Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Filmin kamera arkasını izledim...

Gerçekten inanamadım, adamlar herşeyi birebir çekmişler.. Bilgisayarda yapılan efekt neredeyse sıfır, bütün gördüğümüz aksiyon sahneleri birebir çekilmiş.. Hastane patlatma sahnesi için 1 ay boyunca uğraşıp, binayı gerçekten patlatmış. Bat-pod'u gerçekten yapmışlar. Tır'ın ters döndüğü sahneyi gerçekten çekmişler.

Ne emekler verilmiş, aylarca uğraşmış adamlar.. ve ortaya başyapıt çıkmış...

Helal olsun şu filme verdiğim sinema biletleri ve BD disk paralarına...

Bizimkilerde 15 günde film çevirmeye devam etsin...

Nokta.

Kamera arkasındaki seslerin konuşmaların falan hep altyazılrı mevcut mu bu orijinal bluray'de?

İlk diskte 80dakikalık kamera arkası, 2.diskte 140dakikalık extraları.. Hepsi Türkçe altyazılı ve HD

Gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış Warner.. Olağanüstü bir BD hazırlamışlar.. Görüntü ve ses inanılmaz.. Heleki Imax sahnleri inanılmaz. Joker'i yakaladıkları takip sahnesini bir görmelisiniz Extralar da olağanüstü hazırlanmış, ne ararsanız var ve hepsi Hd

Bluray player ve Ps3'ü olanlara kesinlikle orjinal Bluray'ini tavsiye ediyorum. Zaten bu film alınmazsa hiçbir film alınmaz...

• quote:

İlk diskte 80dakikalık kamera arkası, 2.diskte 140dakikalık extraları.. Hepsi Türkçe altyazılı ve HD

Gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış Warner.. Olağanüstü bir BD hazırlamışlar.. Görüntü ve ses inanılmaz.. Heleki Imax sahnleri inanılmaz. Joker'i yakaladıkları takip sahnesini bir görmelisiniz Extralar da olağanüstü hazırlanmış, ne ararsanız var ve hepsi Hd

Bluray player ve Ps3'ü olanlara kesinlikle orjinal Bluray'ini tavsiye ediyorum. Zaten bu film alınmazsa hiçbir film alınmaz...

Ağlamak istiyorum.

Bluray'i alsam oynatacak player yok. Sırf bunun için almıyorum. Ne zaman bluray oynatıcım oldu. O zaman alacağım.(Bulunur heralde her zaman bu film)

• hoca spoiler vermeyin joker yakalanıyormuş bak.. hala izlemeyenler var..
  • Ne spoiler'i yahu, Fragmanlarında veriliyor zaten yakalandığı
  • quote:

quote:

Ağlamak istiyorum.

Bluray'i alsam oynatacak player yok. Sırf bunun için almıyorum. Ne zaman bluray oynatıcım oldu. O zaman alacağım.(Bulunur heralde her zaman bu film)

Bende de herhangi bir Blu-Ray oynatıcı yok ama Blu-Ray'ini alıp şöyle başköşeye koymak geçiyor içimden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

Ağlamak istiyorum.

Bende de herhangi bir Blu-Ray oynatıcı yok ama Blu-Ray'ini alıp şöyle başköşeye koymak geçiyor içimden.

Kullanamayacaksam para verme taraftarı değilim ben. Ne zaman kullanabilir bir sistemim oldu. O zaman sistemin fiyatının arasına sıkıştırır alırım.

• 06:09'da Joker bankanın içinden otobüs ile çıkıyor hatırlarsınız. Şimdi tekrar izlerken fark ettim otobüs çıkarken sokakta yürüyenler kimse bakmıyor. Yani bankanın içinde koca bir delik var ve herkes kendi halinde yürümesine devam ediyor.
  • Dark Knigth DVD Şatışında ilk gününde 3 Milyon rakamına ulaşmış.

Malum sitelerin birinde bir Bluray buldum.

Türkçe ses ve Altyazıda eklenmiş.
    Warner Bros bundan sonra böyle mi yapacak acaba bütün sesleri tek bir çatı altında mı toplayacak.

