Bildirim
The Dark Knight (2008) (85. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: birolayd
Yeni batman filminde JOKER i " Brad Pitt " oynayacakmış....
Kıçımdan uydurdum..
-
quote:
Orjinalden alıntı: devilsemo
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Arkadaşlar bu filmin oyunu çıkar mı dersiniz?
Çıkacak
Ne zaman çıkacak?Yapmışken şöyle binalar arasında uçmalı birşey yapsalar da Batman keyfini doya doya yaşasak. -
Fena olmamış aslında -
http://divxplanet.com/sub/m/16619/The-Dark-Knight.html
Çeviren :Darkopal
Başlama Tarihi :2008.17.11
Çeviri Miktarı : %70
3-4 güne kadar muhteşem bir altyazı geliyor... yeniden izlemek için bir sebep. -
Cümleten Darkopal'in çevirisini bekliyoruz zaten. -
-
Şöyle bir Core2duo e8500 işlemci mükemmel olur
Bu arada ben daha dvdye yazdırmadım filmi Darkopal'ın çevirisini bekiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 30 Kasım 2008; 17:55:26 > -
daha 720p esir in altyazısı çıkmamış -
Ben dvd versiyonunu indirmiştim, seçenekler arasında tr alttazı yok, buna sonradan tr altyazı ilave edemiyoruz değil mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Ben dvd versiyonunu indirmiştim, seçenekler arasında tr alttazı yok, buna sonradan tr altyazı ilave edemiyoruz değil mi ?
Ekleniyor da. Baya bi çtrefilli o iş.
Hayır dvd versiyonunu neden indirdin? Rip'ler dururken
Ben de Fight Club DVD9 hali vardı. Türkçe/ingilizce sesler altyazılar, Sahneler falan filan. Sildim. Şimdi aureka 720p rip indiriyorum. Hem aynı boyutta hem daha kaliteli. Tek eksik tarafı türkçe sesi. O da sonradan eklenebiliyor istenirse zaten. Ki ben istemiyorum. Sorun yok.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
daha 720p esir in altyazısı çıkmamış
esir ve sinners altyazı bugün itibari ile çıkmış durumda -
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
daha 720p esir in altyazısı çıkmamış
http://www.turkcealtyazi.org/ sitesinde günler öncesinden beri vardı. -
ben de blurayi cıkınca izledim harika ya cidden .çok güzel.10/10 -
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Ben dvd versiyonunu indirmiştim, seçenekler arasında tr alttazı yok, buna sonradan tr altyazı ilave edemiyoruz değil mi ?
Ekleniyor da. Baya bi çtrefilli o iş.
Hayır dvd versiyonunu neden indirdin? Rip'ler dururken
Ben de Fight Club DVD9 hali vardı. Türkçe/ingilizce sesler altyazılar, Sahneler falan filan. Sildim. Şimdi aureka 720p rip indiriyorum. Hem aynı boyutta hem daha kaliteli. Tek eksik tarafı türkçe sesi. O da sonradan eklenebiliyor istenirse zaten. Ki ben istemiyorum. Sorun yok.
Benim için sorun değil ama yeğenim de izlemek istedi
-
Görüntüyü tam ekran yapıyorum kalite kötü gibi geliyo.Diğer türlüde ortada küçücük şekilde izlemek istemiyorum. -
1 Hafta önceden BRRip indirdim, okul falan derken bugün izleyeyim dedim, Darkopal çeviriyormuş filmi, DP'de %80'i çevirmiş görünüyor, son güncelleme 30 Kasım, bir iki güne çıkar izleriz. İzlememişler Darkopalı beklesin bence -
Arkadaşlar hala siyah şeritsiz sürümü yok değil mi HD olarak?
Ya da daha ince siyah şeriti olan? -
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Arkadaşlar hala siyah şeritsiz sürümü yok değil mi HD olarak?
Ya da daha ince siyah şeriti olan?
Var dedik ya, İnfamous sürümü
İşine gelirse, başka da yok.. Ya orj alcan ya da bunu indircen
-
infamous doğuştan kırpılmış yav sakat doğmuş o.
başka yok mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X