Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda batmanın ölmemesi saçma olmuş nasıl olduda ölmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 2 Ağustos 2014; 20:41:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Sonunda batmanın ölmemesi saçma olmuş nasıl olduda ölmedi?

Otomatik pilotu tamir ettirmişti. Bir yerdeki konuşmayı kaçırdın sanırım Bomba giderken o araçta değildi

Otomatik pilotu ne zaman tamir etdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 2 Ağustos 2014; 20:42:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Sonunda batmanın ölmemesi saçma olmuş nasıl olduda ölmedi?

Otomatik pilotu tamir ettirmişti. Bir yerdeki konuşmayı kaçırdın sanırım Bomba giderken o araçta değildi

Otomatik pilotu ne zaman tamir etdi?

Filmi dikkatli izle hocam, ve birde spoiler alırsan iyi olur izlemeyenler için. Filmde sorunun cevabı var sonlara doğru. Tam hatırlamıyorum şuan

• Tv'de veriyorlarda şimdi filmin başında batman niye sakat topallıyor. 2. filmin sonunda öyle bir şey hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Tv'de veriyorlarda şimdi filmin başında batman niye sakat topallıyor. 2. filmin sonunda öyle bir şey hatırlamıyorum.

hani harvey dentle birlikte düşüyorlardı ya filmin sonunda harvey ölüyodu o sakat kalıyodu
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hangi kanal ?
  • Serinin en iyi 2.filmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ve 4. batman filmi konu olarak senin dediğin gibi ÇR ye çok yakın. Mekanlar, atmosferde hallice kullanılmış, oyuncular komple profesyonel. Zaten gişede başarılı olmasa devam filmleride olmazdı. Ama insanlar nedendir sevmedi bu filmleri. Son batman 3 lemesi tutturdu kendini gitti. Tim Burton ın efsanevi ilk 2 filmi bile şimdiki 3 lemeden iyi tutuluyor. BF de hiçbir şekilde kötü bir film değil.

BF filminin tek kötülüğü atmosferi ÇR ye uyarlayacağım diye komple sütüdyoda çekilmesi. Ya bir temiz hava al, güneş yüzü gör. Birde Nicole Kidman faktörü var. Her sahnesine heyecan katmış Seyredilmesindeki en önemli faktörlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Hocam 3 ve 4. batman filmi konu olarak senin dediğin gibi ÇR ye çok yakın. Mekanlar, atmosferde hallice kullanılmış, oyuncular komple profesyonel. Zaten gişede başarılı olmasa devam filmleride olmazdı. Ama insanlar nedendir sevmedi bu filmleri. Son batman 3 lemesi tutturdu kendini gitti. Tim Burton ın efsanevi ilk 2 filmi bile şimdiki 3 lemeden iyi tutuluyor. BF de hiçbir şekilde kötü bir film değil.

BF filminin tek kötülüğü atmosferi ÇR ye uyarlayacağım diye komple sütüdyoda çekilmesi. Ya bir temiz hava al, güneş yüzü gör. Birde Nicole Kidman faktörü var. Her sahnesine heyecan katmış Seyredilmesindeki en önemli faktörlerden.

geç cevap veriyorum dostum kusura bakma :)

Haklısın BF'da dışarıda geçen az sahne var.. dick greyson'ın ilk defa malikaneye geldiği gün gündüz ve güneşli.. diğer ortamlarda sadece gece var ve çoğu mekanda dediğin gibi kapalı alanda geçiyor.. ama zamanının teknolojisinden dolayı bu tip yerleri hazırlamak hiçde kolay değildi.. adamlar koca koca muazzam büyüklükte stüdyolara şehirler kuruyorlardı.. şimdi geç yeşil ekranın önüne, nası olsa cgi efektleri gerçek gibi :)

kidman konusunda da haklısın, iyi oyunculuk çıkarmıştı o filmde.. ama 4. filmde uma thurman'ı hiç beğenemedim. güzel desen güzel değil, hadi o göreceli diyelim.. çok kötü rol kesmiş. fazlasıyla abartı ve laubali bir tavrı vardı.. sanki tiyatroculuktan yeni mezun gençler gibi, çok amatörceydi..

