Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Film çoktan düştü nete,malum yerlerden alıp malum yere yükleme yapıldı bile ama görüntü pek iyi değil.

Silah zoru ile belki ancak izlerim o çamur gibi görüntüyü.

Öyle de izlemem.

• Valla puanı hala inmedi bunu ya cum yada cumartesi kesin izlicem istinyepark ta hatta beraber izleyek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Film çoktan düştü nete,malum yerlerden alıp malum yere yükleme yapıldı bile ama görüntü pek iyi değil.

Silah zoru ile belki ancak izlerim o çamur gibi görüntüyü.

Öyle de izlemem.

Sinema çekimleri çok kötü oluyor hakkaten.Görüntüyü bırakın ses bile değişiyor.Aslında tam çekerken birden görevli gelip müdale etse ne güzel olur.Filmi bırakıp onu izleriz valla.

• Bu filmde ne var anlamadım. Fragmanı normal bir film fragmanı gibi. Mesela LOTR 3'ün fragmanı çıkınca anlamıştık. İşte güzel bir film olacak diye. Ama bakıyorumda Batman bana o fragmandaki ruhu veremiyor. İyi şeyleri hep filme mi bıraktılar. Yoksa bu sonuçların hepsi duygusal mı? Filmi izledikten sonra hepsi netlik kazanacak. Gel Hadi Cuma günü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: mellon89

Güzelim İZMİRDE olmaz mı ya
    bir link var doğrudur heralde yazılanlar izmir balcova kipada varmış
    http://cnetturkiye.com/haberler/eglence/103-eglence/976-uc-boyutlu-filmlere-geciyoruz

bu arada bir çok filmde bu teknoloji biraz olsun kullanılmış misal "hary potter 5" sadece birkaç dklık sahnelerde varmış o da güzel

Bir de birşeyler yazsaydın çok güzel olucaktı ama.

Düşen görüntü berbat çamur gibi sinemaya gitmek gerek. Hemen şift+deleyt çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 22 Temmuz 2008; 12:01:32 >

• User Rating: 9.6/10 (69,135 votes)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

User Rating: 9.6/10 (69,135 votes)

Herkes de böyle bir tepki oluyor nedense.
  • inşallah dağ fare doğurmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Bu filmde ne var anlamadım. Fragmanı normal bir film fragmanı gibi. Mesela LOTR 3'ün fragmanı çıkınca anlamıştık. İşte güzel bir film olacak diye. Ama bakıyorumda Batman bana o fragmandaki ruhu veremiyor. İyi şeyleri hep filme mi bıraktılar. Yoksa bu sonuçların hepsi duygusal mı? Filmi izledikten sonra hepsi netlik kazanacak. Gel Hadi Cuma günü.

Bende Heyecan Oluyor Ama Hocam Kişiye Göre Değişir Bir Joker Manyağı Olarak

HDD'de 3 Tane 1080p Trailer 1 tane Dark Knight Prologue Trailer var 720p hergün açıyorum izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 22 Temmuz 2008; 13:30:39 >
  • Bu arada dark knight'ı izlemeden batman begins'i izlemenin iyi olacağınını düşünerek izliyorum.
    Tekrar izlemiş olurum. Hem de dark knight'a hazırlık olur
  • Evet ya görüntü çok kötü ama yine de indiren var filmi ,benim için daha iyi indirsinler .Bilgisayarda ProdJi'den aşağısı seyredilmez .
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Bu filmde ne var anlamadım. Fragmanı normal bir film fragmanı gibi. Mesela LOTR 3'ün fragmanı çıkınca anlamıştık. İşte güzel bir film olacak diye. Ama bakıyorumda Batman bana o fragmandaki ruhu veremiyor. İyi şeyleri hep filme mi bıraktılar. Yoksa bu sonuçların hepsi duygusal mı? Filmi izledikten sonra hepsi netlik kazanacak. Gel Hadi Cuma günü.

Bende Heyecan Oluyor Ama Hocam Kişiye Göre Değişir Bir Joker Manyağı Olarak

HDD'de 3 Tane 1080p Trailer 1 tane Dark Knight Prologue Trailer var 720p hergün açıyorum izliyorum

Aynen hergün izliyorum ezberledim valla.

quote:

Bu arada dark knight'ı izlemeden batman begins'i izlemenin iyi olacağınını düşünerek izliyorum.
    Tekrar izlemiş olurum. Hem de dark knight'a hazırlık olur

Ben de 2dvd versiyonunu aldım albeni kampanyası sayesinde yarın akşam izlimeyi düşünüyorum ekstalarla

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight first.5.minutes.VC-1.AC3.1080p

Bunu buldum nette hemen çekmeye başladım.1.09gb ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 22 Temmuz 2008; 13:52:47 >

• Bu Akşam Gazozum , Cipsim Hazır Batman Begins izlicem..
    Havaya Girelim 3 Gün Önceden
  • Cuma gününe bilet bulabilirsem bende gideyim. Hayatımda ilk kez bi süper kahraman filmine ilk gün gitmiş olucam. Çok değiştim çok...

Bu arada imdb'de şu ana kadar sadece 3 filme 10 verdim. Fight Club - Matrix I ve Godfather I
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Cuma gününe bilet bulabilirsem bende gideyim. Hayatımda ilk kez bi süper kahraman filmine ilk gün gitmiş olucam. Çok değiştim çok...

Eee herşeyin bir ilki vardır abicim.
  • quote:

Bu Akşam Gazozum , Cipsim Hazır Batman Begins izlicem..

Az önce izledim bitirdim ben. Yine mükemmel yine mükemmel arkadaş.
  • quote:

quote:

İlk filmleri de izle.AmaJack Nicholson'u izledikten sonra bu Joker'den pek hoşlanmaya bilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

quote:

İlk filmleri de izle.AmaJack Nicholson'u izledikten sonra bu Joker'den pek hoşlanmaya bilirsin.

Eski Batman filmlerini de izlemiştim önceden. Hepsi var arşivimde.

Ama Batman Begins bir başka gerçekten. Nolan işin içine girdi mi olay değişiyor.

• Batman 1'i bir çok kez izledim Jack Nicholson'un oynadığı Joker karateri daha Mizahi..

Hele şu sahnede çok gülmüştüm Magnum sahnesi..
     The Dark Knight (2008)

Ama Heath Ledger'in Jokeri daha Class ve Karizma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 22 Temmuz 2008; 15:36:42 >
  • ya ben batman begins in tamamını izleyemedim.Tv de veriyodu da.Çok Bişi kaçırırmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.