Evet hocam. |
The Boys (2019) | Amazon (23. sayfa)
-
-
Zaten korsan izliyordum ,prime hesabım olmasına rağmen teyit etmek için sordum
-
Sansür yiyebilecek ülkelere farklı açılarla hazırlanmış bir bölümünü gönderiyor sanırım Amazon. Kürek şu anlık en iyisi. Bende de var Prime ama bu sansür muhabbetinden dolayı izlemiyorum oradan.
popgektwitter“(NSFW) 🔞 Sürümler arası farkı görmek isteyenler için @bluenchanter adlı kullanıcının yaptığı karşılaştırma:”https://twitter.com/popgek/status/1540313111860756481
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 24 Haziran 2022; 22:24:35 > -
Mükemmel bölümdü. Sansür olacağını tahmin ediyordum.
Sansürsüz izledim.
-
çok yükselemedim bölüme eh diyelim idare ederdi.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Arkadaşlar şimdi benim anlamadığım Black Noir , zamanında Rusya'da savaşan siyahi arkadaş mı yoksa çr'de olduğu gibi Homelander'ın klonu mu olacak ? bununla ilgili Rusya sahnesinden başka kesin bir şey gözükmedi , acaba zaman içinde değişmiş olabilir ? Eğer öyle değilse çünkü hikaye akışında büyük sıkıntı yaşatıyor.Çünkü aynı zamanda hatırladığım kadarıyla Beca'ya tecavüz eden de Black Noir'di fakat Homelander , rage geçirdiği anlarda hiçbir şey hatırlamadığı için kendi yaptı sanıyordu.Bu sebeple duygusal anlamda Butcher,Homelander muhabbetleri de farklı noktalara gidebilirdi.Ben Black Noir'in şahsen Homelander'ın kopyası olmasını daha çok isterdim.Ayrıca Çr'de Butcher'ı pek sevmezdim fakat burda sevdirdi kendini umarım en azından Butcher'ın hikayesi çr'de olduğu gibi Villian'lığa gitmez. Çr'den büyük spoiler.
Bu dizide bu arada sağlam Villian'lar görmek güzel oluyor , Obi-Wan'daki alt seviye Villian'lardan sonra iyi geldi baya
Benim için bu tarz fantastik yapımlardaki en önemli husus sağlam bir Villian olmasıdır.Bu dizi de onu çok güzel yansıtıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 25 Haziran 2022; 0:21:45 >
-
ok.
s03e06
daha ilk sahneden "hiçbir izleyici için uygun değildir" şeklindeki mesajı rtük içindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
çr 'ci arkadaşlar, kendinize özel bir bölüm açsaniz da spoilerlarinizi orda paylaşsaniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Holy Moly ne bölümdü öyle yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Haziran 2022; 0:36:52 > -
Son zamanlardaki benzer işler bayıyordu ve izleyesim pek gelmiyordu.
The Boys olayları bambaşka bi seviyeye taşıdı umarım sağlam senaryo ile en az 5. 6. Sezonu görürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. Bölüm gerçekten bir başka olmuş. Boys seviyesine göre bile bir başka . Prime olmasına rağmen zorrent den çektik malesef orjinal içerik için.
-
ben prime'dan seyrettim. silinen sahne var mıdır acaba ya? bir yerde penis sansürü gördüm sadece o kadar. buna okey ama silinen sahne varsa bende malum ortamdan çekeyim birde.
-
Hero dizilerinin game of thrones'ı bu dizi çok iyi ya hep diyorum keşke bitmeden başlamasaydım sezona bir hafta beklemek sıkıcı baya.
-
O nasıl bir bölüm yahu. Diziyi sevdirdi resmen.
1'inci sezonda çok iyi diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var,hocam yukarıda arkadaş karşılaştırmayı paylaşmış.
-
3. sezon süper ilerliyor artık dizi konu bazlı çizgi romanından tamamen ayrı yolla saptı işler nereye gidecek merek içindeyim.
Ama sansür işi ise sinir bozucu oldu, prime zaten beleş kargo için alıyordum yoksa direk kapardım. Netten veya torrent yolu ile devam edeceğim izlemeye.
-
Malum versus'u bekliyorduk da A-Train ile Blue Hawk'ın sahnesi favorim oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler, şimdi gördüm. üzücü. dizide +18 etiketi var sonuç olarak.
-
sansürden habersiz biraz biriksin öyle izleyeyim diyordum en iyisi sezon bitince torrent hocamdan yardım almak
-
izleme iyi değil. (arkadaşa özel yorum bu)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X