Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu film bana ne bileyim biraz tuhaf geldi yani umduğumu bulamadım gibi. Belki çok abarttılar belki de benim sinema anlayışım sıfır.

Batman Başlıyordaki gibi bol aksiyon bekliyordum ama bunda pek fazla aksiyon olmadı daha çok oyunculuklar ön plandaydı.
  • Emox merak etme yalnız değilsin
  • Resimleri buraya upload ederken png formatlı koymayın jpg ye çevirin de öyle koyun iki saat açılmıyor sayfalar arkadaşlar. Bu arada 40-47 inç üstü lcd tv'si olanlar için demiyorum ama daha altında seyredecekler için söylüyorum şu 30gb'ı indirecekler için söylüyorum.Orjinal blu-ray görüntüsü ile hd rip görüntü arasında öyle fark yok.Hele hele 16 gblık rip ile 7 gb lık iyi riplenmiş görüntü arasında fark göremiyorsunuz.Sdee bir resim koyuyorum aradaki farkı görmek isteyen arkadaşlar için.İlk resim orjinal blu-ray kaynak görüntüsü(30gb) 2. resim ise 6.6gblık HiDT grubunun riplediği görüntü.

Source

The Dark Knight (2008)

HiDT rip

The Dark Knight (2008)

Bu arada CHD sürümü çıktıysa esiri beklemeye gerek yoktur.Esir çok iyi ripliyor diye bir kaide yoktur.Her zaman fazla kbit değere sahip görüntüde en iyisi diye birşey yoktur mesela şimdi aaşağıda vereceğim görüntüden de anlaşılacağı üzere daha az kbit değere sahip HiDT ripin görüntüsü ESiR'den daha iyi ve ayrıntılı kaynak görüntüsüne daha yakın.

Source(blu-ray)
     The Dark Knight (2008)

HiDT (5220 Kbps) ESİR'e oranla daha detaylı
     The Dark Knight (2008)

ESiR (6113 Kbps)
     The Dark Knight (2008)

Görüldüğü üzere encode ederken kullanılan filtreler teknikte bit değeri kadar önemli nitekim Hidt görüntüsü daha az bit değere sahip olmasına karşın hem daha detaylı hem daha az yer kaplıyor Hemde riplenmemiş görüntü ile arada fark yok gibi.Daha büyük lcd tvlerde renk tonlaması biraz daha iyi riplenmemiş görüntünün o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 23 Kasım 2008; 16:04:15 >

• Kesinlikle yanlız değilsin.
  • Full Bluray'de çıktı 38GB.
  • 1080p buldum.10.94 gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Full Bluray'de çıktı 38GB.

Bazılarında hayal kırıklığı yaratmış. En az 50 gb bekliyorduk diyorlar.
  • The.Dark.Knight.2008.PROPER.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE

İndiriyorum arkadaşlar.

Bu IMAX çekim olan sahneden bir ss. Beni tatmin etti doğrusu. Çekiyorum. 12 gb'a yakın.

http://s432.photobucket.com/albums/qq43/phi1618/?action=view&current=bscap0004.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 24 Kasım 2008; 17:10:24 >
  • Ben BlurayDisc Çekmeye Başladım 38 Gb5 Tane Arkadaşla Linkleri Bölüştük 2 güne biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Ben BlurayDisc Çekmeye Başladım 38 Gb5 Tane Arkadaşla Linkleri Bölüştük 2 güne biter

Mantıklı valla.
  • 1080p ile 720p arasında 22" monitörümde neredeyse hiçbir fark görmediğimden dolayı sinners 720p yi çektim. bu gece ziyafet var umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

1080p ile 720p arasında 22" monitörümde neredeyse hiçbir fark görmediğimden dolayı sinners 720p yi çektim. bu gece ziyafet var umarım

Ben monitörümün 17" olmasına rağmen 1080p çekiyorum. 720p çekersem haksızlık edeceğimi düşünoyurm. Gerçi ilerki aylarda bi projeksiyon alma ihtimalim var. O zaman 1080p'ler tadından yenmeyecek.
  • Filmleri hangi playerda izliyorsanız kullandığınız playerın keskinleştime ayarı vardır mutlaka , arttırın o ayarı ama fazla olmasın.Detay seviyesi hdye yakışır bir biçimde artar.

Keskinleştime Yok
     The Dark Knight (2008)

Temel Keskinleştime Açık
     The Dark Knight (2008)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keskinleştime Yok
     The Dark Knight (2008)

Temel Keskinleştime Açık
     The Dark Knight (2008)

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

The.Dark.Knight.2008.PROPER.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE

İndiriyorum arkadaşlar.

Bu IMAX çekim olan sahneden bir ss. Beni tatmin etti doğrusu. Çekiyorum. 12 gb'a yakın.

http://s432.photobucket.com/albums/qq43/phi1618/?action=view&current=bscap0004.png

Cinefile, en kötü rip yapan 3 gruptan biri bence

• Diğer ikisi hangileri peki? Söyle de ona göre indirmeyelim.
    Bahse girerim birisi SEPTiC... Diğeri?
  • Eureka rip bekleyin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

The.Dark.Knight.2008.PROPER.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE

İndiriyorum arkadaşlar.

Cinefile, en kötü rip yapan 3 gruptan biri bence

Ama şimdi içime kurt düşürmeyin.
    Daha indirmedim gece inecek zaten. İptal mi etsem?

• EuReKa yaparsa en az 18-20 yapar diyorlar ama. Bunu da göz önünde bulundurun derim.

Ya da forever PRODJi
  • Yalnız Esir den hale ses yok.Şimdiye 1080p Esir Düşmesi lazımdı
  • EuReKA 720P çıktı full DTS, 3.8 Mbit bitrate var 5,93GB.
    1080P versiyonu da Salı yada Çarşamba çıkacakmış.
     The Dark Knight (2008)

Sample'ı indirdim rip oldukça kaliteli, çözünürlüğün tam 1280*720 olması da çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 24 Kasım 2008; 20:40:30 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.