Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The  Boys (2019) | AmazonGeeklik ve Ötesinetwitter
    “The Boys'un 3. sezonundan Crimson Countess karakterine ilk bakış”
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1456700550716788739
  • 3. sezon 3 Haziran'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haziranı bekle dur şimdi....

• Yeni sezon teaser trailer'ı yayınlandı

The  Boys (2019) | AmazonAmazon Prime Video UKyoutube
    This is The Boys Season 3 Official Teaser Trailer, featuring the new single “Bones” by Imagine Dragons. Rated D for DIABOLICAL. Season 3 arrives on the 3rd of June, only on Prime Video.
    https://www.youtube.com/watch?v=RUPPHdYZgtY

Onun haricinde homelander'ı canlandıran antony starr ispanyada 21 yaşındaki garsonun kafasında bardak kırmaktan hapis cezası alma durumu varmış( para cezasına çevrildi deniyor ama). Yeni sezonun çekimleri çoktan tamamlandığından bu durum sıkıntı yaratmaz bu sezonda. 4. sezon ne olacak asıl onu merak ediyorum, sosyal medya linç kültürü ve amazonun sjw politikaları homelander'ı son görüşümüze sebep olmaz umarım

• trailere bak öyle böyle gaza gelmedimThe  Boys (2019) | Amazon 

aslında izlemeye niyetim yoktu ama Diabolical a da el atarım bu gazla

• abovv çok fena hypelandım.butcher reisin gözlere bak pöfffThe  Boys (2019) | Amazon 

• victor zsasz kullanıcısına yanıt

Adamın suratını parçalamış galiba. Olay bir barda gerçekleşmiş. Garson deyince farklı anlaşılıyor. Bahshee'deki rolüne mi gitti aklı n'aptı.The  Boys (2019) | Amazon 

• 3.sezonda yaklaştığına göre diziye başlama vakti geldi demektir The  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam alkollüymüş zaten, bazı tipler vardır alkolü içince manyaklaşırThe  Boys (2019) | Amazon The  Boys (2019) | Amazon . Burada önemli olan inşallah saçma sapan linç kültürüyle adamı atmazlar diziden. Homelander rolü doldurulamaz dizide çünkü

• victor zsasz kullanıcısına yanıt

Atmazlar sanmam. Suratini dagittigi kisi trans olsaydi ayvayi yemisti ama.The  Boys (2019) | Amazon 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki bölümü izledim beklentim düşüktü ama şaşırttı gayet kaliteli ve güzel bir dizi her anlamda.

• Hayret yav fragmanı atan olmamış

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Solider boy umarim villain olur.fena sezon geliyor yalniz

• #ReleaseTheBourkeCut

The  Boys (2019) | Amazon
    The  Boys (2019) | AmazonVought Internationaltwitter
    “This summer, the most ambitious event in cinema history finally arrives. From acclaimed Director Adam Bourke, this is DAWN OF THE SEVEN. #ReleaseTheBourkeCut https://t.co/JvkaSrswD4”
    https://twitter.com/VoughtIntl/status/1527680600466984968
  • Üçüncü sezon ilk üç bölümü gelmiş de birikmeden izlenmez bu. Bekleyelim acelesi de yok.

• s03e01
    oha,

o nasıl ölüm şekli, adamın pipisinden girip patlattı.

• koskoca Amazon prime platformunda bu nasıl türkçe altyazıdır?

özel isimler neden çevrilmiş? daha ilk cümlede Fırtına Cephesi nedir?

• 3.sezon ilk bölümden geliyorum. Amazon bu sezon iyi bütçe vermiş belli. Efektler olsun, çekim kalitesi ve açıları olsun bu sezon diğer sezonlarından fersah fersah önde başladı. Hikaye olarak daha ilk bölümden bir şey söylemek doğru olmaz sezonun bitmesini beklemek lazım. Bunun haricinde, antony starr ve karl urban harbiden bu dizinin efsaneleri; karşılıklı döktürüyorlar bu sezonda. Ben beğendim ilk bölümü, sindire sindire izleyeceğim bakalım bu sezonu

Edit: Amazon Türkiye altyazıda harbiden sıçmış, ama ben yakında düzelteceklerini düşünüyorum. Çok tepki aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 3 Haziran 2022; 18:52:7 >
  • Resmini de olsa 2.bölümde Dean'i de gördük.

• 2 Bölüm izledim güzel başladı kaldığı yerden devam.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.