Aylar öncesinden "konsol avukatı" tanımıyla bloklamışım ama hatırlamıyorum tam olarak hangi konu olduğunu. Forza olabilir. PC platformu ile ilgili nası bi kuyruk acısı varsa her konunun altında türüyor. |
The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bende blokladım ağlayıp duruyor
-
450mb patch indi, 1 saattir yüklüyor. Nasıl bir patch anlamadım. Daha yeni bitti. :D
-
22 yıldır aynı muhabbet, pc dizip 7 yıl aynı performansı beklemek
pcdede 30 fps oynayabilirsen aynı pcyi 7 yıl kulanabilirsin ultrada.
-
eleman bende de bloklu ama niye bloklamışım bilmiyorum. demek ki abuk subuk konuşuyor sürekli :D
-
Şimdi baktım oyuna gelen patch ile kasma sorunu düzeltilmiş. Sorun var diye oynamayı bırakanlar tekrar başlayabilir.
-
hayır devam ediyor.oyun bir süre sonra 20 fpslere düşüyor ama aksiyon tamamlandıgında sahne değiştiğinde düzeliyor.
böyle oynamak can sıkıcı.
ben 60 fpsye sabitledim çok daha düşüş yaşamadan oynamıyorum, fakat oynadıktan 30 dk sonra bu dediğim olaylar yaşanıyor.
belli ki 1 saat kadar oynasam ya oyun kapanacak ya sürekli 15-20 fpslerde gezinecek oyun ve ana menüye dönüp tekrar girmem gerekecek.aynı dying light 2deki gibi bir sıkıntı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 3 Aralık 2022; 14:51:25 > -
Patch sonrası sorun devam ediyor. Özellikle RTX açınca FPS 27 seviyesine kadar düşüyor ve güncelleme öncesindeki gibi shutter devam ediyor. İlginçtir RTX'i kapatınca FPS 140 seviyesine çıkıyor ve çok nadir shutter olmaya başlıyor. RTX ile bu kadar fps farkı ciddi anlamda optimizsyon özürlü olduğunun kanıtı bence. Kaldı ki FRS neredeyse "sıfır" etki ediyor oyunda. 1-2 patch daha alarak düzelcek gibi duruyor. Not: RTX'siz oyun çok yavan duruyor bu arada RTX kullanma taraftarı değilimdir ama bu oyunda çok başka bir boyut kazandırıyor oyun.
Ryzen 7 5700x ve 6800xt kullanıcısı.
-
Oysa ki yukarıda arkadaş bizim 30 fps oynadığımızı söylüyordu. 27 fps
Not: bir ps5 sahibi + oynadım da geldim oyun cillop gibi arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 3 Aralık 2022; 15:32:41 > -
Sen şu oyunu 700 TL'ye alan tayfadan mısın?
Not: Bir Steam kullanıcısı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm firmalar Sony'den örnek almalı. Pc'ye getirdiği oyunların tamamı optimizasyon açısından başarılı oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alaka şimdi benim dediğimle sizin dediğiniz?
Oyun PC de bariz şekilde sorunlu , bundan pay çıkartmaya mı çalışıyorsunuz -ki Pc konusunda PS5 oyuncusunun ne işi var anlamadım.
-
FSR ile oyun çöp oluyor. Çamur gibi görünüyor. Benim sistem çok iyi değil 1660 super var, 50-60'larda dolanıyor ama bazı ara sahnelerde 15'e düştüğünü gördüm ya. Ara sahne bitince 60 oldu tekrar. Patch pek işe yaramadı sanırım.
-
Hocam doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Uzaklaştırma alırsam bu sözü hatırlarsınız. Eğer almazsam yine doğruları söylemeye devam edecem buradan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 3 Aralık 2022; 16:2:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X