Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

İmdb' de 9.6 ya gerilemiş puan

Ama 3.Sıraya YükseldiGarip Bir Puan Sistemi VAR imdb'nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

@OnuR imzanın kodunu verebilirmisin

Tabi

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_19825309/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/92/c4/b2/92c4b27d8c8bb9e7af494c60e25b0891.gif[/image][/center][/link] 

saol hocam
  • ilk gün hasılatıyla rekor kırmış bulunuyor. $66,400,000
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Batman Begins ve Dark Knight'ın onlarla ilgisi yok. Yani devam filmi falan değil. Bana kalırsa onlarıda izlemelisin. Her Batman filmini izlemelisin.

Hocam Dark knight beginsin devamı eğer beginsi tam dikkatli izlediysen anlarsın çünkü sonunda alffred elinde joker kartıyla gelip yeni bir suçlu çıktı diyordu batmanda hallederiz diyordu, bilgilendirmek istedim

Hocam yanlış anladın sanırım . Dark Knight, Begins'in devamı biliyorum. Sadece Begins ve Dark Knight'ın bundan önceki Batman'lerden ayrı bir film olduğunu anlatmaya çalıştım.

• film torrentte düştü yuppi yarın size film hakkında yorumları yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

film torrentte düştü yuppi yarın size film hakkında yorumları yazarım.

Cam versiyonundan bahsediyorsan görüntü çok kötü filme yazık edersin bence
  • Bu film kesinlikle hd izlenir cam versiyonu falan izlemeyin.
  • Film imdb de 9.5 ile Godfather'ın 0.4 puan önünde 1. sıraya yükseldi. Filmin çok güzel olucağını biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum. 9.5 ne demek ya
  • godfather ı geçti

şaka maka anlaşılan ilk 3 den füşmücek bu film oy sayısı 20.000 lerde bu kadar sansasyonel bi filmse çok önceden gürültü koparması gerekmez miydi?
  • 24.000 kişiden, 9.7.. Sürekli oy veren üyelerden, 9.5 ortalama ve top250'de birincilik...

İnanılmaz...
  • Vay be 1. oldu film
  • İlk defa birinci sıra böyle sallandı :) Sadece puanlama değil film hakkında yabancı yorumlarda çok çok iyi, çoğunluğun görüşü şimdiye kadar yapılmış en iyi çizgi roman uyarlaması. Sabırsızlıkla bekliyoruz...

Şöyle hatıra resmimizi de koyalım...
     The Dark Knight (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapotka -- 20 Temmuz 2008; 2:31:03 >
  • ben dayanamıyorum ya camrip indiricem biri beni durdursunnn
  • film daha yeni düşer diyeceğim ama inanılmaz bir şekilde yükseldi film düşmeycek bu gidişle en fazla 2 sıra düşer gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

film torrentte düştü yuppi yarın size film hakkında yorumları yazarım.

tavsiye etmem ben birazını izledim çizik vcd leri bilirmisin aynı onlar gibi birde çok karanlık hiç bişi anlaşılmıyor yani bide 2.38 gb zamanını boşa harcama derim
  • Sinemada arkadaşlar sinemada, az sabır. Bu filmi sinemada izlenmezsek hangi filmi izleyeceğiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapotka

Sinemada arkadaşlar sinemada, az sabır. Bu filmi sinemada izlenmezsek hangi filmi izleyeceğiz...

bende sinemaya gdicem ama türkçe dublaj olursa girmiycem acaba afm sinemaları orj mi verir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orjinalden alıntı: zapotka

Sinemada arkadaşlar sinemada, az sabır. Bu filmi sinemada izlenmezsek hangi filmi izleyeceğiz...

bende sinemaya gdicem ama türkçe dublaj olursa girmiycem acaba afm sinemaları orj mi verir?

AFMler orjinal veriyor.

http://www.biletix.com/bilette/movie.htm?id=512
  • " batman " çocukken cizgi filmini izlerdim saçma bulurdum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.