Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi güldüm o sahnede çok iyi dizi gerçekten kan revan içinde sahneler var dehşet içinde gülüyoruz  

• Her sezonu kaliteli bir seri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://mobile.twitter.com/TheBoysTV/status/1536154330436227073

• amazon 1 dizin var onuda gram gram veriyosun sal tüm bölümleri zaten prime her türlü alıyoruz niye hafta hafta veriyosun.

• ekşiye de yazdım 5.bölüm müzikal iğrenç.

• nemoberk N kullanıcısına yanıt
    düşmediki, nasıl izledin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full müzikal bir bölüm değil arkadaşlar, sadece 1 sahne yapılmış müzikal şekilde. Onun haricinde bölümü izleyince, homelandera bu bölüm acıdım biraz  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Meave'in dedikleri falan acımasızcaydı bence ( hatta butcherla sevişmesi bile sırf homelander'a müspet olsun diye yaptı bence). Sezon finalinde umarım homelander içlerinden geçer diyorum şu anlık. Onun haricinde zencilerin daha fazla suça yatkın olduğu amerikada da doğru aslında  ama bu sezon yazılırken belki de floyd olayları olmuştu, diziyi etkilemiş olabilir

Onun haricinde haftaya %90 bölümü kesik izleyeceğiz (sansürden dolayı). Dikkatimi çeken bölümler 1 saat 1 dakika şeklinde şu ana kadar. Mesela ilk bölüm kesintiden dolayı 48 dakikaya inmiş (bölümü açıp kendiniz bakın, bilgilerde hala 1 saat 1 dakika olarak gözüküyor). Yani haftaya ne kadar kesildiğini prime'dan bakarak anlayabiliriz bence

• bölüm hafif sıkıcıydı ama jensen abimiz artık oyunda 

Spoiler,

butcher reis.her türlü supe fckr oldu.maeve i bile direk halletti 
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    twitter'da haber vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konuda hala sansür muhabbetleri dönüyor, yav çözüm belli işte, zorrent.

son bölümde sansür mü var

Sorun indirmek değil hocam para veriyouz sonuçta bu hizmet için azda olsa veriliyor yani, Bu sansür muhabbeti dışında bir sorunum yok benim şahsen.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    butcher 'ın yüzünde bile f*ck c*nt ifadeleri var, adamın komple blurlanması lazım rtük 'e göre. neşet ertaş 'ı ingilizce dinlemek gibi, sanattan keyif almak için orjinalini izlemek gerek her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Haziran 2022; 9:35:26 >
  • s03e05

kimiko gücünü kaybetmiş işte, buna neden odaklanmıyorlar ?
    homelander, batman 'deki joker karakteri (heath ledger) olma yolunda ilerliyor,,filmi bile çekilebilir.

Gerçekten ya izlerken atladım hemen alakasız bir şey olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    bende atladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sanırım hughie karakterinin güçleri kalıcı olacak. kaç bölüm uğraşıp açamadığı kavanozu şak diye açıp starlight a vermesiyle bunun mesajını veriyorlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt

Spoiler,

böyle güce tükürem çıplak kalma diye güçmü olur gözünden lazer çıkaydı ya da uçaydı bari:D

sen nerden bildin hakkaten hocam tüm sezon sızdıysa söyle bizde izleyek beklemek can sıkıcı netflix şak diye paylaşmaya alıştıdı bizi.

• Atmin kullanıcısına yanıt

Spoiler,

ışınlanıyor hocam adam.galiba kuvvetide fazla direk delip geçebiliyor birini.ışınlandıgı için kıyafetler gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.