Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@L.a.s.T, PM gönderildi .

Filmi bende merak ettim şimdi,acaba kasıp IMAX'den bilet mi alsak ,bu arada hiç "IMAX deneyimim" olmadı .

IMAX'e git bence ben hiç gidemedim İzmir'de yok ama normal sinemadan daha güzel olduğu kesin.

Güzelim İZMİRDE olmaz mı ya
    bir link var doğrudur heralde yazılanlar izmir balcova kipada varmış
    http://cnetturkiye.com/haberler/eglence/103-eglence/976-uc-boyutlu-filmlere-geciyoruz

bu arada bir çok filmde bu teknoloji biraz olsun kullanılmış misal "hary potter 5" sadece birkaç dklık sahnelerde varmış o da güzel

• kadıköy rexx te izlicak olan var mı?bilet satışı ne zaman başlar?Seansları önceden öğrenebilir miyiz?
  • Cuma 21:15'e aldım bileti
    Ama Türkçe Dublaj oldugunu duyunca Sinir oldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Cuma 21:15'e aldım bileti

Dublajlı izlenir mi bu film
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Dublajlı izlenir mi bu film

ne yapalım hocam tek Sinemaya geliyo zaten 2 Sinema var burda..

Abi Heath Ledger'in ses tonu süper ..Orijinal verseler Süper olcaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Temmuz 2008; 15:10:41 >
  • quote:

Kötü olmuş,filmlerde en sevmediğim şeydir dublaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Kötü olmuş,filmlerde en sevmediğim şeydir dublaj

Bende Hiç sevmem Arşivimde ya 1 ya 2 tane Dublajlı film var ama
    Ne yaparsın işte Küçük yer burası...

Gitmezdim de Batman bu Kaçmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Temmuz 2008; 15:17:09 >
  • dünya çapında ilk gün rekoru kırmış Spider men 3'ü geçerek vay be beklemezdim ve bunun sebebinin joker'in film çıkmadan önce ölmesi gösteriliyor yazık rahmetliye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 21 Temmuz 2008; 15:27:33 >
  • Türkiyede sadece çocukların gidebileceği filmlere dublaj yapıldığını sanıyordum,uzun zamandan beri aksini görmemiştim.Acaba bunu da -çizgi roman kahramanı olduğu için- çocuk filmi olarak mı düşündüler?Böyle düşündülerse bu da saçma oluyor çünkü filmde "13+" ibaresi var.Ek olarak animasyonlar da dublaj güzel oluyor ama bu gibi macera filmlerinde batırıyorlar.Başrole öyle bir ses koyuyorlarki adamın bütün karizması gidiyor resmen .
  • Abi çocuklar doluşmaz dimi filme, aman Allah korusun. +13 uygulanıyordur inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Abi çocuklar doluşmaz dimi filme, aman Allah korusun. +13 uygulanıyordur inşallah.

Çocuklar kesin olacaktır. Hulk'a gittim +13 uygulanıyordu. En çok çocuk vardı. Wanted'a gittim +18 uygulanıyordu. Onda da çocuk vardı. Anlayacağın çocuklar kesin olcak. Bu arada Cuma günü 21:30'a aldım IMAX'ten biletimi.
  • Hancock'u türkçe dublajlı izlemek zorunda kalmıştım. Umarım altyazılısı gelir bunun.
  • 1. olmuş maşallah şimdi ben neydim gidim mi izlemeye abi beklenmez ki böyle.
  • İstanbul dışındayım,filmi 1 hafta geç izliycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Hancock'u türkçe dublajlı izlemek zorunda kalmıştım. Umarım altyazılısı gelir bunun.

En iyisi Şafak Sinemaları orada sadece Animasyon Filmleri Türkçe Dublaj oluyor. Gerisi hep Altyazı.
  • AFM'nin Dark Knight Seansları..
    Saatin Yanında TR İbaresi olmayanlar Altyazılıdır..Ben Ordudayım TR izleyeceğim Mecbur

The Dark Knight (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 21 Temmuz 2008; 16:03:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Hancock'u türkçe dublajlı izlemek zorunda kalmıştım. Umarım altyazılısı gelir bunun.

En iyisi Şafak Sinemaları orada sadece Animasyon Filmleri Türkçe Dublaj oluyor. Gerisi hep Altyazı.

Ben Konya'dayım malesef. Bi Kule Site var. Bi Cinebonus var. Tercihimiz ikisinden biri oluyor. Ama altyazılısını bulmaya çalışacağım.

• kaldı 4 gün biletimi aldım ilk seyansa, gelince düşüncelerimi yazacağım fazlaca spoiler olacak izlemeyenler dikkat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 21 Temmuz 2008; 17:27:11 >
  • quote:

@DARKRUSE hocam İmzana bayıldım ya..

saol kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.