Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
16
Favori
31.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demin denedim. Acayip fps droplar oluyor. Sistem 5800x3d+6900xt

• Vay arkadaş. Steam'e en son baktığımda 2200 yorumun 1500'ü olumsuz idi. Yeni bir Cyberpunk vakasından ziyade yeni bir Arkham Knight vakası diyebiliriz çünkü o da aynen böyle konsolda sorunsuz, PC de sorunlu idi ve Metası da 70 küsür civarları idi PC de. Umarım oyunu çabucak toparlarlar da şu çıkış gününde oluşan negatif rüzgarı tersine çevirebilirler.

Bu arada Callisto mu Dead Space Remake mi derken kazanan gözüken o ki DSRemake olacak. EA zaten optimizasyon işini sıkı tutan bir firma, e Remake'inde kalitesini düşürmedilerse kazanan şimdiden belli gibi. Yazık ettin Callisto...

• Oyunu xbox tan satın alırsak pcde oynayabiliyormuyuz crossplay varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 2 Aralık 2022; 14:38:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    "EA zaten optimizasyon işini sıkı tutan bir firma" buraya kadar iyiydi arkadaşım.

Alelacele bi güncelleme gelir, 90 tl den alan için sıkıntı yok bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazık 50-60 skorlarda geziniyor.Performans sorunlarının çok uzun süre düzeltileceğini sanmam.Sadece performans sorunları ile kalsa iyi,İncelemelerde oynanış ve combat ile çok sıkıntılı deniyor.Yani kendini tekrar eden,sığ bir aksiyon oyunu.Fakat yüz animasyonları çok çok iyiymiş.Neyse 1-1.5 saat bakıp iade ederim.Ah be Glen baba sen yaptın beyauuvv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 2 Aralık 2022; 15:20:20 >
  • 119 lirayken ön sipariş vermiştim. İndirmeyi falan da daha yapmadım. Böyle anlatıldığı gibi sorunluysa akşam eve gidince iadeyi basar geçerim hiç denemeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 2 Aralık 2022; 15:52:41 >
  • pc de 32gb ram var oyunda ram kullanımı 31 gb kadar gitti bu normal mı ?

• CohhCarnage yayınında ağır dalga geçiyorlar şuanda "next slide pls" tarzı şeyler yazıyorlar.

Ben de denedim biraz önce, ciddi anlamda sorun var optimizasyonunda. Ama çok güzel görünüyor oyun. Keşke düzgün de oynanabilseydi. Steam puanı çok olumsuz görünüyor şuanda bu sorun yüzünden. %29'larda şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 2 Aralık 2022; 16:11:40 >
  • Oyunun sadece performans sorunu yok.Oyunda 1 tane miniboss varmış,ölüm sekansları geçilemiyormuş.Hikaye sıradan.Görsellik dışında birşey yok diyorlar incelemelerde.Ben iade edeceğim çünkü öğrenciyim o para bile bazen lazım oluyor.

• hocam warhammer darktide ın sorunları nelerdir almayı düşünüyordum değmez mi ?

• CoreGame kullanıcısına yanıt

90tl geri iade mi olacak ? bari 499 iade etselerde bir oyun alsak.takas daha mantıklı şu durumda bize.90 tlye oyun yok bunun gibi

• rerea kullanıcısına yanıt

Anlamadım 92 liraya aldığınız oyundan 500 lira iade mi bekliyorsunuz? Forum donanım'da her şeyi gördüm diye düşünürdüm ama yanılmışım.

• rerea kullanıcısına yanıt

Vermintide 2'yi oynamışsanız ve beğenmişseniz oyunu çok seversiniz. Aynı şekilde warhammer - warhammer 40k ile ilgiliyseniz de aynı şey. Yakın dövüşler çok iyi gelişmiş, menzilli silahlarla çatışma olayı çok iyi, uzay fantezisinde çatışıyor hissini alıyorsunuz dibine kadar. Müzikleri zaten ortada oyundan çok konuşuluyor neredeyse. Grafik, atmosfer, 'vuruş hissi' ne ararsan her şey mükemmel fakat bu oyunda da optimize sorunu var. Callisto kadar felaket değil o ayrı ki zaten Darktide önerilende 3060 isteyen bir oyun. Oyunda 4k +rt açık oynamak çok sıkıntı, 4k ve DLSS kapalı oynamak imkansız mesela. 3090 için bahsediyorum. 3070+ kartlarda 2k rahat oynarsınız. Opt. sorunu ileride düzelecektir. Oyuna merakınız varsa alıp deneyin derim olmadı iade edersiniz.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

takas demek istemiştim.anlamak bu kadar zor olmamalı.500 tlyi bana versin demedim.hakkı olanda zaten takastır.

sen geçen sene aldıgın bi ürünü iade edip paranı mı alırsın? yoksa o ürün bozuksa sıkıntılıysa değişimini mi istersin bu sürekli para artışı durumundayken ?

