Vay arkadaş ne anladım ben o zaman sansür varsa ya. |
The Boys (2019) | Amazon (19. sayfa)
-
-
sansürlenen sahneleri detaylı görmedim ama RTÜK ile uğraşmamak için doğru bir tercih yapmış olabilir amazon.
hatırlatma;
sendika.orgSansür restleşmesi: RTÜK gey karakter istemedi, Netflix çekimlerin başladığı gün diziyi iptal ettihttps://sendika.org/2020/07/sansur-restlesmesi-rtuk-gey-karakter-istemedi-netflix-cekimlerin-basladigi-gun-diziyi-iptal-etti-592380/Netflix'in yapacağı bir Türk dizisinde "gey" karakter var diye iptal edildiği söylendi bir çok ağızdan. bir iki sahne silinmiş çokta dert etmeyin bence şeriatla yönetilen bir ülkede.
-
Yav bu malum uygulama ile app store'dan oyun indirir gibi dizi indiriliyor, sağ olsun Amazon da altyazıları paketliyor dosya içine. Sansür mansür çekilir çile değil yıl olmuş 2022. İndirin geçin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dizi amazonda sansürlü, sitelerde telifli zorrent dışında var mı çilekli bir link ?
-
Özel isimleri çevirmek kimin fikri yurtsever nedir arkadaş aklıma ismail yk gelip duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hep bunu derdik, düşünsene bojack 'i atAdam olarak çevirip izlettiriyorlar sana.
Altyazı konusu büyük saçmalık ya hakikaten. Hangi kafayla öyle bir karar alınmış anlayamadım. Amazon’un kendi altyazısı olduğundan oturup kimse de çevirmez bunu sıfırdan.
4. sezon onayı aldı.
Sezon iyi gidiyor. Geçen sezondan sonra ilaç gibi geldi. Cuma günlerini beklemek zor oluyor.
3x4 dolu dolu bölüm oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 10 Haziran 2022; 21:6:56 >
4.Sezon onayı almış . Eric kripke 1. sezon devam ederken 5 sezonluk planlarının hazır olduğunu söylemişti. Dizi ise büyük ses getirdiği için büyük ihtimal 5. sezon ile final yaparız bu diziye. Bana göre bu piyasa da olması gereken bir dizi (özellikle disney'in birbirinin kopyası kalitesiz işlerini görünce ) en azından tarzı ve manyaklığı ile çok farklı bir yerde bu dizi. Oyunculuklarda efsane daha ne olsun. Son bölüm yine çok güzeldi. Bana göre bu sezon yazılırken, senaristler toplanmış ve denmiş ki aklınıza gelebilecek tüm manyaklıkları söyleyin. Sonunda böyle bir sezon çıkmış ortaya
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Vibratör ve dildo ile adam öldürmek nedir arkadaş Onun haricinde garth ennis acaba dizinin senaryo yazımına dahil mi diye merak edip bakınca. Erik kripke şöyle açıklıyor, her sezon öncesi senaryonun tamamı garth ennise gönderilirmiş; garth ennis ise çoğunlukla sadece butcher ile ilgili senaryoda eksik gördüğü şeyleri belirtir, düzeltilmesini ister geçermiş. Garth ennis, yönetmene diğer karakterleri nasıl işlediğiniz umurumda değil ama butcher konusunda dikkatli olmanızı isterim demiş. Söylediğine göre butcher, garth ennisin yarattığı karakterler içinde en sevdiği karaktermiş ve sadece onunla ilgili fikirlerini belirtiyormuş. Yönetmende butcherin sokak jargonunu daha iyi bildiği için garth ennise yardımı için minnettar olduğunu söylemiş
Estetik Editi: Erin moriarty estetikle kendini mahvetmişsin, eski halin daha iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 10 Haziran 2022; 21:29:4 >
-
Bilgiler iyiymiş hocam daha önce duymamıştım. Eric Kripke, Supernatural dizisinin de 5. sezonda bitmesini istemişti ama dizi çok tutunca Eric Kripke olmadan devam etmişlerdi ve 5'ten sonrası felaketti. Umarım Boys'un başına da öyle bir şey gelmez.
Şu an Herogasm cildine yaklaşıyorlar. Ondan sonra Boys serisinin 5 cildi kalıyor. Arada Highland Laddie ve Butcher, Baker, Candlestickmaker adında 2 hikaye daha var onlara girerler mi bilemem ama 5. sezonda bitmesi ideal gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 10 Haziran 2022; 21:37:40 >
Dizi gerçekten çok iyi gidiyor her bölümü merakla bekliyorum.
Tek sıkıntı kim icat ettiyse şu isimleri çevirme mevzusu onun dışında çok iyi bence herşey.
-
starlight ın botox u ne öyle travesti gibi olmuş
kimiko
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.a train tam yağlı kazığa oturtmalık
hughie nin
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.güçleri kalıcı olacakmış gibi bir izlenim aldım Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.butcherin v leri çabuk bitti. keşgül suratlı nauman
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kızına ne iğnesi yaptı ? kacırdım burayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Haziran 2022; 21:42:48 >
-
Amazon ısrar ederse elbette 6. sezon gelebilir ama iyice tadı kaçabilir dizinin hocam. 5 sezon ideal bana göre de
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kalıcı V verdi kendi kızına hocam -
hep mi böyleydi hocam
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.eee ben ne anladım herkes sipermen olabilecekse hani doğuştandı -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam süper güçleri sadece V sağlıyor insanlara.(starlight mesela bebekken v almış). 1 kişi hariç doğuştan süper kahraman olan yok. O kişide ryan, sebebi tam bilinmiyor. Bana göre 2 sebebi olabilir 1-Anne karnında V almış olabilir, ama öyle bir bilgi verilmedi dizide henüz 2- Homelanderdan kaynaklanıyor olabilir. Homelanderın farklılığı ise, bebeklikten alınarak üzerinde çok farklı deneyler vs yapılıyor.(tam bir deney ürünü kısaca) O yüzden ryanın doğar doğmaz süper güçle doğmasına sebep oluyor olabilir. Birde V herkeste farklı çalışıyor, sadece penisini büyüten bir adam bile vardı 2. sezonda . Bana göre ryan bu farklılıktan dolayı, en güçlü süpe olma potansiyeline sahip kişi
-
teşekkürler hocam
-
harika bir bölümdü cidden üstüne koya koya gidiyor.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu arada geçici v alanların.nefret duydukları sup ların güçlerini alması harika olmuş.buthcer reis çize çize gidiyor.muhtemelen hughie de a train in içinden geçecek -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aynen Hughie ışınlandı. O yüzden donsuz kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X