Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son bölümde aksiyon biraz azdı ama muhteşem bölümdü

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    homelanderin babası solider boy çıkması güzel ters köşeydi ancak buthcerinda fikri olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 1 Temmuz 2022; 14:16:57 >
  • Valla herşey olabilir. Ters köşe de olabilir gerçekten dediği de çıkabilir :d dizi her halükarda bizi şaşırtmaya devam ediyor.

Spoiler,

Bence geçici V ile ilgili gerçeği öğrenince, Annie her ihtimale karşılık kalıcı V aldı ve Butcher ve Hughie ölmesin diye kullanıcaklar. Onlarda tamamen sup olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son müthişti gerçekten.

• Tahmin ediyodum valla.

Spoiler,

Annesi Stormfront bile çıkabilir
  • 7. Bölüm sezon finali mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda çok kesilmiş mi?

• 7.bölüm ile çıtayı muazzam bir noktaya taşıdılar. Son sahne zaten apayrı bir şaşırttı ama özellikle Noir'in sahnelerine ve ona neler olduğunu öğrendiğimiz sahneler baya güzeldi. 8.bölüm ile dizi sezon finali yapacak ve neler olacak aşırı merak ediyorum. Özellikle kötü bir 2.sezondan sonra muazzam bir sezon yapmışlar bu sefer.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

İşin asıl güzel yanı bence 7. bölümün sonu sezon finali olacak kadarda iyiydi, Gelecek bölümü merakla bekliyorum şimdi.

• Jax T. kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Çr'de Stromfront erkek ve Homelander'ın babası. Ancak dizideki değişim bence daha iyi.
  • Dizi değil şaheser homelander sen dünyanın en iyi oyuncularından birisin 🗽🗽🗽🗽🗽🗽🗽🗽

• Spoiler,

Homelander ile Soldier boy birlik olursa Butcher ne halt edecek bakalım.
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Her ikisi de birbirinden bencil ve beter hocam. Sanmam işbirliği yapsınlar. :D

• Amazon prime ' dan izliyorum diziyi 1 ve 2 sezonu bitirdim dün akşam 3 üncü sezona geçtim ancak üçüncü sezonda çevirmen anlamsız bir şekilde karakterlerin isimlerinide çevirme ihtiyacı duymuş ne alaka kardeşim bıraksana adamların ismini olduğu gibi mesela her konuşma arasında Homelandar ' ı yurtsever starlight ' ın ismini yıldız ışığı falan diye çevirmiş bunu kapatmanın yolu yok mu ?

• helll_599 kullanıcısına yanıt

o ceviriyi yapani hepimiz ariyoruz hocam  

• helll_599 kullanıcısına yanıt

Allahtan Butcher " Kasap " olarak çevrilmemiş ...

• Evet 3. sezon finalini bitirdim biraz önce. Genel bir 3. sezon değerlendirmesi yapmadan önce genel olarak (1-2-3. sezonları kapsayacak şekilde) bir eleştiride bulunmak gerekirse...

Spoiler,

Şimdi bu serinin yazarları liberal bunu anlamayan yoktur herhalde. Benim liberallerle bir sıkıntım yok, ama arkadaş yeter 3 sezondur burnumuza burnumuza sokuyorsunuz bu durumu. (toplum ve kültür eleştirisine lafım yok onu çok iyi yapıyorlar, ve sadece onla gitseler keşke). Homelander-trump eleştirisini evet anlıyorum ama artık aşsanız mı bu olayı diyorum. Sırf homelander-trump durumunu bozmamak için 3 sezondur homelander'ın geçmişini göremiyoruz, millet üzülür de acır diye(sonra trump'a sempati falan besleriz mazallah). Son bölüm lgbtciler meave'i kurtardı iması, homelanderın trumpçıların arasına girmesi, meave'in dövüşü vs o kadar saçmaydı ki diziye gölge düşürdü bana göre. Meave'in dövüş durumu ise şu: çizgi romanda değil meave homelander'a kafa tutmak tek yiyordu(bayağı bayağı tek yiyordu kılıcıyla saldırmasına rağmen kılıcı kırılıyor homelander'a çizik bile atamıyordu). Son bölüm lgbt ve kadın gücü göstereceğiz diye homelander'ı yenecekti meave neredeyse... Starlight gücü ise saçma değildi beğendim ben. Ancak starlight ve hugielerin iyice iyi adam olması ve tüm olayı kurtarması hiç yakışmadı diziye. Deep hala çok iyi (acayip gülüyorum ben bu adama) ama aynısını a-train için söyleyemeyeceğim. Bu a-train'in ne olayı kaldı hala arkadaş ?, zenci diye onu da iyi yapacaklar sanırım. Meave'in o patlamayı yiyip hala ölmemesi çok saçmaydı, lez sevgilisiyle gitti falan. 4. sezon ona bir hikaye yazılacak mı yoksa böyle diziden mi çıkardılar belli değil(lgbt diye öldüremeyip diziden çıkarmış olabilirler).
    Bölümde iyi şeylerde oldu tabi: noir'in ölümü bana göre çok iyiydi diziye uygun oldu, homelander-ryan ilişkisi güzeldi, soldier boy- homelander konuşması mükemmeldi.(hepsinde de homelander var maşallah, dizinin yıldızı resmen )Edit: Homelander süper kahraman ırkçısı olup süper kahramanları toplamasıyla bitmeliydi, bitirin artık şu trumpçıları. Hikaye bu noktada rahat bir nefes alsın

Bana göre the boys 3. sezon genel olarak çok iyi bir sezondu. Ama son bölümle beraber efsane bir sezon olma fırsatını bir tık kaçırdı. Disney işlerine maruz kaldığımız bu günlerde, the boys en azından tarzı ve farklılığıyla her zaman izlenecek bir dizi olur benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Temmuz 2022; 4:58:44 >

• victor zsasz kullanıcısına yanıt

Çizgiromanı bilmiyorum ama dizide homelanderın diğerlerinden abartı bir farkı yok. Stormfront fantazi yaparken yerden yere çalmıştı HL'ı. O zaman belli olmuştu gücü. Maeve SF'u bi güzel patakladığına göre gücü HL ile benzer olmalı zaten.

• son bölümü begenmedim ben. bu sezonun en begenmedigim bölümlerinden olabilir.

Spoiler,

- Black Noiru harcadilar. böyle ölmemeliydi. Adami daha yeni tanimaya baslamisken öldürdüler. - Soldierboy tekrar yakalanmamaliydi. Bidahaki sezon yinemi kurtaracaklar simdi. veya görünmücekmi? agir yaralanip kacmaliydi.- Ryan dövüs sahnesini bozmus. adam gibi soldierboy vs homelander izleyemedik. veya black noir vs soldierboy/homelander. - Black Noir ve Soldierboy savasi olacak görüntüsü verdiler ama gelmemesl asiri hayak kirikligi oldu bende. - sanki bütün sezon bosa gitmis gibi oldu bu son bölümle. basladigimiz yere geldik yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 8 Temmuz 2022; 12:43:3 >
  • Final tüm sezonu çöp etti.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

Hepsine katılıyorum. Ayrıca

Spoiler,

Geçici V, Butcher'ı öldürecekse neden direkt V serumu almıyor? Ölmesi mi daha iyi yoksa super olması mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.