Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filme de "Director's Cut" yaparlar mı acaba ?
    Şöyle Kingdom of Heaven ve LOTR Two Towers gibi 45 dakika ek yapsalar da baştan izlesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Aralık 2008; 16:13:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

İlk diskte 80dakikalık kamera arkası, 2.diskte 140dakikalık extraları.. Hepsi Türkçe altyazılı ve HD

Gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış Warner.. Olağanüstü bir BD hazırlamışlar.. Görüntü ve ses inanılmaz.. Heleki Imax sahnleri inanılmaz. Joker'i yakaladıkları takip sahnesini bir görmelisiniz Extralar da olağanüstü hazırlanmış, ne ararsanız var ve hepsi Hd

Bluray player ve Ps3'ü olanlara kesinlikle orjinal Bluray'ini tavsiye ediyorum. Zaten bu film alınmazsa hiçbir film alınmaz...

Ağlamak istiyorum.

Bluray'i alsam oynatacak player yok. Sırf bunun için almıyorum. Ne zaman bluray oynatıcım oldu. O zaman alacağım.(Bulunur heralde her zaman bu film)

Arkadaşım şu IMAX dediğiniz olay 3.boyut oluyor değil mi?Peki bu özellik Blu-Ray'de mevcut mu?Eğer muvcutsa bunun özel bir gözlükle mi izlenmesi gerekiyor?

• Arkadaşalr ben Amerikada çok güzel bir mall(alışveriş merkezi)'ın süper bir salonunda izlediydim filmi..

Size bizim sinemalarımızla Amerika'daki sinemaların arasındaki farkı şöyle anlatabilirim;

Evinizde oturuyorsunuz dev ekran full hd 102 inç bir plasmanın yada lcd niz en iyisi neyse ondan var açıyorsunuz batmanı koyup izliyorsunuz işte Amerikadaki bu olayların hepsini DEV EKRAN SİNEMA PERDESINDE yaşıyorsunuz..HD kalite perde bir atlama nokta gözükme bölünme yada herhangi bir çizik bile yok sanki evde HD tvde izlemek gibi...

Gelelim filme film tamam hoş güzel en güzel gibi gelsede o çift suratın makyajı nedir?Efektt nedir?Yüzü yerde sırf yanmak için yanıyor adam yüzünü yapıştırıyor.Okadar yandıktan sonra hastaneden kalkıp etrafta koşturyor hadi onuda geçtim kemikler memikler gözüküyor bariz efekt olduğu anlaşıyor terminatör gibi geziyor.Bu sahneler olmasa idol denebilicek bir film ama bariz hatalı bir film olmasına rahmen yinede güzeldi....

• quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşalr ben Amerikada çok güzel bir mall(alışveriş merkezi)'ın süper bir salonunda izlediydim filmi..

Size bizim sinemalarımızla Amerika'daki sinemaların arasındaki farkı şöyle anlatabilirim;

Evinizde oturuyorsunuz dev ekran full hd 102 inç bir plasmanın yada lcd niz en iyisi neyse ondan var açıyorsunuz batmanı koyup izliyorsunuz işte Amerikadaki bu olayların hepsini DEV EKRAN SİNEMA PERDESINDE yaşıyorsunuz..HD kalite perde bir atlama nokta gözükme bölünme yada herhangi bir çizik bile yok sanki evde HD tvde izlemek gibi...

Gelelim filme film tamam hoş güzel en güzel gibi gelsede o çift suratın makyajı nedir?Efektt nedir?Yüzü yerde sırf yanmak için yanıyor adam yüzünü yapıştırıyor.Okadar yandıktan sonra hastaneden kalkıp etrafta koşturyor hadi onuda geçtim kemikler memikler gözüküyor bariz efekt olduğu anlaşıyor terminatör gibi geziyor.Bu sahneler olmasa idol denebilicek bir film ama bariz hatalı bir film olmasına rahmen yinede güzeldi....

sen hiç yüzü benzinle yakılmış birini gördünmü ?

• BD ile DVD'nin içindeki extralar aynı değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşalr ben Amerikada çok güzel bir mall(alışveriş merkezi)'ın süper bir salonunda izlediydim filmi..

sen hiç yüzü benzinle yakılmış birini gördünmü ?

Benzin iyi bir çözücü olduğu için kısa sürede temas eden dokunun derinlerine işler, dolayısıyla kısa süreli bir yanma bile deri altındaki dokuların bile yanmasına yol açabilir, ağrı kesiciler ise acıyı ortadan kaldırır, oldu sana çift surat.

• quote:

Orjinalden alıntı: Formel

quote:

Orjinalden alıntı: phm

Hocam orası Gotham City de ondan. Alışık insanlar.

