Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 bölümü de izledim çok şey olmuş gibi oldu ama bi yandan da hiçbir şey olmamış gibi hissettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bolumu izledim yavas yavas izleyecegim bu sefer. İlk bolum ile sezon guzel gececek hissiyati aldim.

Her ne kadar psikopat rollerinin kolay oynandigini dusunsem de Homelander'in mimikleri ve gozleri bu role baya yakisiyor. Hala cildirmadi bakalim ne zaman saglam delirip yikacak ortaligi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Stormfront sahnesi cok iyiydi. Homelander yine konusturdu sapikligini. Hughie yine her sezonun ilk bolumunde kan yagmuruna maruz kaldi :)

• Dizinin en iyi sezonu olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • timothy reisThe  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon 

• S3E1'de tarihin en yaratıcı ölüm şeklini görmüş olabiliriz, kısa süreli bir şok yaşadım. The  Boys (2019) | Amazon 

• The  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon 

The  Boys (2019) | Amazon

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kusmuk sahnesi cok iyiydi

• üç bölüm itibariyle gayet güzel gidiyor. bazı gereksiz diyaloglar olsa da henüz bayma kıvamına gelmedi. ama bu dizide CW süper kahraman dizileri gibi cılkı çıkana kadar devam etmemeli bence. olabilecek en absürd süper kahraman işi seyrediyoruz ama bünyem bu absürdlüğe alıştı. hani dizi artık işemeli sıçmalı ayine dönmeden bence tadında bitmeli gibi.

• çakma süpermenin hareketlerine bir tek ben mi gıcık oluyorum tamam rolünü iyi yapıyor da ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Aslında çok iyi rol yapıyor evet itici geliyor ama reis döktürüyor.

Diziden sonra çizgi romanına başladım daha sert daha uçuk çizgi romanı okumak isteyen varsa ilk 22 bölümün Türkçesi var.

Son olarak geçen sezon gibi sürekli farklı görüşten senarist getirip tutarsızlıklar kendi içerisinde çelişen olayların olmaması daha iyi.İkinci sezona göre şuan daha iyi gidiyor böyle devam.

ağzının ortasına vurasın geliyorsa rolünü iyi yapıyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok iyi oynuyor adam ben sevdim oyunculuğunu tam uymuş, Karakterin hissettiklerini net yansıtıyor.

• sezon mükemmel gidiyor ilk 3 bölüme bayıldım. ilk bölümdeki malum ölüm kahkaha attırdı.

• Evet ilk 3 bölümü de izledim ve çok beğendim. Amerikanın popüler kültürü ve toplumuyla dalga geçmedikleri konu kalmamış neredeyse. Geçen sezonlar daha çok politik temelli bir eleştiri varken (cumhuriyetçi ve liberaller özelinde) bu sezon daha çok toplum, popüler kültür ve şirketler eleştirisinde bulunmuşlar.

Bu sezonun bölüm isimlerine baktım da 6. bölüm çok fena bir bölüm olacak The  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon (herogasmThe  Boys (2019) | Amazon ). Yönetmenin ağzından düşmüyor bu bölüm, ilk bölümü düşününce neler göreceğimizi merak ediyorum açıkçasıThe  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon .

Ayrıca 4 ülkede herogasm bölümünün aşırı bulunmasından ötürü bu bölümdeki bazı büyük sahnelerin çıkarıldığı bilgisini verdi yönetmen, umarım o ülkelerden biri biz değilizdir diyeceğimde... sansürü görünce bizde olabiliriz maalesefThe  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 5 Haziran 2022; 16:49:0 >

• Dizi öyle bir noktaya doğru gidiyor ki Avengers in antitezi gibi DC nin yapmaya cesaret edemediği o gerçek karanlık noktalara elini kolunu sallayarak giriyor.

Sinema için bir senaryo hazirlasalar ve 2-2.5 saat dolu dolu bize bu duyguları yasatsalar en az 800milyon $ gişede garanti. Fazlası olursa da şaşırmam...

• bölümler 3er 3er mi yayınlanıyor ?

• 3.sezonu çok beğendim şimdiden , umarım bu şekilde devam eder.Sadece sjw işini biraz abartmaları hoşuma gitmedi pek , bu kadar göze de sokmaya özellikle koymaya da gerek yok bence.Dizinin barındırdığı unsurlar ve karakterler zaten bunu fazlasıyla karşılıyor.

• trye sansürlü gelmiş diyorlar doğru mu? Derecesi ne sansürün?

• Çüşşşşş harbiden ilk bölümdeki malum sahne full kesilmiş bölümdenThe  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon (önceden flulaştırmışlardı, şimdi o sahneyi bulanıklaştırmayı geçtim full kesmişler). Torrent akar aga, yazıklar olsun size.

• insanlar ortadan ikiye ayrılmış şekilde iç organ bağırsak beyin görebilir ama penis göremez

#PenisimeDokunmaAmazon The  Boys (2019) | Amazon 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Haziran 2022; 20:47:58 >
  • Haber doğru ise hiç hoş değil sonuçta bunlar paralı sistemler parasını veren zaten bunları izlemeyi göze alıyor kafasına göre olanları izliyor garip bir zihniyet var gerçekten bazı insanlarda.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.