Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Aynen Bende Şimdi Onu Düşünüyodum..
    HD 1080p de indirmiştim Keyifle izlerim Perşembe Filan

Bende de kaliteli bi sürümü vardı ama emin değilim tam. Ama yine de kaliteliydi
  • @L.a.s.T, PM gönderildi .

Filmi bende merak ettim şimdi,acaba kasıp IMAX'den bilet mi alsak ,bu arada hiç "IMAX deneyimim" olmadı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@L.a.s.T, PM gönderildi .

Filmi bende merak ettim şimdi,acaba kasıp IMAX'den bilet mi alsak ,bu arada hiç "IMAX deneyimim" olmadı .

benimde ya bide ben hipermetropum gozluk falan takılıyormus heralde nası olacak gözlükle ?

• Bende gözlüklüyüm,2 gözlük üst üste takarız artık .

Batman Gotham Knight(2008) diye bir animasyon çıkmış bide acaba bunun filme alakası var mıdır?HD-Ripleri falan mevcut nette.Seyreden var mı?
  • quote:

Bende gözlüklüyüm,2 gözlük üst üste takarız artık .

Batman Gotham Knight(2008) diye bir animasyon çıkmış bide acaba bunun filme alakası var mıdır?HD-Ripleri falan mevcut nette.Seyreden var mı?

yok hiç bir alakası sadece ara sıra çıkan batman animasyonlarından ama istersen izleyebilirsin
  • quote:

@L.a.s.T, PM gönderildi .

IMAX'e git bence ben hiç gidemedim İzmir'de yok ama normal sinemadan daha güzel olduğu kesin.

• Beyler Şaka Maka Bir Başyapıt! Diyorum Artık;Seyretmemize 4 Gün Kaldı
  • IMAX bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Ciddi ciddi düşünmeye başladım,tabi arkadaşlarıda ikna etmek gerekecek .
  • quote:

IMAX bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Ciddi ciddi düşünmeye başladım,tabi arkadaşlarıda ikna etmek gerekecek .

ewt fiyatları bende merak ediyorum birde istinye parkdamı var imax sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 21 Temmuz 2008; 3:47:24 >
  • quote:

IMAX bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Ciddi ciddi düşünmeye başladım,tabi arkadaşlarıda ikna etmek gerekecek .

Biletix'de tam 14 öğrenci 12 yazıyor.

http://www.biletix.com/bilette/movie.htm?id=593

@Darkruse

İstanbul'da sadece İstinye Park'da varmış.
  • @OnuR, Teşekkürler bilgi için .Pek fazla değilmiş,ben 20-25 bekliyordum .Bu arada gözlükler normal gözlük üzerine rahatça takılabiliyormuş .
  • quote:

@OnuR, Teşekkürler bilgi için .Pek fazla değilmiş,ben 20-25 bekliyordum .Bu arada gözlükler normal gözlük üzerine rahatça takılabiliyormuş .

iyi oldu bu haber saol

• @DARKRUSE hocam İmzana bayıldım ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Temmuz 2008; 10:13:25 >
  • Bugün biletimi alayım ben cuma günü ilk seyans Ne olur ne olmaz
  • Arkadaşlar, yanlış bildiğiniz bir olay var İmax 3 boyutlu film değildir. Sizin anlattığınız olay farklı, mesela Dünyanın Merkezine Yolculuk diye bir film var, şu anda o film 3d.. Batman ise 2 boyutlu olarak yayınlanacak.. İmax 2 boyutlu gösterim yapan, perdesi normal sinema perdesinden 2-3 kat büyük olan ve ses sistemi mükemmel olan, bir gösterim şeklidir.. Gözlükle falan da izlenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo
    İmax 2 boyutlu gösterim yapan, perdesi normal sinema perdesinden 2-3 kat büyük olan ve ses sistemi mükemmel olan, bir gösterim şeklidir.. Gözlükle falan da izlenmez

O bile yeter
  • Dark Knight ın 3 boyutlu versiyonu yok.
    Fakat 3 boyutlu film izlemek isterseniz şu sıralar Journey to the center of the earth var Kanyon'da.
    İstanbulda 3 boyutlu film izleyebileceğiniz yerler İstinyePark ve Kanyon'dur. Bi de Türkiye'de zannedersem Ankara'da bi yer var. Başka da bi yer yok.
    3 boyutlu olarak ben Beawolf u izlemiştim. Film kötü olmasına rağmen inanılmaz oluyo 3 boyut olayı. Yalnız altyazılar 3 boyutlu olmadığından altyazıları gözlükle okumakta problem oluyo :) Zannedersem o yüzden Kanyon'da Journey to the center of the earth türkçe dublaj.
    Keşke Dark Knight ta 3 boyutlu olsaydı da izleseydik...
  • Bu yazı beyazperde.com dan alıntıdır

Açılışında Ledger'ın anısına yapımcılar tarafından bir de anma yazısı yayınlanacak. Ayrıca izleyiciler, destekleyen salonlarda, açılışı da dahil olmak üzere 6 sahnesi IMAX kamerasıyla çekilen filmi izleyerek IMAX deneyimini yaşayabilecekler.

filmin bazı sahneleri gerçekten 3d yani
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. İmdb'de aldığı puanın hakkını verecek bir film izlerim umarım.
  • Cinebonus'ta daha bilet satışını başlamadılar
    1 gün önceden başlayacaklarmış ohoo
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.