Blu-ray 
    BD-50 Dual-Layer Disc

Video Resolution/Codec

1080p/VC-1

Aspect Ratio(s)

2.40:1

Audio Formats

English TrueHD
    English DD 5.1
    Hungarian DD 5.1
    Czech DD 5.1
    Poland DD 5.1
    Russian DD 5.1
    Turkey DD 5.1

Subtitles/Captions

Hungarian, English, Arab, Bulgarian, Czech, Greek, Hebrew, Croatian, Polish, Latvian, Lithuanian, Italian, Russian, Portuguese, Romanian, Spanish, Serbian, Slovene, Thai, Turkish, Ukrainian, Chinese
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

06:09'da Joker bankanın içinden otobüs ile çıkıyor hatırlarsınız. Şimdi tekrar izlerken fark ettim otobüs çıkarken sokakta yürüyenler kimse bakmıyor. Yani bankanın içinde koca bir delik var ve herkes kendi halinde yürümesine devam ediyor.

Hocam orası Gotham City de ondan. Alışık insanlar.
  • Ne filmmiş arkadaş 30 sayfa olmuş.

Ben sanırım sinemadan anlamıyorum veya çok yüzeysel izliyorum. İzlediğim taken filminin bu filmden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu mesaj her türlü eleştiriye açıktır.
  • IMAX de izleyenler

Acaba ses bir sorun yaratıyormu?Bildiğiniz gibi normal sinemada bile onlarca hoperlör fazlasıyla ses yapıyor.IMAX de durum nasıl?Hiç kulaklarınızı kapama ihtiyacı duydunuzmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

06:09'da Joker bankanın içinden otobüs ile çıkıyor hatırlarsınız. Şimdi tekrar izlerken fark ettim otobüs çıkarken sokakta yürüyenler kimse bakmıyor. Yani bankanın içinde koca bir delik var ve herkes kendi halinde yürümesine devam ediyor.

Hocam orası Gotham City de ondan. Alışık insanlar.

Hehe kusur arasak çok var canım her filmde Mesela otobüslerden paso çoluk çocuk sesi geliyor ama ben otobüslerin içinde kimseyi görmedim Ya da ne bileyim o otobüsün arkasındaki otobüs şöförü demez mi bu otobüs bankadan niye çıkar da benim önüme gelir ben niye bir otobüs kadar aralık bıraktım da benim önüme geldi Mesela jokerin yakalndığı sahnede de tır havaya kalkar ve tırın aldından duman yükselir ,o duman da tırı fırlatmak için gerekli olan basınçlı bişey işte en azından onu efektle yokedebilirlerdi.Bazı filmlerde görürsünüz camlar falan patlarken duman ya da gaz falan çıkar. Neyse bunlar gereksiz detaylar takmayalım fazla. En nihayetinde diğer filmlere göre çok daha kusursuz bir film.

• Eureka sürümü kasıyordu bende (e6400 + 6200 ekran kartı 1gb ram) coreavc + klite + combined community codec pack kurdum. cccp zaten kuruluydu önceden. x264 özelliğini kaldırdım cccp nin. sonra coreavc ile klite ı kurdum. bsplayer şu an kaymak gibi oynatıyor sağolsun başka playerda izleyemiyorum alışkanlık meselesi

ayrıca ağzım sulandı şu extralar ve kamera arkasını upload etmez mi gruplar acaba HD olarak? 65 defa izledim eurekayı ağlıcam böyle film olmaz arkadaş.

Bi an ciddi ciddi orijinalini almayı düşündüm ama sonradan bende onu oynatacak player olmadığı aklıma geldi

• ps3 var ama blu ray pahali, dvd ye çikarsa alinir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

ps3 var ama blu ray pahali, dvd ye çikarsa alinir

Filmin dvd si çoktan çıktı zaten. Ben çift dvd lik versiyonunu aldım filme zaten diyecek söz yok dvd de güzel olmuş yarın tekrar izleyeceğim. Hiçbir zaman izlemekten sıkılmayacağım filmlerden birisidir Dark Knight
  • Bende 70 milyon evrip BD sini aldım. 3 gün arka arkaya izledim.
  • d&r da göremedim 2 cd lik dvd versiyonu nerde bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

d&r da göremedim 2 cd lik dvd versiyonu nerde bulabilirim?

Ben Cevahir Alışveriş Merkezi'nde ki D&R'dan aldım çift dvd lik versiyonunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Bi an ciddi ciddi orijinalini almayı düşündüm ama sonradan bende onu oynatacak player olmadığı aklıma geldi

Senin PS3 ün yokmuydu acaba?
  • Arkadaşlar,merhaba.Biliyorsunuz artık The Dark Knight'ın Blu-Ray'i de piyasaya çıktı.Peki Türkiye'de olan versiyonlarında BD-Live özelliği var mı?Bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.