Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Çıkış tarihinin açıklanması süper ama daha çok var

Klişe bir söz;Sayılı gün çabuk biter

2012 ye çok var doğru ama o film bu film derken elbette çabuk geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

2. filmde joker için heath ledger , adrien brody ve biri daha düşünülmüş adını unuttum şimdi ama 3.filmde adrien brody olsa güzel olur adam yakışır bence role

The Dark Knight Rises (2012)

aynen joker rolü için yaratılmış adam sanki

• http://www.imdb.com/title/tt1345836/trivia

Johnny Depp, Eddie Murphy and Brian Austin Green were among many early rumors to play The Riddler.

Angelina Jolie, Rhona Mitra, Charlize Theron, Cher and Megan Fox were among many early rumors to play Catwoman.
  • filmde oynayabilecek muhtemel "villain"lerin olduğu güzel bi site buldum.

The Riddler

The Penguin

Harley Quinn( jokerin manitasıymış)

diğerleri için:
    http://www.movie-moron.com/?p=735

• Cillian Murphy Batmam 3 Hakkında Konuştu.

Murphy Talks The Scarecrow in BATMAN 3

In an interview with TOTAL FILM MAGAZINE, Cillian Murphy had the following to say about a possible return of The Scarecrow in BATMAN 3...
    "It’s not for me to start campaigning for The Scarecrow to come back but if Chris wants me back in that role, yeah, absolutely, I would love to do it...."

I'd love to see Dr. Crane return in B3 in a small, cameo-ish role as he did in THE DARK KNIGHT. Perhaps we see him in Arkham Asylum this time around as a patient/inmate, instead of the doctor in charge.

The Scarecrow in 2005's BATMAN BEGINS
    Of course, Murphy has a significant role in Chris Nolan's next film, INCEPTION, which hits theaters on July 16th.

http://www.batman-on-film.com/batmovienews.html

• 2012 mi? 2011 de gelseydi bari, 2012 de dünya yok olacak.
  • Ohooo çok varmış daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

2012 mi? 2011 de gelseydi bari, 2012 de dünya yok olacak.

• 2012 çok geç değil mi?
  • En sonunda Christoper Nolan Batman 3 Hakkında konuştu . Batman 3 de Joker yok.

* On whether or not he's signed up for BATMAN 3:
    Nolan: "No, I haven't. There is a point where your just being precious about it and people get annoyed, but the God's honest truth is I work on one movie at a time, I'm only capable of doing that, so my head will continue to be firmly in this movie (INCEPTION) for the next few months."

* On the status of BATMAN 3:

Nolan: "My brother Jonathan is working on the screenplay. We came up with a story that we are very exited about. We particularly like where we are taking the characters and what the ending is. There are things for me to be very exited about in addressing the characters again, but ultimately it always comes down to the script, and can we make a great film from this? Thats something I will firmly be turning my attention to figuring out fairly soon. [This film will be] the ending of a story rather than infinitely blowing up the balloon and expanding the story."

* Would he bring back The Joker via a recast?

Nolan:
    "No. I just don’t feel comfortable talking about it."

http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=18763

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyorlamam bu kadar -- 4 Haziran 2010; 22:44:12 >

• Evet tam ben yazıyordum haberi sen yazmışsın.

Christopher Nolan çok etkilenmişti Heath Ledger'ın ölümünden.
    Şu an için konuşmuyor bence olup olmayacağını ilerde belli olur.

WarnerBros 7 Film demişti ama ben sanmıyorum ki Nolan yönetecek bence 3'ten sonra bırakır.
    Belki Jonathan Nolan'a bırakır.
    Zaten o yazıyor hikayeleri.
  • Son olmasın ya başlamışken çeksinler çekebildikleri kadar ilk kez böyle bir seri bu kadar kaliteli şekilde çekiliyor.
  • Joker i Heath leger gibi kim daha iyi canlandırır IMBD TOp 10 da en iyi film içinde dark knıght umarım dark'kadar güzel bir film yaparlar
  • Yeni Bilmececi Joseph Gordon-Levitt!

Batman 3 ile ilgili dedikodular internet üzerinde dolaşmaya başladı...

(10 Haziran 2010) Kesinleşmemiş de olsa, yeni Kara Şövalye'de 'Bilmececi' karakteri için Christopher Nolan'ın kafasındaki isim belli oldu: Joseph Gordon-Levitt...

İkilinin en son Başlangıç (Inception) filminde beraber çalışmış olduğunu hatırlatalım. Merak edenler 23 Temmuz 2010'da vizyona girecek olan filmi görebilir...

David Goyer'ın senaryosunu yazdığı filmin 2012'de vizyona gireceği söyleniyor.

En son Aşkın (500) Günü'nde gördüğümüz genç aktör daha önce Jim Carrey'nin de canlandırdığı bu karaktere hayat verebilecek mi acaba?

alıntıdır.

• Haberin kaynağı şu an bilinmiyor.
    Yönetmene yakın bir kaynak diyorlar ama bakalım.
    Bir Fan uydurması da olabilir.

Ama Joseph Gordon-Levitt bence iyi seçim olur.
  • Yönetmen ya da yapımcı firmanın söyledikleri dışında şuan için kadro hakkındanda ki haberler sadece dedikodu.
  • İnşallah doğrudur.
  • quote:

Yeni Bilmececi Joseph Gordon-Levitt!

(10 Haziran 2010) Kesinleşmemiş de olsa, yeni Kara Şövalye'de 'Bilmececi' karakteri için Christopher Nolan'ın kafasındaki isim belli oldu: Joseph Gordon-Levitt...

İkilinin en son Başlangıç (Inception) filminde beraber çalışmış olduğunu hatırlatalım. Merak edenler 23 Temmuz 2010'da vizyona girecek olan filmi görebilir...

En son Aşkın (500) Günü'nde gördüğümüz genç aktör daha önce Jim Carrey'nin de canlandırdığı bu karaktere hayat verebilecek mi acaba?

alıntıdır.

Adam Heath Ledger'a da çok benziyo joker rolü için seçmiş olmasın Christopher Nolan .

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Yeni Bilmececi Joseph Gordon-Levitt!

alıntıdır.

Adam Heath Ledger'a da çok benziyo joker rolü için seçmiş olmasın Christopher Nolan .

Batman 3'de joker karakteri yer almayacak.

• Evet biliyorum hatta haberi ilk olarak ben yazmıştım üstte ama bi ihtimal kararını değiştirebilirmi diye söyledim.

imdb de günü dedikodusu bu haber oldu ve sürekli güncelleniyo

http://www.imdb.com/title/tt1345836/news#ni2803209
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.