Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: дltuğ

1.8.5..hdbits den indirmiştim vardır mutlaka hd torrent sitelerinde..

Önemli olan bitrate değerleri begins in bitrate değeri kaç dark knight ın bitrate değeri kaç?

Edit: Tv bölümde daha detaylı açıklamlar çeşitli testler var core avc ile ilgili oraya da bakabilirsin..

İşte bitrate'i yüksek olduğu için oynatmadı ya muhtemelen. Eureka'nın bit rate 12k civarında. Hatta daha fazla belki tam emin değilim. Begins'in Hv sürümü var. 3,5k mı 4k mı ne.

Bendeki de 1,8,5'miş.
    Haftaya format atacağım. Bakalım bi de o zaman deneyceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 11 Aralık 2008; 17:35:26 >
  • Arkadaşlar.Pazar günü D&R ye gittim.Bursada oturuyorum.BD filmler varmı dedim Yok dedi.Herhangibir mağazanızda varmı dedim Yok dedi.Acaba Carrefour a filan gelirmi?Daha bakmadım ama gelir inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar.Pazar günü D&R ye gittim.Bursada oturuyorum.BD filmler varmı dedim Yok dedi.Herhangibir mağazanızda varmı dedim Yok dedi.Acaba Carrefour a filan gelirmi?Daha bakmadım ama gelir inş.

Ben Ankara'da bile hiçbiryerde bulamadım yav 1 hafta boyunca

Birtek Dost kitabevinde buldum geçen gün.. Dr'da falan hala yok...

Fiyatı 70ytl baya pahalı, ama değdi... Genelde yurtdışından alırım BD filmlerimi, 30ytl civarına gelir.. Bu film istisna olduğu için aldım.. Tr dub Tr sub, herşey var...

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Dark Knight satışa çıktığı salı günü 600.000'lik Bluray satışıyla daha önce Iron Man'de olan en çok satılan Bluray ünvanına rekor kırarak sahip oldu.Iron Man ise ilk gün 250.000 ilk hafta ise 400.000 Bluray satmıştı.

Dark Knight farkını göstermiş
  • Bu film gerceklestirdiği her basarıyı sonuna kadar hak ediyor.Boyle bir sanat eseri kolay kolay gelmez
  • Arkadaşlar ben Türkçe dublajını merak ettim indirdim izledim iğrenç bir şey tavsiyem dublajlı izlemeyin...
  • Hiç bir film orjinal dili dışında bir dilde izlenmemeli..
    Not: Geleceğe Dönüş serisi hariç

Edit: daha izlemedim batman begins ide izlemedim acaba önce onu mu izlesem?
    Son olarak sanki biraz abartılmıyor mu ? Yani yorumları okudukça beklenti katsayım artıyor o beklentiyle bumuymuş lan diye buraya yazacağım herkes kızacak bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 11 Aralık 2008; 21:56:30 >
  • önce begins i izlersen daha iyi olur. bence beklentilerinin zaten sırf yarısını heath ledger karşılayacaktır.
  • datmin olursun diyorsun yani? o zaman emektar torrente bir danışayım..
  • quote:

datmin olursun diyorsun yani? o zaman emektar torrente bir danışayım..

Begins'te Bruce Wayne'in nasıl Batman kimliğine büründüğü anlatılıyor. Sıradan bir adam nasıl bir takım aletlerle bir kahraman haline gelir, hangi sebeplerle yarasa fiigürünü seçer bunu anlatıyor.
    Begins de Dark Knight kadar iyi bir filmdir bence. Hatta Begins'teki Gotham şehri havası Dark Knight'ın Gotham şehrinden kat kat daha iyi diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

datmin olursun diyorsun yani? o zaman emektar torrente bir danışayım..

Begins'te Bruce Wayne'in nasıl Batman kimliğine büründüğü anlatılıyor. Sıradan bir adam nasıl bir takım aletlerle bir kahraman haline gelir, hangi sebeplerle yarasa fiigürünü seçer bunu anlatıyor.
    Begins de Dark Knight kadar iyi bir filmdir bence. Hatta Begins'teki Gotham şehri havası Dark Knight'ın Gotham şehrinden kat kat daha iyi diyebilirim.

Bencede Begins daha iyi. Hatta Christian Bale in oyunculuğu dark knight da kötü olmuş diyebilirim. Zaten gotham şehrinin korkunç havası bile Bagins'i daha iyi yapar.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Dark Knight satışa çıktığı salı günü 600.000'lik Bluray satışıyla daha önce Iron Man'de olan en çok satılan Bluray ünvanına rekor kırarak sahip oldu.Iron Man ise ilk gün 250.000 ilk hafta ise 400.000 Bluray satmıştı.

