Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muthis bolumdu hani cinselligi falan bos verin de olaylar baya iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bölümdü. Yeni bölümü iple çekiyorum.

• Senaryoda mı açık var ben mi yanlış anladım bazı yerleri. 3. Sezona yeni geçtim de ilerde açıklanır mı bilmiyorum fakat

Akıl hastanesi bölümünde Lamplighter V bileşenini çocuklara verince sıkıntı çıkmadığını fakat yetişkinlere verince kafayı yediklerini, dengesiz çalıştığını, bunu düzeltmeye çalıştıklarını söyledi. Fakat Homelander vought çıkarı için dünyanın her yanına V bileşeni gönderip süper terörist olayını çıkardı ortaya ve çıkan teröristler gayet aklı başında, engelli gibi olmayan tiplerdi. Ben mi kaçırdım bir şeyleri?

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    V bileşeni aşılara eklenip belirli ülkedeki çocuklara yardım adı altında gönderiliyordu anladığım kadarıyla.

• Herif inanılmaz oynuyor. Geçirmediği duygu yok. Range'i çok geniş. Gelecek sezondan itibaren ödüllerde adaylık alacağını düşünüyorum. Aslında 2. sezon çıktığında hak ediyordu ve o zaman pandemi nedeniyle şansı da yüksekti ama görmezden gelinmişti. Şunu şöyle bırakayım. 100 kez izlemişimdir.
    k | the boys spoilerstwitter
    k | the boys spoilers
    https://twitter.com/myvillaneve/status/1540387051413159937

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jensen Ackles (Soldier Boy) ve Karl Urban (Butcher) set arasında tavla oynuyorlarmış.  

Antony Starrtwitter
    “Behind the scenes. @KarlUrban and @JensenAckles do backgammon things while I try and fit in…😂🙏🏼🐜”
    https://twitter.com/antonystarr/status/1540734067913527297
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    kırığı var butcher 'ın, yine kaybetmiş supe 'lara karşı.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Son sezona kadar favori karakterim Butcher'dı ama bu sezon Homelander seviyeyi başka bir seviyeye çıkardı resmen.

anthony reis zaten çok kaliteli aktördür.banshe izliyenler bilir ordada çok iyidi.artık emmy falan verirler umarım

• Banshee kitlesi biraz daha kemik bir kitleydi Boys kadar ses getirmemişti, şimdi tüm dünya tanıyor reisi. Şu performansın ödülsüz kalması ayıp olur gerçekten.

• Starlight rolünü oynayan kadın nasıl bir dudak botoksu yaptırdı ise artık dolgu mu belli değil yakın çekimler de sanki bulaniklastiriyorlar ve çok yapay duruyor.

Bıyıklı Superman in bıyığıni yok etmeye çalışan ama mokunu çıkartan DC nin saçmalığı gibi görünüyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

O kizin kucuklukte surati tam kare. Buyudukce islemler gecirmis gibi. Dudak, elmacik kemikleri, cene vs

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şey var ama çok yapay. Yakın çekimde diziye odağımi kaybediyorum sanki yumruk yemiş dudak burnuna doğru yamulmuş.

• wéndigo kullanıcısına yanıt
    Ya sorma neyin kafasını yaşıyorlar ki onun özelliği zaten ingilizce hali.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Aç bir de malum yerden izle de farkı gör.

• 6. Bölüm itibari ile şu çok net anlaşılıyor ki
    homelander ciddi manada güçlü. Pek olaylari takmıyor sallıyor falan ama 3kisi ancak tutuyor ve hâlâ da yetmiyor. Birde bu geçici ilacı kullananların hepsinde üstün dayanıklılık insan üstü güç mü oluyor?Hughie ı ışınlanma var da bir de güç falan da gelmiş enteresan.

(Burası spoiler oluyor mu bilmiyorum uyarın beni)
    Dizinin en güzel tarafı da bana göre gerçekte olması nerdeyse imkansız olan captain Amerika vs Superman karşılaşması. Yanında sayısız Marvel-DC karakterini karşılaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Haziran 2022; 1:51:35 >
  • s3e6

Tarihe altın harflerle girer bu bölüm.

böyle içi cız ettiren 2 dizi sahnesi var öbürüde black sailde kanım çekilmişti black saildeki çok üst düzeydi tabi resmen anı yaşamıştım.

Black saildeki sahne aşagıda.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=u5oUh26dpOo
  • Atmin kullanıcısına yanıt

Yorumu okuduğum anda direkt olarak paylaştığınız sahne geldi aklıma. Hakikaten acayip bir sahneydi bu.

The Boysdaki dediğiniz sahneyi merak ettim, henüz 1.bölümü izledim.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

boys son zamanların şaheseri marvel dizi ve filmleri çizgi film gibi kalıyor yanında.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.