
-
-
Her sezonu kaliteli bir seri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://mobile.twitter.com/TheBoysTV/status/1536154330436227073
-
amazon 1 dizin var onuda gram gram veriyosun sal tüm bölümleri zaten prime her türlü alıyoruz niye hafta hafta veriyosun.
-
ekşiye de yazdım 5.bölüm müzikal iğrenç.
-
düşmediki, nasıl izledin ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Full müzikal bir bölüm değil arkadaşlar, sadece 1 sahne yapılmış müzikal şekilde. Onun haricinde bölümü izleyince, homelandera bu bölüm acıdım biraz
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Meave'in dedikleri falan acımasızcaydı bence ( hatta butcherla sevişmesi bile sırf homelander'a müspet olsun diye yaptı bence). Sezon finalinde umarım homelander içlerinden geçer diyorum şu anlık. Onun haricinde zencilerin daha fazla suça yatkın olduğu amerikada da doğru aslında ama bu sezon yazılırken belki de floyd olayları olmuştu, diziyi etkilemiş olabilir Onun haricinde haftaya %90 bölümü kesik izleyeceğiz (sansürden dolayı). Dikkatimi çeken bölümler 1 saat 1 dakika şeklinde şu ana kadar. Mesela ilk bölüm kesintiden dolayı 48 dakikaya inmiş (bölümü açıp kendiniz bakın, bilgilerde hala 1 saat 1 dakika olarak gözüküyor). Yani haftaya ne kadar kesildiğini prime'dan bakarak anlayabiliriz bence
-
bölüm hafif sıkıcıydı ama jensen abimiz artık oyunda
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.butcher reis.her türlü supe fckr oldu.maeve i bile direk halletti -
twitter'da haber vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuda hala sansür muhabbetleri dönüyor, yav çözüm belli işte, zorrent.
son bölümde sansür mü var
-
Sorun indirmek değil hocam para veriyouz sonuçta bu hizmet için azda olsa veriliyor yani, Bu sansür muhabbeti dışında bir sorunum yok benim şahsen.
-
butcher 'ın yüzünde bile f*ck c*nt ifadeleri var, adamın komple blurlanması lazım rtük 'e göre. neşet ertaş 'ı ingilizce dinlemek gibi, sanattan keyif almak için orjinalini izlemek gerek her zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Haziran 2022; 9:35:26 >
s03e05
Gerçekten ya izlerken atladım hemen alakasız bir şey olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende atladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.böyle güce tükürem çıplak kalma diye güçmü olur gözünden lazer çıkaydı ya da uçaydı bari:D -
sen nerden bildin hakkaten hocam tüm sezon sızdıysa söyle bizde izleyek beklemek can sıkıcı netflix şak diye paylaşmaya alıştıdı bizi.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ışınlanıyor hocam adam.galiba kuvvetide fazla direk delip geçebiliyor birini.ışınlandıgı için kıyafetler gidiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X