Iron Man in bu kadar satması doğaldı nede olsa Filmde Görsellik ön plandaydı.Ama Dark Knight ta kesinlikle BD izlenmeli..!

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar.Pazar günü D&R ye gittim.Bursada oturuyorum.BD filmler varmı dedim Yok dedi.Herhangibir mağazanızda varmı dedim Yok dedi.Acaba Carrefour a filan gelirmi?Daha bakmadım ama gelir inş.

Ben Ankara'da bile hiçbiryerde bulamadım yav 1 hafta boyunca

Birtek Dost kitabevinde buldum geçen gün.. Dr'da falan hala yok...

Fiyatı 70ytl baya pahalı, ama değdi... Genelde yurtdışından alırım BD filmlerimi, 30ytl civarına gelir.. Bu film istisna olduğu için aldım.. Tr dub Tr sub, herşey var...

Evet şu an Türkiyede pek satan yok galiba.Bende İnternetten alıcam.70ytl vermeye razıyım elbet ama internetten 55ytl ye gelicek

edit:Hmm bide Bursada Media Markt açılcak bide oraya bakıyım.İnşallah bulurum.Çünkü internetten almaktantansa gidip elimle almak bana her zaman daha çok zevk vermiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 13 Aralık 2008; 10:25:46 >

• Bizim bir filmde çektiğimiz en yüksek seyirci sayımıza, adamlar bluray satışlarıyla ulaşıyorlar.Helal olsun.Tabii Amerika nüfusu bizim 4 katımız falan onu da hesaba katmak lazım ama, sonuçta Hollywood, Sherwood değil.
  • +Korsan faktörünü de unutmamalı. Rakamların oynamasında epey söz sahibidirler.
  • Filmin kamera arkasını izledim...

Gerçekten inanamadım, adamlar herşeyi birebir çekmişler.. Bilgisayarda yapılan efekt neredeyse sıfır, bütün gördüğümüz aksiyon sahneleri birebir çekilmiş.. Hastane patlatma sahnesi için 1 ay boyunca uğraşıp, binayı gerçekten patlatmış. Bat-pod'u gerçekten yapmışlar. Tır'ın ters döndüğü sahneyi gerçekten çekmişler.

Ne emekler verilmiş, aylarca uğraşmış adamlar.. ve ortaya başyapıt çıkmış...

Helal olsun şu filme verdiğim sinema biletleri ve BD disk paralarına...

Bizimkilerde 15 günde film çevirmeye devam etsin...
  • imdb bu puanı verirken çok cömert davranmış film bana göre vasattı.ama izleyen izlemiştir zaten.
  • Tamam iyi film, süper film falan ama en iyi 4.film mi? Bence hala biraz fazla yukarıda duruyor...
  • EuReKA versiyonu çıkar çıkmaz izlemiştim. Başlarda çok durgun olmasına rağmen sonuna doğru iyi toparlamışlar gerçekten beğendim ama bende imdb'deki yerini haketmediğini düşünüyorum.

Ayrıca hala BD bulamayan varsa Ankara Cepa D&R'da 2-Disc özel versiyon'dan bayaa vardı.
  • quote:

Filmin kamera arkasını izledim...

Gerçekten inanamadım, adamlar herşeyi birebir çekmişler.. Bilgisayarda yapılan efekt neredeyse sıfır, bütün gördüğümüz aksiyon sahneleri birebir çekilmiş.. Hastane patlatma sahnesi için 1 ay boyunca uğraşıp, binayı gerçekten patlatmış. Bat-pod'u gerçekten yapmışlar. Tır'ın ters döndüğü sahneyi gerçekten çekmişler.

Kesinlikle katılıyorum.MURO,Destere,Maskeli Beşler serisi,Çılgın Dersane,Keloğlan,D.Kurtaran adamın oğlu vb. bir sürü vasat yapım.Bazılarını her ne kadar sevsemde kısa sürede dandirikçe çekilmiş yapımlar.Halen öğrenemedik şu işleri.Zaten Destere filmide Türk sinemasının geldiği son noktayı gösteriyor

• quote:

Filmin kamera arkasını izledim...

Nokta.

Kamera arkasındaki seslerin konuşmaların falan hep altyazılrı mevcut mu bu orijinal bluray'de?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.