< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (10. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüntülerde ki ReShade benim presetim hocam konudan bir arkadaş daha istemişti drive'a uplamıştım buyurun;
https://drive.google.com/file/d/1Wl1lVDnAVedLi67wybwv2Ni74UGmU-VL/view
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 25 Kasım 2022; 16:50:47 > -
Kapalı mekan ve lineer oyun olduğu için sistemleri fazla zorlamasını beklemiyorum bu oyunun. Bende de 3060 ti var, 1440p de bile ultra oynatır beklentisi içerisindeyim.
-
oyun ps5 için ön yüklemeye açılmış 45 gb deniliyor pc için tık yok şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bro4ke053 -- 29 Kasım 2022; 23:34:57 > -
Önyükleme açılmıştır :)
-
Ön Yükleme boyutu 83.42 GB gözüküyor.
-
oyun yarın kaçta açılır acaba?
-
Her saat diliminde aralığın 1ini 2sine bağlayan gece 12 de açılacak diye biliyorum, yeni zellanda'dakiler oyunu en erken oynayacaklar.
-
77gb indirmişti sabah baktığımda demek ssd de kapladığı alan açılınca 83gb olacak
-
Oyunun çıkacağı saati tam olarak bilen var mı?Ona göre bu gece geç yatacağım da
-
Yarın sabah 10 ya da 11 de erişime açılacak hocam :D
-
teşekkürler @Hudson51
-
oyunun çıkcagı şimdi aklıma geldi youtubeda oynanış görünce bilseydim dünden indirmeye başlardım. tüh
-
Ön yükleme yaptık bakalım.
-
68 gb'lık güncelleme gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 gblık ek dlc eklediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Puanlar pek iç açıcı değil bakalım.
-
PC performansı çok kötüymüş.Ps5 te sorunsuzmuş.Sırf dead space remake Dan önce çıkmak için bitmemiş oyunu çıkardılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X