yok hocam bende önceden izlemedim ama twitterdan bazı takip ettiğim mecralardan bildirim gelmişti. |
The Boys (2019) | Amazon (21. sayfa)
-
-
Herogasm bölümü ile dizi ulaşabileceği en +18 ve mide bulandırıcı seviyelere ulaşabilir.
-
SIR-CUMS-A-LOT-779
-
Bilmelik birsey degil imdb de bolumun sayfasinda muzikal kismin resimleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısa bir videosu da yayınlanmişti twitter hesapta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle ince espriler çok oluyor arada. bu yüzden orjinalini izlemek lazım. bunu da muhtemelen "çok gelen beyfendi" diye çevirmişlerdir.
"bay çok sık gelen 779" diye çevirmişler. gene fena değil, inceyi yakalasın zaten birazda izleyici
-
Bölüm baya iyşydi bence beğenmeyen çok olmuş ama bahsedilen o kısacık müzikal bölümde rahatsız etmedi beni pek abartmadan tam kıvamında bitirmişler.
-
izlemeden gelip neden igrenc yaziyosun peki izlemis gibi.
-
ben full müzikal zannettim o yüzden müzikallerden nefret ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olucak acaba bu kadar meraklandirdilar milleti
ilk bolumdeki ilk olum sahnesi zaten rakipsiz su an
Eğer hakkıyla verirlerse ki bu konuda baya cesurlar o zaman baya manyak şeyler izleyebiliriz hocam Eğer aşırı merak ediyorsanız "Boys Herogasm Read Online" yazarak çizgi romanda ki bölümünü okuyabilirsiniz. :)
-
Herogasm bölümü geliyor bu cuma. Çizgi romanı okuyanlar, dizide oynayanlar, yapımcılar falan herkes acayip hype bastı. Çizgi romanlarda Herogasm, süper kahramanların ıssız bir adada Vought sponsorluğundaki bir seks partisi için gizlice buluştuğu yıllık bir festival olarak anlatılmış. 3x1'deki sahneyi sansürleyenler bu bölümü yayına sokmazsa şaşırmam.
Tek başınıza, kulaklıkla falan izleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 20 Haziran 2022; 22:3:34 >
Yapmayın bunu neler okuyoruz
-
Cok buyuk pompa mi var diyorsunuz simdi siz
bu durumda rtük sadece ilk 2 saniyeyi, yani amazon logosunu yayınlayacak diyebiliriz.
an itibariyle 5. bölümüde bitirdim. yorumları okuyana kadar sansür geldiğini farketmedim
ufak sahneleri sansürlüyorlarsa 6. bölümü nasıl getirecekler?
malum yerlerden çekersek amazonun hazır çevirisi senkron sıkıntısı olmayacak mı? Kimse sıfırdan çevirmemiştir hazırı varken
-
İndirilen dosyanın içinden uyumlu TR altyazı çıkıyor.
anladım, yani gömülü olarak geliyor değil mi? abd amazondaki çevirisinden alıyor yani. mamundadan indireyim düşünce
-
Gömülü değil de bölümü açtıktan sonra altyazı klasörünün içindeki TR altyazıyı video player'ın üstüne sürükleyin, eklenir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X