1 yıldır prime üyeyim. reacher,yüksek şatodaki adam,jack ryan gibi dizileri izledim. the boys nasıldır. 9 ımdb falan puanı var da . izleyen pişman mı. yorumlarınızı bekliyorum |
The Boys (2019) | Amazon (25. sayfa)
-
-
hocam cevabı kendiniz vermişsiniz sayılır amazon primeda ki en kaliteli iş olabilir şu ana kadar.eger süper kahramanlara azıcık ilginiz varsa zaten başlamamanız hata.ilk 2 sezonu primedan izleyebilirsiniz ama 3.sezonda yoğun sansür var prime da.başka yollardan izlemeniz en iyisi 3.sezonu
-
izleyen pişman, izleme. yukardaki yorumlar öylesine yapılmış.
s03e07 'den trailer geldi.
https://mobile.twitter.com/TheBoysTV/status/1541806232499113986
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Haziran 2022; 22:47:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim pişman? Canavar gibi dizi çayır cayır izleniyor neresi kötü?
Dizi mükemmel ilerliyor ve asla izleyiciyi barbarca ezmiyor, tam aksine taşları yerine oturtup izleyiciye göstermesi gerekeni gösteriyor ve hakikaten 3. sezonda the boys indirip gösteriyor diyeyim, mutlaka izleyin aşığım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam ironi yapıyor çok bariz değil mi :)
-
Bariz ironi olduğunu nasıl anladınız? Bir işaret mi vardi benim görmediğim.
Ünlem falan da yoktu.
hocam ayar oluyorum öyle sorulara, 500 tane yorum var mükemmel diye, ama biri gelip sorar izleyeyim mi diye, özel ilgi bekler.
ben de o şekilde cevap veriyom, ironi olduğu belli olmasın, belki izlemez diye.
25 sayfa ve çoğu övgü dolu olan başlıkta,biri gelip imdb de 9 puanı var izleyenler pişman mı diye sorarsa,evet üstteki yorumlar boşuna yapılmış zaten,izleme diyen biri üstünede yeni bölümün trailerı veriyorsa bu ironidir,dalga geçmedir :)
esas siz nasıl ciddiye aldınız ben ironiyim diye bagıran mesajı :)
-
Jensen Ackles çok severim diziye geleceğini duyduğum da bu diziye yakışmaz sırıtır diyordum tam tersi oldu diziye çok yakıştı ve çok güzel de devam ediyor umarım çabuk harcamazlar
-
sezon sonunu gorur bence
-
Fena oturdu role, bence gelecek sezonda olur dizide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Supernatural de ki rolüne benziyor aslında çok yabancılık çekmemiş.
Sezon 1'i tek oturuşta bitirdim.
Harikaymış bu dizi. Farklı, sürükleyici kelimelerinin karşılığı.
Muhtemeşem bir dizi ya. Kalitesini hiç düşürmedi ilk 2 sezon on numaraydı, 3.sezon da gayet öyle gidiyor.
3x6 neydi öyle
pek beğenmedim ama ileride zaman gösterir.(zevkler ve renklerim değişirse)
ilk defa izleyeyim dedim. amazon un bu diziye para gömdüğü ve gömeceği de besbelli.
süper kahramanlara ilgim var ama her süper kahramana da ilgim yok.(mesela batman(özellikle nolan ın 3 lüsü) a ilgim olduğu gibi thor a ilgim yoktur mesela)süper kahraman konusunda baya seçiciyim.
bu kadar gömüldüğümü hala anlamadım. bir söyledik bin işittik. biri özet geçsin dedik sağolasınız siz özet geçtiniz.
9 imdb puanı olan tabi ki iyidir. beğeniler özneldir ben mesela puanı 9 dan üstün film olan ve neredeyse hollywood un başyapıtı olan BABA pek beğenemedim ve sevemedim.
neyse ya size iyi seyirler
-
Sezon 2'yi yine tekte bitirdim.
Gerçekten muhteşem bir dizi. Espriler, twistler acayip güzel. Bayağı hypelanana kadar görmeyip, izlemediğime pişmanım. Ölmeden önce izle dizisi yapmışlar.
Birinci sezon puanım 10/9.2
İkinci sezon puanım 10/8.5
Karl Urban, 4. sezonu ağustos gibi çekmeye başlayacaklarını söylemiş.
İlk sezonlar neyse de süper güce sahip olmayan yan karakterler hiç çekilmiyor artık. Şu zenciyle Frenchie'nin bir şekilde aradan çıkması lazım. Her bölüm yarım saat şunların anlamsız diyaloglarına tahammül edemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 1 Temmuz 2022; 10:37:8 >
s03e07 düştü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X