puanlar cidden üzdü 1 saat oynarım sarmazsa iade ederim oyunu |
The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
15-20 dk bakabildim. Ciddi optimizasyon sıkıntısı var
-
Puanlar özellikle korku oyununda benim için çok önemli değil ya. The Medium sürekli 9 alıyordu ama resmen rezil bir oyundu. The Evil Within 1 aynı Calisto gibi puanları vardı birçok kişinin sevdiği bir oyundu. Benim üzüldüğüm PC tarafındaki sorunları… Kardeşim şu Stutter Fest grafik motoru olan Unreal Engine 4 ile yapmayın şu oyunları ya…
RE Engine’in gözünü seveyim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6900 xt ile oynuyorum ancak çok fazla fps drop var.100-130 fps lerden anlık 30-40 fpslere düşüyor ancak onun grafikler ve detaylar efsane olmuş
-
Oyunu en çok bekleyenlerden, başlığa ilk yazanlardan biriydim. Oyun gümlemiş sanırım. Zaten belliydi inceleme ambargosunu son dakikaya kadar kaldırmamalarından. Oyununa güvenen yapımcı ya da yayıncı çıkıştan günler önce kaldırtıyor ambargoyu. Özellikle dövüş sistemi zevkli değil deniyor, zorluk seviyesi bir acayip ve keyif vermiyor deniyor. Henüz yüklüyorum ama hayal kırıklığı sanırım. Bir de bunlar yetmezmiş gibi PC'de rezalet ötesi çalışıyormuş Steam incelemelerine göre. İkinci bir Cyberbug vakası. Bu oyuna da lakap takılmış bile: The Stutter Protocol. Takip ettiğim youtuber oyunu 6 saatin de altında bitirmiş. Hani 16 saat sürüyordu? 90 liraya alabilseydim tutardım da fırsatı da kaçırdım o kadar para verdim, sanırım iade edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Aralık 2022; 10:36:58 > -
Acilen bir patche ihtiyacı var
500 tl den alan biri olarak performans sorunları üzdü. Oyunu daha açmadım bile bakalım yarına kadar patch ile düzeltmezlerse 1 saat kadar oynar iade ederim.
-
Sözde önerilende 1070 isteyen oyunu 3090 da oynayamıyoruz? Önerilen dedikleri ayarları 1080p low herhalde. DLSS zırvasına oyun firmaları sırtını iyi dayadı hiç optimizeli çıkmıyor derken bir kaç oyundan bahsediyorduk. Şimdi ise hiç bir oyun düzgün opt. ile çıkmıyor (yeni örn. Darktide). Grafikler şahane değil, ışıklandırmalar güzel. Ayrıca bu herif neden hep terli, düz koltukta otururken bile sucuk gibi adam. Hamamda bu kadar terlemiyor insan evladı. Güzel görünmesi için 'güzel' bir numara.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi RE Engine'nin gözünü sevsin bunlar.
-
Oyunun full game videosu Youtube’da 5.47 saat. Hani 14 saat sürüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 2 Aralık 2022; 10:53:43 >
-
Bu oyun bir ay sonra indirim alır.Almak için acele etmeyin derim.O zamana kadar toparlar belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fsr 2 de pek bir etkısı yok gibi oyun optimize konusunda kötü dx11 ile bakıcam şimdi
-
Nvidia optimize sürücü yok. son dakika Denuvo eklenmiş Grafik ve hikaye Güzel. Unreal-Engine karanlık ortam grafikleri ortada buna "optimizasyon yapıp" texture kalitesini, çizim mesafesini, efekt kalistesini düşürüp blur'lu çamur gibi grafiklerle yayınlamayarak doğru hareket etmişler.
Sonuçta single player hikaye odaklı oyun. Çökme donma gibi hatalar yoksa Keyfize bakın.
-
denuvo baya etki ediyor performansa
-
Oyun slutter oğlu slutter.2 adım atıyorsum rtx 2070 fps 90 dan 40 a düşüyor.Arada crash yiyor.Neyseki 92 tl ye aldık patch bekleyeceğiz mecbur.
-
Yakın dövüşte alet ile vurduğunda karşında yaratık değilde robot varmış gibi ses geliyor.. Tiksindim resmen..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metacritic sınırda, kötü optimize hiç beklemiyordum çok büyük beklentim vardı. Ben başlayana kadar patchlerle adam olur yapıcak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı oyunun ps5 bölümüne de girdim buraya da şimdi göz gezdirdim. Orada oyunla ilgili yorumlar yapılıyorken burada yine her pc oyun konusunda olduğu gibi problemlerden ve ayarlardan falan bahsediliyor. Pc oyunculuğu= amelelik
Not: bir ps5 sahibi
Çok ciddi beklentilerle çıkmıştı böyle gelmesi kötü olmuş.
-
Karakterin dönüşleride tuhaf.. Diriftmi atıyor ne yapıyor belli değil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X