Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

http://farm4.static.flickr.com/3006/2680569249_84797b28b7_b.jpg

ABD'de filme gidenlerin %64ü filmi sinemada 1 kez daha izlemeyi düşünüyormuş.

Biz daha bi kere izleyemedik.

Ekleme:6 oldu

ne 6 oldu yav?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Arkadaşlar aranızda filmi izleyenlere soruyorum. Nedir bu filmi diğer süper-kahraman filmlerinden ayıran olay. Yani nasıl bu kadar yüksek puanlara çıkıyor. Begins'i izlemiştim ve 10 üzerinden 7 verirdim ancak. Bunun farkı nedir - spoiler vermeden- açıklayabilir misiniz? Film vizyona girince izleyeceğimde...

Daha izleyen yok ki. TR'ye gelmedi henüz film.

Onu biliyorumda belki Divx olarak düşmüştür diye yazdım. Hayır madem gelmedi ne diye milletle imdb tartışması yapılıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

quote:

http://farm4.static.flickr.com/3006/2680569249_84797b28b7_b.jpg

ABD'de filme gidenlerin %64ü filmi sinemada 1 kez daha izlemeyi düşünüyormuş.

Biz daha bi kere izleyemedik.

Ekleme:6 oldu

ne 6 oldu yav?

Sayfa

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar aranızda filmi izleyenlere soruyorum. Nedir bu filmi diğer süper-kahraman filmlerinden ayıran olay. Yani nasıl bu kadar yüksek puanlara çıkıyor. Begins'i izlemiştim ve 10 üzerinden 7 verirdim ancak. Bunun farkı nedir - spoiler vermeden- açıklayabilir misiniz? Film vizyona girince izleyeceğimde...

Onu biliyorumda belki Divx olarak düşmüştür diye yazdım. Hayır madem gelmedi ne diye milletle imdb tartışması yapılıyor?

yakın zamanda ilk sıradan düşer zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

The Dark Knight (2008)

69bin oy oldu ve hala birinci

Aldığı puan ve sıralamada 1. olması gerçekten inanılmaz.Çok merak ediyorum.

• Film çoktan düştü nete,malum yerlerden alıp malum yere yükleme yapıldı bile ama görüntü pek iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: confused

quote:

quote:

quote:

Ortalaması 8.8 olan olan 130bin oy daha gelirse 9,1 ile düşüyor veya ortalaması 8.5 olan 70bin oy gelirse ki bu çok zor bence

• Filmin antifanları ve puanını düşürmek için yeni üyelik açanlar, 1 leri basmaya başlamış.. Allah!tan herkesin oyları, top250'ye etki etmiyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: confused

Ortalaması 8.8 olan olan 130bin oy daha gelirse 9,1 ile düşüyor veya ortalaması 8.5 olan 70bin oy gelirse ki bu çok zor bence

imdb puanlaması iki farklı şekilde oluyor, top 250 için yapılan oylamada imdb 'nin düzenli oylayıcı dediği kişilerin oyları kullanılıyor. normal kullanıcıların oyları top 250 yi etkilemiyor. bi döküman okumuştum bunla ilgili, bulursam eklerim.
    Bi de tabi filmi izlemedik daha, bi gelsin IMAX 'de izleyip sonra konuşuruz

• quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@L.a.s.T, PM gönderildi .

Filmi bende merak ettim şimdi,acaba kasıp IMAX'den bilet mi alsak ,bu arada hiç "IMAX deneyimim" olmadı .

IMAX'e git bence ben hiç gidemedim İzmir'de yok ama normal sinemadan daha güzel olduğu kesin.

Güzelim İZMİRDE olmaz mı ya
    bir link var doğrudur heralde yazılanlar izmir balcova kipada varmış
    http://cnetturkiye.com/haberler/eglence/103-eglence/976-uc-boyutlu-filmlere-geciyoruz

bu arada bir çok filmde bu teknoloji biraz olsun kullanılmış misal "hary potter 5" sadece birkaç dklık sahnelerde varmış o da güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

quote:

quote:

@L.a.s.T, PM gönderildi .

Filmi bende merak ettim şimdi,acaba kasıp IMAX'den bilet mi alsak ,bu arada hiç "IMAX deneyimim" olmadı .

IMAX'e git bence ben hiç gidemedim İzmir'de yok ama normal sinemadan daha güzel olduğu kesin.

Güzelim İZMİRDE olmaz mı ya
    bir link var doğrudur heralde yazılanlar izmir balcova kipada varmış
    http://cnetturkiye.com/haberler/eglence/103-eglence/976-uc-boyutlu-filmlere-geciyoruz

bu arada bir çok filmde bu teknoloji biraz olsun kullanılmış misal "hary potter 5" sadece birkaç dklık sahnelerde varmış o da güzel

Tam anlamıyla IMAX değil ki bu , Bu Journey to the Center of the Earth filmi 3D olarak var ama Dark Knight yok ve IMAX sayılmıyor orası

• yuha. Puana bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

yuha. Puana bak

• Bu gidişle bu konu 10 sayfa olur film türkiyeye gelmeden .Of of film harddisk'te duruyor şu anda,seyretsem mi ki
  • quote:

Bu gidişle bu konu 10 sayfa olur film türkiyeye gelmeden .Of of film harddisk'te duruyor şu anda,seyretsem mi ki

Rahat olur, film gelince 15e bile ulaşabilir.

Kesinlikle izleme sabret 3 gün daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Temmuz 2008; 3:49:57 >

• quote:

Bu gidişle bu konu 10 sayfa olur film türkiyeye gelmeden .Of of film harddisk'te duruyor şu anda,seyretsem mi ki

sakın izleme hele ingilizcen yoksa shift+delete yap
  • quote:

Sinemada izle bu film sinemadan başka yerde izlenmez
  • Bende filmi indirmedim.25 Temmuz'u bekliyorum.
  • quote:

Film çoktan düştü nete,malum yerlerden alıp malum yere yükleme yapıldı bile ama görüntü pek iyi değil.

Silah zoru ile belki ancak izlerim o çamur gibi görüntüyü.
  • quote:

quote:

Film çoktan düştü nete,malum yerlerden alıp malum yere yükleme yapıldı bile ama görüntü pek iyi değil.

Silah zoru ile belki ancak izlerim o çamur gibi görüntüyü.

Öylede izlemem.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.