4. film hakkında daha önce söyledim mi hatırlamıyorum.. batman kostümünü ilk mavi-gri renklerde düşünüyorlarmış.. tıpkı adam west'in 60'lardaki dizisindeki gibi.. ama çizik ve darbeleri çok belli ettiği için siyahta kalmışlar.. keşke mavi-gri olsaydı o filme tam o kostüm otururdu çünkü.. bunun dışında arabalara baktığımızda 60'lar havasını çok iyi yansıttığını görürüz.. filmdeki batmobil sanki o yılların cadillaclarına benziyor.. benim en beğendiğim batmobillerden biridir o

fiyat olarak forever'daki batmobilin çok pahalı olduğunu söylemişti film yapımcılarından biri. 4. filmdeki arabda pahalıydı ama 3. filmden çok ama çok pahalıydı diye.

5. filmide düşünüyorlardı ve düşman scare crow olacaktı. 4. filmin yeterince hasılat yapamaması üzerine vazgeçtiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 15 Eylül 2014; 13:16:46 >

• Konuyu gorunce bir duygulandim. Ne cabuk gecmis 3 yil be!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguin'i Nolan'ın filmlerinden birinde görmek istiyordum ama olmadı
  • Bugün izledim bir önceki film kadar mükemmel bir filmdi. Nolan bu işi biliyor. Inception da mükemmel bir filmdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Penguin'i Nolan'ın filmlerinden birinde görmek istiyordum ama olmadı

penguen'in olmayacağını yıllar önce ilk film çıktığında söylemişlerdi zaten
  • Çok rahat bir 3'leme daha yapabilcekken neden 3. filmde bıraktı merak ediyorum. Tamam dizi olayına dönmes,ne karşıyım ama.
    Robin geldikten sonrasınıda çekmesini isterdim.

Sonuçta Süper kahraman filmlerini sinemada tepeye taşıyon ilk yönetmen bana göre. Batmandan sonra İronman - Thor vs.vs. gelmeye başlaması çok iyi oldu mesela.
  • Benim kafama son film ile alakalı bir şey takıldı

Şimdi joker li olan filmin sonunda
    batman jokeri öldürmemişti yakalamışttı doğru değil mi ?

3. film ise 2. filmin tamamen devamı ve 3. filmde ise
    bane bütün suçluları salıveriyor ama joker ile alakalı herhangi bir bilgi sahne falan yok ölmüşmüydü benmi yanlış hatırlıyorum yada herhalde amerikanın çok daha farklı bir yerinemi gönderildi büyük ihtimal böyle oldu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Benim kafama son film ile alakalı bir şey takıldı

bane bütün suçluları salıveriyor ama joker ile alakalı herhangi bir bilgi sahne falan yok ölmüşmüydü benmi yanlış hatırlıyorum yada herhalde amerikanın çok daha farklı bir yerinemi gönderildi büyük ihtimal böyle oldu sanırım.

ölmedi, uzakta başka bir hapishanede

• quote:

Joker benim bildiğim kadarıyla Arkham Asylum'a kaldırılmıştı. Bane ise Blackgate hapishanesindekileri salmıştı. Hem zaten adam ölmüş arkasından konuşma günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

yanlışın var bane zaten arkhamı patlattı tüm suçluları saldı jokerde ordaydı ama bi şekilde gösterilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

yanlışın var bane zaten arkhamı patlattı tüm suçluları saldı jokerde ordaydı ama bi şekilde gösterilmedi

ben başka hapishanede olduğuna emindim

• dün izledim başyapıt olmasada güzeldi. 10/7 batman çok zayıf olmuş ama. bide süpermanla filmi çekilecek bugünde jokerli olanı izliyorum yarısını izledim yarın devam etcem. yarısına kadar öyle muhteşem bi film diyemem ama güzel. herkes çok övüyodu bakalım 2. bölüm nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 10 Kasım 2014; 0:46:12 >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.