Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
16
Favori
31.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Direkt blokluyorum. The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

• ozr2pkr kullanıcısına yanıt

Burası pc ana konusu niye ps5 konuşuluyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 3 Aralık 2022; 12:31:46 >

Ps1 den bu yana ps kullanıyorum ps5 artık zengin işi size bol bol harcamalar

• bro4ke053 kullanıcısına yanıt

Zengin işi derken hocam ? Bu konuda bahsedilen ekran kartlı sistemler ps5 fiyatının neredeyse iki katı. Adam yukarıda 3080 kart ile problem yaşadığını söylüyor ve o kart ile olan sistemler şu an 35k dan başlıyor fiyatı. Gel gelelim o kadar para ver ama oyun konusunda ps5 in işini yapmasın The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 3 Aralık 2022; 12:28:45 >
  • ozr2pkr bu arkadaş ne yazdığından haberi yok bence kendi haline bırakıyorum sony soyacak adam bulmuş :)

Hocam arkadaş haklı bence, on binlerce lira verdiğimiz sistemlerde parasını vererek satın aldığımız oyunu oynayamadığımızı göz önüne alırsak kimin soyulduğu daha net şekilde ortaya çıkıyor 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ps5'e lg g2 gibi bir tv almıyorsanız boşuna almayın o zaman 3080'li sistem fiyatını da geçiyor oyunlar da daha pahalı ve 30fps oyun da çok çıkıyor hala. Bende de ps5 vardı sattım eski oyunların çoğu 30fps ne yapayım öyle konsolu ben yılda 2-3 exc. oynayacağım diye 30-40k para harcayamam. Hatta ps5 20k oldu g2 dengi bir tv zaten min 25k.

• PearBear kullanıcısına yanıt

10 oyundan kaç tanesini oynayamadınız ?

Hocam oynamak istediğim 10 oyundan 7 tanesini oynayamadım

God of war

Last of Us 2

Gran turismo 7

Callisto protocol

Ghost of tsushima

Nfs unbound (en düşük ayarlarda bile yer yer 3 fps e düşüyor)

Forza horizon 5 (hala ayar yapmaktan oynanmıyor)

Oyun firmalarının suçu işte capcom firmasını örnek alsınlar biraz optimizasyon nedir nasıl olur baksınlar

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

E güzel forumdaşım ben söyleyince trolleme oluyor ama diğer forumdaşım söyleyince haklı oluyor. Sonuçta konsola oyun yapan firmalar farklı değil ki. Ben oyuna göre makine değil, oyun benim makineme göre ayarlansın.The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

Not: bir ps5 sahibi

• oyunu oynayıp bitiren olduysa cidden önceki sayfada iddia edildiği gibi 4-5 saat mi gameplay süresi, doğrulayabilir mi?

• düşük çözünürlükte 30fps oyun oynayan konsolcu ne anlasın grafiklerden stutterdan arkadaşlar boşa kürek çekiyorsunuz :D

ha "ben hep 50liralık benzin alıyorum" diyen kişi, ha konsolcu. hatta bu ikisi büyük ihtimalle aynı kitle.

• Neyse hocamlar, bugünlük bu kadar yeter. Ben ps 5 imi açıp oyuna giriyorum. Siz sık sık kontrol edin güncelleme gelmiş mi bakmayı unutmayın.
    Ben sizlerin üzüntülerinizi paylaşmak için yine gelecem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

+1

2 sene önce i7 8700k 2080ti bilgisayar topladım su anda yetmemeye basladı grafik kartı.. arkadaşın dediği gibi soyulan kim acaba? Bilgisayarın upgrade i bitmiyor malesef bu bir gerçek.

Malesef :( Son yıllardaki birçok yapım PC'de büyük teknik sıkıntılarla çıkış yapıyor.Denuvo kopya koruma sistemi de bu duruma etken hiç şüphesiz.

Neyse ki ben de 1080'li emektar PC'yi bir kenara bırakıp önceki nesilden bu yana konsol platformunda devam ediyorum ve çok memnunum.

DH forumda herhangi bir oyunun bir PC konu başlığı altında konusulanlara bir de konsol konusunda konusulanlara bakın. Dedigininiz gibi PC kullanıcıları bir gözu FPS sayacinda oyunlardaki teknik sıkıntılar ile ugrasıp tartısırken oyunların keyfine varamıyorlar. Konsol konularında ise oyunların senaryosu mekanikleri dinamikleri, ambians, karakterler vs konusuluyor. Gelistiricinin oyununda sunmak istedigi deneyimi yasıyorlar,paylasıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 3 Aralık 2022; 13:21:0 >
  • Oyunu bitirmedim düzelmesini bekliyorum ama sanmıyorum 5 saatte biteceğini

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.