Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: azturan

ya ben batman begins in tamamını izleyemedim.Tv de veriyodu da.Çok Bişi kaçırırmıyım?

Begins'te Neden Batman oluyor o anlatılıyor...İzle ve Altyazılı izle Mümkünse..
  • Bende indirip izleyeyim Begins'i özendirdiniz he Kaç kere izledim gerçi ama cumaya kadar havaya girelim
  • Batman Begins'in sonunda joker'in geleceğinin sinyali veriliyormuş zaten. Unutmuşum ben bu detayı. İzleyince farkettim.
  • Bende Batman Begins i izleyeyim bu akşam hazırlık olması için, filmin imdb notu iştahımı kabarttı gelir gelmez sinemaya koşmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angurvadal -- 22 Temmuz 2008; 16:15:20 >
  • Film rekorlar kırmaya devam ediyor şimdide ilk üç gün rekorunu kırdı. 155 milyon dolarlık gişe hasılatıyla tüm zamanların en iyi hafta sonu hasılatını elde etti. Bu rekor daha önce Örümcek Adam 3 filmine aitti. Ayrıca film sayesinde Hollywood 253 milyon dolar gelirle en iyi hafta sonu rekorunuda kırdı.

Sadece kırmıyor kırdırtıyorda yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Batman Begins'in sonunda joker'in geleceğinin sinyali veriliyormuş zaten. Unutmuşum ben bu detayı. İzleyince farkettim.

The Dark Knight (2008)

Poker atalım hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 22 Temmuz 2008; 18:06:42 >

• The gotfather 18 bine yakın 1 puanlı oy almasına rağmen 2.'dir bilginize.

27 bine yakın 5 puan altı oy almıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Batman Begins'in sonunda joker'in geleceğinin sinyali veriliyormuş zaten. Unutmuşum ben bu detayı. İzleyince farkettim.

sinyali bırak direk söylüyor adamlar nasıl kaçırmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

The gotfather 18 bine yakın 1 puanlı oy almasına rağmen 2.'dir bilginize.

27 bine yakın 5 puan altı oy almıştır.

Ha bak buna hiç dikkat etmemiştim Saol..Şimdi baktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 22 Temmuz 2008; 16:24:14 >
  • New York Premieri

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008)

• vizyona girdi mi bu film ?
  • Bu cuma giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

vizyona girdi mi bu film ?

Cuma günü gösterimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Bu filmde ne var anlamadım. Fragmanı normal bir film fragmanı gibi. Mesela LOTR 3'ün fragmanı çıkınca anlamıştık. İşte güzel bir film olacak diye. Ama bakıyorumda Batman bana o fragmandaki ruhu veremiyor. İyi şeyleri hep filme mi bıraktılar. Yoksa bu sonuçların hepsi duygusal mı? Filmi izledikten sonra hepsi netlik kazanacak. Gel Hadi Cuma günü.

Bende Heyecan Oluyor Ama Hocam Kişiye Göre Değişir Bir Joker Manyağı Olarak

HDD'de 3 Tane 1080p Trailer 1 tane Dark Knight Prologue Trailer var 720p hergün açıyorum izliyorum

Ben Batman'i çok severim. Tek mutasyona uğramamış süper kahraman. Oyunlarının hepsini bitirmişimdir. Takip edebildiğim kadar çizgi romanlarını okumuşumdur. Ama hani 4 4'lük bir film gibi durmuyor. Bilmiyorum filmden çıkınca büyük ihtimalle dumura dönmüş olacağım o kesin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

quote:

Bu filmde ne var anlamadım. Fragmanı normal bir film fragmanı gibi. Mesela LOTR 3'ün fragmanı çıkınca anlamıştık. İşte güzel bir film olacak diye. Ama bakıyorumda Batman bana o fragmandaki ruhu veremiyor. İyi şeyleri hep filme mi bıraktılar. Yoksa bu sonuçların hepsi duygusal mı? Filmi izledikten sonra hepsi netlik kazanacak. Gel Hadi Cuma günü.

Bende Heyecan Oluyor Ama Hocam Kişiye Göre Değişir Bir Joker Manyağı Olarak

HDD'de 3 Tane 1080p Trailer 1 tane Dark Knight Prologue Trailer var 720p hergün açıyorum izliyorum

Ben Batman'i çok severim. Tek mutasyona uğramamış süper kahraman. Oyunlarının hepsini bitirmişimdir. Takip edebildiğim kadar çizgi romanlarını okumuşumdur. Ama hani 4 4'lük bir film gibi durmuyor. Bilmiyorum filmden çıkınca büyük ihtimalle dumura dönmüş olacağım o kesin.

Filmin şu yanı çok Hoşuma Gitti Saçma olan şeyleri artık Düzeltilmiş ve Yapılabilr hale getirmişler
    Müzikleri , Batman Kostümü , Mutombo , Batman olmaya nasıl başladıgı , Polis ile kovalamaca yapılan Sahne

• Abi filme dublaj yapacaklar demeyin sakın. Şimdi aklıma geldi...
  • Az önce alt yazı geçti Kanal D'de Batman bütün rekorları altüst etti diye Batman haberlere bile çıktı iyimi 19.30 Kanal D Haberlerini izleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Az önce alt yazı geçti Kanal D'de Batman bütün rekorları altüst etti diye Batman haberlere bile çıktı iyimi 19.30 Kanal D Haberlerini izleyin

• quote:

Az önce alt yazı geçti Kanal D'de Batman bütün rekorları altüst etti diye Batman haberlere bile çıktı iyimi 19.30 Kanal D Haberlerini izleyin

Hiç TV izlemem sırf bunun için bakıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

İmza

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.