< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Boys (2019) | Amazon (27. sayfa)
-
-
Hocam ilk sezonda homelander tanrı gibi gösteriliyordu dizide, öyle de olması lazım zaten. Sezonlar geçtikçe 3. sınıf süper kahramanlar homelander'a kafa tutacak hale geldi neredeyse . Değil maeve dizideki tüm seven dalsa bir şey yapamamalı homelander'a.(çizgi romanda terlemeden tek atıyor maeve'e mesela) Birde 2. sezon finalinde yapılan homelander delirecek haaaa!!! hype'ı falan hep fos çıktı. Hikayede ilerleme yok sıkıntı bu, artık kaç sezon yapmayı planlıyorlarsa
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu son bölümde ryani öldürebilirdi soldierboy. homelander delirmesine yol acabilirdi sezon bosuna gitmezdi. sezon filler olmus. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hocam dizi kahramanları öldürmemek için homelander'ı yumuşattı da yumuşattı. Allah aşkına homelander'ın maeve'i öldürmemesinin sebebi ne olabilir. Ryan olayı da çok saçma, biz tam homelander delirecek herkesi titretecek derken, çocuk çıkıyor vicdan yapıyor, maeve çıkıyor anlamsız bir şekilde vicdan yapıyor. 4. sezonda ryanın yine taraf değiştirmesini izleyeceğiz vs tüm hype yok oldu. Soldier boy 4. sezon ne yapacak hikayesi kalmadı. A-train ve MM'in hiçbir olayı kalmadı. Starlight yine günü kurtarıyor. Bir deep kaldı salaklıklarıyla güldüren bir de homelander. Bu sezon dediğin gibi filler hissettirdi. Hikaye çok farklı yöne gitmeliydi. Homelander önderliğinde süper kahramanların insanlar üzerinde baskı ve otorite kurduğu distopya izlemeliydik.
-
Herogasm sezon bölümünden daha güzeldi bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle bu sezon finaliyle hayal kirikligi. Populizm kazandi yine.
Bundan sonra bu dizi daha toparlanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezon genel olarak vasattı, vasat sezonun vasat sezon finali.
Sezon finalini gayet iyi buldum. Daha büyük olaylar olabilirdi. 4. Sezon çabuk gelmeli ve final yapılmalı. Şöyle adam akıllı bir supe savaşı izleyelim. Ortalık yıkılsın.
Üçüncü sezon puanım 10/9.4
Son bölümü daha izlemedim ama bu yorumu beğendiğimi yazmadan geçemeyeceğim. Çok ince bir şekilde Joker'in çocukluğunu anlatan filmdeki gibi "temiz bir şekilde asilce nefret kustukları" bölümü izleyiciyi şiddete teşvik etmeden sakince yayınladılar...
Sezon finali olsaydı hatta Homelander öldürülseydi olay olurdu bence...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sezon gayet güzeldi, Lakin sezon finalinin önceki iki bölüme göre sönük buldum ben biraz daha iyi olabilirdi...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Homelander o kadar güçlü olduğunu kanıtladığı halde sırf kadın diye neredeyse rezil edilecekti maeve tarafından bu kadar olmamalıydı. -
son bölüm o kadar kötü mü ya. seyretmeden tadım kaçtı.
-
Kötü değil hocam iyi kesinlikle, Bazı yorumlara bakma sen.
-
Sezon finali, sezonun genenile göre biraz sönük kaldı ama bu sezon için "Vasat" diyenler ne yaşıyor anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 8 Temmuz 2022; 20:51:5 > -
simdi bitirdim guzeldi
son anda cocugun yuzundeki gulumseme babasinin aynisi oldugunu gosteriyor
butcher orda salsaydi herseyi salamadi
simdi hersey basa
-
Black noire yaptığı gibi o gıcık kadının tek hamle ile içinden gecebilirdi ama feminizm etkisiyle homelanderin karizmayı biraz çizdiler.
Son bölümü de izledim, vasat diyenler öyle desinler zift katran karası bir derinlik ve karmaşa vardı. Herogasm için final olsa iyi olurdu deniliyordu ama son sahne sezon finali olmayı hak ettiğini gösterdi 8. bölümün...
Butcher biraz koktu mu ne...
Bir gerçek hiç değişmiyor Soldier Boy da Homelander da Ryan da babadan oğula nesil dedikleri bir garip organizmalar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kötü değil hocam normal sezon finali bazı arkadaşlar final olsun istiyor...
Bazı eleştiriler haksız.
-
Popüler kültür, farkındalık, azınlığın sesi derken son bölüm bir tık fazla amacından saptı ve odak kaydı. Yine de muhteşem ötesi bir sezondu, ellerine emeklerine sağlık. İnsanlık olarak böyle bir diziyi hak edecek ne yaptık bilmiyorum.
-
Bu sezonu kim yazdı ya resmen batırmış o kadar tutarsız ki her bölüm birbiriyle çelişti.
gördüğüm kadarıyla dizideki beklenen kapışmanın gelmemesine bozulmuş bir çok kişi. bence çok tahmin edilebilir olmaması güzel oldu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Homelander vs Soldier Boy kapışmasını bende görmek isterdim tabi ama Ryan ters köşesi mantıksız olmadı. Tempoyu biraz düşürdü ama Soldier Boy'un zaten manyak olduğunu biliyorduk, çocuk falan tanımadan herkesi önüne alabileceğini gördük. Son bölümde Soldier Boy'un Maeve ile patlaması sonrasında Maeve'in ayaklanıp Soldier Boy'un yakalanması durumu bana mantıksız geldi. Maeve'in zorda olsa ayağa kalkabildiği durumda Soldier Boy koşarak kaçması gerekirdi. Baya kolay harcadılar Soldier Boy'u son bölümde. İşte buda Homelander vs Soldier Boy kapışması göremediğimiz için oldu diyebiliriz. Soldier Boy'un dengi cidden Homelander ama bu sezon o epik kapışmayı göremedik. Noir karakteri baya derinliği olmayan bir karakterdi. Öyle ki animelerdeki gibi geçen bölümde tanıdık bu bölümde paketlediler. Bence Soldier Boy ile olan geçmişi dışında bir derinliği olmayan karakter için kafi bir ölümdü. genel olarak ben sezonu baya başarılı buldum. vasat bir sezon yada sezon finali olduğunu düşünmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X