Hehe kusur arasak çok var canım her filmde Mesela otobüslerden paso çoluk çocuk sesi geliyor ama ben otobüslerin içinde kimseyi görmedim Ya da ne bileyim o otobüsün arkasındaki otobüs şöförü demez mi bu otobüs bankadan niye çıkar da benim önüme gelir ben niye bir otobüs kadar aralık bıraktım da benim önüme geldi Mesela jokerin yakalndığı sahnede de tır havaya kalkar ve tırın aldından duman yükselir ,o duman da tırı fırlatmak için gerekli olan basınçlı bişey işte en azından onu efektle yokedebilirlerdi.Bazı filmlerde görürsünüz camlar falan patlarken duman ya da gaz falan çıkar. Neyse bunlar gereksiz detaylar takmayalım fazla. En nihayetinde diğer filmlere göre çok daha kusursuz bir film.

Güzel hatalar yakalamışsınız. Bankanın içinde soyguncuların birbirlerini öldürme biçimlerinde, oyunculuk çok yapmacık geldi bana. Gereksiz ayrıntılar diyorsunuz belki ama kaliteli filme yakışmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: phm

Hocam orası Gotham City de ondan. Alışık insanlar.

Gotham'daki insanlar bankanın içinde olan otobüse, en azından kafalarını çevirip de mi bakmazlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 17 Aralık 2008; 15:31:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: leprchaune

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

İlk diskte 80dakikalık kamera arkası, 2.diskte 140dakikalık extraları.. Hepsi Türkçe altyazılı ve HD

Gerçekten mükemmel bir iş çıkarmış Warner.. Olağanüstü bir BD hazırlamışlar.. Görüntü ve ses inanılmaz.. Heleki Imax sahnleri inanılmaz. Joker'i yakaladıkları takip sahnesini bir görmelisiniz Extralar da olağanüstü hazırlanmış, ne ararsanız var ve hepsi Hd

Bluray player ve Ps3'ü olanlara kesinlikle orjinal Bluray'ini tavsiye ediyorum. Zaten bu film alınmazsa hiçbir film alınmaz...

Ağlamak istiyorum.

Bluray'i alsam oynatacak player yok. Sırf bunun için almıyorum. Ne zaman bluray oynatıcım oldu. O zaman alacağım.(Bulunur heralde her zaman bu film)

Arkadaşım şu IMAX dediğiniz olay 3.boyut oluyor değil mi?Peki bu özellik Blu-Ray'de mevcut mu?Eğer muvcutsa bunun özel bir gözlükle mi izlenmesi gerekiyor?

tabiki öyle bir özellik yok. imax perdesinde oynatılan her sey 3d değil hatta bunlar çok azdır. gerçek 3d filmler zaten gözlük takıp izlemen lazım.

burada bahsedilen IMAX olayı artık çoğu film imax perdesine ve perdesinin oranına göre çekiliyor.

Yani 16:9 ise normal perde imax 20:9 gibi düşün daha fazla alanı görüntülüyorlar. bluraydeki imax olayıda bu. imax perdesindeki aspekt oranında izleyebiliyorsun

• Herşeyi iyi güzeldide two facein yüzü yandığı halde kemikleri bile göründüğü halde gözünün sağlam kalması gülünçtü doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

Herşeyi iyi güzeldide two facein yüzü yandığı halde kemikleri bile göründüğü halde gözünün sağlam kalması gülünçtü doğrusu

Koca bir delik olan ağızla mükemmel konuşmasının yanında gözünün sağlam kalması hiç bir şey.
  • 5 Eylül 2008; 11:46:49

quote:

Orjinalden alıntı: cihanun

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

Filmi Az önce izledim harikaydı. Joker Harikaydı.

Yalnız Batman Begining de ki Gotham şehriyle Dark Knight da ki Gotham şehri farklı gibi.

Evet çok fark var aralarında.Mesela Eski Gotham'daki meşhur treni ben burada göremedim.

göremezsin çünkü hatırlarsan tren yolunu patlatmışlardı trenle beraber.birde sanırım gotham'ın içinde fakirlerin yaşadığı şehirden ayrı ada gibi biyer vardı birde zenginlerin yaşağıdı gotham'ın merkezi var.ilk film her ikisindede geçiyodu.2. film şehrin merkezinde geçiyo ilk filmdeki fakir mahalleler yok

Yanlış cevap, 43.dk 34.sn ile 38.sn arasında sol tarafta tren gözüküyor, yeni fark ettim ben de.

1.dk 21ve 25.snler arasında da görülüyor.

