Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: devilsemo

Klite'ın içindeki, Media player classic'i dene bir de...

+ Buda işe yaramaz ise yeni bir GPU alman gerekecek PHI:)
  • Dostum Media Player Classic veya KMPlayer yükle.Hatta ikisinide yükle. Birde K-Lite'ın son sürümünü ve core avc nin son sürümlerini yüklediğin zaman bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar şu orijinali gibi siyah şeridi olan bir sürüm yok mu halen? ince olsa bile razıyım yav.
  • quote:

Denemiştim olmadı. :(

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

+ Buda işe yaramaz ise yeni bir GPU alman gerekecek PHI:)

Bana da öyle geliyor vallahi.

quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Dostum Media Player Classic veya KMPlayer yükle.Hatta ikisinide yükle. Birde K-Lite'ın son sürümünü ve core avc nin son sürümlerini yüklediğin zaman bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Hepsinin son sürümü var. Galiba makine 1920*1080 çözünürlüğü ve 12k bitratei kaldırmadı
    1080p begins'i oynatıyor. Ama onun değerleri daha düşük dark knight'tan

Eee nerdeyse 3 sene oluyor bu makineyi toplayalı. Aldıktan beri üstüne tek parça eklemedim. Bugüne kadar bana mısın demedi. Arada küçük sorunlar çıkardı ama olsun o kadar.
    Yeni bi bilgisayar toplamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Kasım 2008; 22:32:53 >

• PHI bence temiz bir windows altında.güncel driverlarla vlc,km player tarzı video oynatıcı veya klive,core avc gibi codeclerle tekrar dene
  • Filmin DVD'sini aldım sonunda. Blu-ray okuyucumuz olsaydıda blu-ray alaydık keşke filmi... Blu-ray kutusu bana, ben kutuya bakıp durduk mağazada... Ağlayacaktım...

Neyse Ps3 alana kadar DVD'ye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Filmin DVD'sini aldım sonunda. Blu-ray okuyucumuz olsaydıda blu-ray alaydık keşke filmi... Blu-ray kutusu bana, ben kutuya bakıp durduk mağazada... Ağlayacaktım...

Nerden aldın yav , daha çıkmadı ki, orjinal bluray ve dvdsi ?...
  • quote:

quote:

Filmin DVD'sini aldım sonunda. Blu-ray okuyucumuz olsaydıda blu-ray alaydık keşke filmi... Blu-ray kutusu bana, ben kutuya bakıp durduk mağazada... Ağlayacaktım...

Sendit

Bir kaç güne gelir herhalde. Önsipariş verdim yani. Mağazadan kastım ise Alsancak'da bir film/dvd/vcd ve artık blu-ray club olan bir yer. Afişini asmışlar, ağlayacaktım o mavi kutu karşısında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 29 Kasım 2008; 3:03:15 >

• quote:

quote:

quote:

Sendit

Bir kaç güne gelir herhalde. Önsipariş verdim yani. Mağazadan kastım ise Alsancak'da bir film/dvd/vcd ve artık blu-ray club olan bir yer. Afişini asmışlar, ağlayacaktım o mavi kutu karşısında...

Neden taa yurtdışından dvd getirtiyorsun yav, buradakilerin suyu mu çıktı ?

• Dark Knight Bluray Live ile geliyor, Bluray sahibi olup BD live'e kayıt olan ilk 100.000 kişi 18 Aralıkta Christopher Nolan ile online chat imkanına ulaşabilecek.

The Dark Knight (2008)

Ayrıntılı Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Kasım 2008; 3:30:13 >
  • Gelecek ay almayı düsünüyorum Bluray olarak.Efsaneyi Bluray olarak arsivlemek lazım
  • Blu-ray versiyonu Türkiyeye ne zaman gelir?Çıkar çıkmaz almak istiyorumda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

11 gb'ı nasıl bir dvd medyasına çekmeyi düşünüyorsunuz yalnız? DVD9 alsak bile 8,5 gb anasını satıyım. Tek parça çekecek medya yok iyi mi

Hocam MKV Merge ile taş çatlasın 10 dakikada 3 eşit parçaya bölebilirsiniz. Alın size 3x DVD5.
    Taş çatlasın diyorum çünkü, zaten 1080p'yi oynatabilen bir sistem söz konusu ise, en falza 10 dakika tutar.

Detaylı bilgi:
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=92120

Ben bütün MKV filmleri boyut olarak bölmeyeceksem bile, alt yazıyı filme gömmek için kullanıyorum. Bu sayede klasörlerim temiz oluyor. Alt yazı menüsünden seçebiliyorsunuz. Hem daha bi orijinal oluyor.

Bu mkvtoolnix böldüğü film için olan altyazıyı da bölüyor mu ? Şimdi uğraşacağım biraz da.

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Blu-ray versiyonu Türkiyeye ne zaman gelir?Çıkar çıkmaz almak istiyorumda....

5 gün sonra elimizde.. Tr dublaj, Tr altyazı herbişey var

http://www.hepsiburada.com/batman-the-dark-knight-batman-kara-sovalye-blu-ray-disc-double/productdetails.aspx?categoryid=11002&productid=dvdwar936

• Galiba bölüyormuş. Şimdi yapıyorum bi şeyler.

Valla böldü. haha. Süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Kasım 2008; 10:55:16 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Blu-ray versiyonu Türkiyeye ne zaman gelir?Çıkar çıkmaz almak istiyorumda....

5 gün sonra elimizde.. Tr dublaj, Tr altyazı herbişey var

http://www.hepsiburada.com/batman-the-dark-knight-batman-kara-sovalye-blu-ray-disc-double/productdetails.aspx?categoryid=11002&productid=dvdwar936

Olley be çıktığı gibi DR deyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sendit

Neden taa yurtdışından dvd getirtiyorsun yav, buradakilerin suyu mu çıktı ?

Daha ucuz oluyor, önsipariş verdiğimde çıktığı gün kapıma geliyor. Daha ne olsun?

• quote:

Galiba bölüyormuş. Şimdi yapıyorum bi şeyler.

Valla böldü. haha. Süper

Böler tabii hocam. Senkron sıkıntısı falan da kalmaz. MKV merge taş gib.

• quote:

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Galiba bölüyormuş. Şimdi yapıyorum bi şeyler.

Valla böldü. haha. Süper

Böler tabii hocam. Senkron sıkıntısı falan da kalmaz. MKV merge taş gib.

Sayende HDD'de 35 gb'a yakın yer boşalttım vallahi. 8 gb'lık 4 film vardı. Hepsi dvd'lerde şu anda.

• İyi de filmleri bölünce güzel olmaz ki. Bence tek parça olmalı. Bahsettiğiniz boyutlarda bu mümkün değil tabi. Benim de elimde Matrix serisi var toplam 8 gb, 2. filmi bölerek yazmak zorunda kalıcam sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.