şu anda callistonun geri iade hakkı 500 tl olan yine bu dönemde çıkacak bi oyunla takas olmasıdır.sen böyle görmeyebilirsin

• yabancı forumlarda 3-4 saatte bitiyor diyorlar bu doğru mu?

• Çöp değil çöp oğlu çöp. Neyse 130 lira artık hiçbir şey günümüzde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar The Callisto Protocol cıkış günü yapacagini yapti , Acikcasi Şaşirmadim.. Grafik teknolojileri geliştikçe oyunlar sürekli sorunlu çıkmaya başladi. Yeni firmalardan ayni hatalari görüyoruz. Oyunu kurdum, ilk 3 dk hicbir şekilde kasma ve drop yaşamadim.. Ara ara nadiren drop giriyordu. Sonra yavaş yavaş droplarla ara sahneler , action olsun iyice oyunu oynatmamaya yemin etmiş.. Oyunun grafiklerine , ortam gerilimine gelince. EFSANE yapmişlar. Bu oyun 3 ay sonra bambaşka bir yere evrilicek.. Konsolda sorunsuz , Pc'de sorunlu cıkmasi UTANC verici. Üstüne denuvo eklemesi ise sorunlari beraberi getirmiş.

Ben oyunun grafik ve ilerleyişini begendim. Piyasada bu tarz yüksek grafik korku oyunu hikayeli neredeyse hiç yok. Varsa hep eski sürüm. Kimse kusursuz degil.. İade etmeyi düşünen şunu iyi düşünsün. Ucuza aldigi oyunu asla bir daha ucuza alamaz. Korku oyunu size göre degilse zaten iade edin.Beni şaşirtan İşlemciye cok bindi ama zorlanmamasina ragmen kasiyordu. İlginç. Yakın zamanda optimizasyon güncellemesi gelecek. Dev bir patch bekliyorum.. Oyunu hiç oynayamadim.O yüzden yılların emeğine bir cirpida olumsuz olmak istemiyorum.. Hatalar olacaktir. Oyunu almayan şu vakitte almasinlar 3 5 ay sonra düşünsünler.Zaten Steamde olumsuzluk dibe vurmuş yakın zamanda büyük indirimede girer bence.

Oyunda altyazıyı düzenleyebiliyorsunuz , dilerseniz karakterin adini gösterebiliyorsunuz , Hatta renklerinide degiştirebiliyorsunuz.. Kısaca Grafikler üzerinden yola cıkarsam 10/8.5 Puan veriyorum. Beklentilerimi karşiladi. Geriye tek şey oynamak oda optimizasyonu güncellemek. Dead Space'nin yeni oyununu oynadigimi Hissetttim ! Bunu söylemeseydim olmazdı , tıpatıp aynısı )

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

• Sorunlar düzelirmi bilmem

• The Callisto Protocol update 1.05 is rolling out on PS4, PS5, PC and Xbox consoles. According to The Callisto Protocol 1.05 patch notes, the latest update resolves issues related to stuttering, lag, and performance issues. Apart from this, The Callisto Protocol patch 1.05 also includes stability fixes.

Recently, the update 1.04 day 1 patch added quality of changes and fixes. Unfortunately, since the release, players are reporting a number of issues with the game. Today’s Callisto Protocol version 1.05 will fix a few of these issues.

Read more details below.

The Callisto Protocol Patch Notes – December 2, 2022

• Framerate optimizations
    • Added post effects tweak.
    • Fixed loading crashes.
    • Fixed stuttering and lag issues.
    • Fixed a memory leak
    • Added performance improvements.
    • Added stability fixes.
    • Added UI fixes and changes.

Note: The full changelog will be available soon.

Download free The Callisto Protocol update 1.05 on PlayStation 4, PlayStation 5, PC and Xbox.

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Böyle bir yama detayları yok. Nereden buldunuz?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.