Orjinal 2dvdli versiyonunu aldım ben de, extraları izliyorum şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Aralık 2008; 23:20:25 >

• ben de 2 dvd lik versiyonu aldim. aldinmi 2 dvd lik alacan.
  • Yarın bir arkadaşımın doğum günü. Hediye olarak Blu-Ray The Dark Knight aldım. Yarın göremeyeceğim için bugünden verdim ama içim gitti verirken... 65-70liraya kıyacaksın Blu-Ray The Dark Knight alcaksın, izlemeden hediye edeceksin ve bundan dolayı mutlu olacaksın. İlginç bir tecrübeydi benim için...

Not: Öğrenci olduğum için 70 lira gözümde büyüdü de yazarken. Ama değdi, suratındaki ifadeyi görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 27 Aralık 2008; 2:20:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Yarın bir arkadaşımın doğum günü. Hediye olarak Blu-Ray The Dark Knight aldım. Yarın göremeyeceğim için bugünden verdim ama içim gitti verirken... 65-70liraya kıyacaksın Blu-Ray The Dark Knight alcaksın, izlemeden hediye edeceksin ve bundan dolayı mutlu olacaksın. İlginç bir tecrübeydi benim için...

Not: Öğrenci olduğum için 70 lira gözümde büyüdü de yazarken. Ama değdi, suratındaki ifadeyi görünce.

Yok ki şöyle bi arkadaşımız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Yarın bir arkadaşımın doğum günü. Hediye olarak Blu-Ray The Dark Knight aldım. Yarın göremeyeceğim için bugünden verdim ama içim gitti verirken... 65-70liraya kıyacaksın Blu-Ray The Dark Knight alcaksın, izlemeden hediye edeceksin ve bundan dolayı mutlu olacaksın. İlginç bir tecrübeydi benim için...

Yok ki şöyle bi arkadaşımız.

aynen yok ki şöyle arkadaşımız

• Heath Ledger Altın Küreye ADAY

Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture
    Yardımcı Erkek Oyuncu Dalında en iyi Performans

Heath Ledger – The Dark Knight

RAKİPLERİ

Tom Cruise – Tropic Thunder
    Robert Downey Jr. – Tropic Thunder
    Ralph Fiennes – The Duchess
    Philip Seymour Hoffman – Doubt
  • Normalde insan üstü saçma yaratık ve kahraman filmlerini fazla sevmem
    Kardeşim tavsiye etti. Şu anda Dak Knight meşhur indir izleyelim diye
    DVD vers indirdim

Sıradan USA filmini çok uçurmuşsunuz
    Konusu bile çok ucube
    Mantık hataları bizim TR filmlerinden bile ucube olmuş her sahnede var nerdeyse.
    Otobüs sahnesi baştan sona zaten saçma bir kaç kişi zaten yazmış diğerlerini de. Benim yazmama gerek yok.

Koskoca USA devleti bir deli ile baş edemiyor sözde. Bunlar bütün dunya ile nasıl baş ediyor. :))
    Jokerde insanı etkileyecek kadar pskolojik etki yaratacak bir şey yok
    Joker gibi niceleri var USA sinemasında

Her fllmde şehir tehlikeye girince USA başkanı savaş uçaklarını kullanırdı
    Hayret bu filmde başkan yoktu.
    Filmde iyi olan şeyler var
    Teknolji çok iyi, Sahneler iyi çekilmiş efektler falan.
    Senaryo beğendim nerden nereye gitti. Ummadık kişi hain çıktı.
    Savcının yanık yüzünü iyi yapmışlar.

Bunlar gibi çok film var. Hatta hatırlayın mail gruplarında USA film özellikleri diye çok dolaştı.
    Bu kadar USA hayranı oluyoruz sonra da kahrolsun USA diyoruz.
    TR filmlerimiz şu anda USA den daha iyi. En azından bizden çıkıyor
    Bu hızla ve bu seyirci desteği ile giderse bizimkiler de en azından teknoloji olarak USA standartına yaklaşır.

Onun için abartmayın bence.
    USA filmleri teknoloji ve efektleri için seyredilir.
    Nadir olarak baş yapıtlar çıkar
    Ancak BaTMAN başyapıt olamaz.

• Türk filmleri daha mı iyi
  • TiSKE hocam, çizgi romandan uyarlanan, gerçek dışı bir filmi o şekilde yorumlayarak affedersiniz ama saçmalamışsınız. Ayrıca bunlar gibi çok var diyorsunuz ama çizgi romanlardan uyarlanan filmlerde kötünün kazandığı en az 3-4 tane film gösterin eyvallah diyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Teknolji çok iyi, Sahneler iyi çekilmiş efektler falan.

hadi bütün yorumlarına katılmamayı bir kenara bıraktım ama.. bu filmde efekt yok arkadaşlar kaç kere diyeceğiz. gördüğünüz tüm sahneler "birebir çekilmiş" sahnelerdir. üzerinde oynanmış sahneler değildir.

hiçbir negatif yorumuna katılmadığımı da belirtmeme gerek yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.