IMDB girişi 9.7... Mükemmel bir giriş diyorum başka birşey demiyorum Benim görüşüm Film TOP 25'de 5-40 arasında olur.. Şuanda film Güney Amerika Ülkeleri Avusturalya ve Çevresi ABD Uzak Doğu Ülkeleri Yunanistan (şaştım buna biraz) Mısır'da Vizyonda Avrupa belirleyici olurmu bilemicem ama.. ABD'de girdiğine göre 2-3 güne asıl sonuçlar alınır.
imdb deki oy düşer 8.5 a felan gelir 9 da kalacağını zannetmiyorum gerçi film nasıl çok merak ediyorum belki de 9 u hakediyodur
İşin yoksa haftayı bekle. Zaten bir önceki filmi ilk 250'de ondan güzelse ilk 100'e rahat girer bu film
bu filmin 90 lardaki batman filmleriyle bir alakası yok değil mi ? Batman (1989) Batman Returns (1992) Batman Forever (1995) Batman & Robin (1997) bunlardan sadece Tim Burton un yönettiği 1. ve 2. filmler var bende. diğerleri hakkında olumlu görüş pek yok.. puan da düşük zaten. 3. ve 4. filmi yine de izleyeyim mi ?
Batman Begins ve Dark Knight'ın onlarla ilgisi yok. Yani devam filmi falan değil. Bana kalırsa onlarıda izlemelisin. Her Batman filmini izlemelisin.
Beyler bence bu fılm 9.7 yı hakedıodr.neden boyle bırsey dedın dersenız, kadro super karakterler super ve joker karakterı cuk dıe oturmus Heath Ledger'a.Fragmanlarda ztn hersey bellı oluyor.Bu fılmı beyenmemek ımkansız gıbı gelıor hadı bakalm azkaldı beklıoyurz...
quote:Orjinalden alıntı: IlDestilI http://beyazperde.mynet.com/sinemasaldetay.asp?id=4189 Buyrun C. Bale ile yapılmış Röportaj Teşekkürler.
batmani bende bazıları gibi itici buluyorum hiç ısınamamışımdır kendisine filmi efektleri için izleyebilirim
Bu filmde ne var bu kadar; iyice merak ettim. Bu imdb puanı ne böyle 9.7 yuh. Nası bir film bu ya??? Bak acayip merak ettim şimdi.