Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Joker karakteri olsaydı eğer Johnny Depp gerçekten çok iyi olurdu.
  • Bilmececi acaba bu Batman filminin atmosferine uyacak mı orada biraz muallakta kaldım gerçi bilmececiyide daha karanlık yaparlar ama ne bilim işte
  • Batman 3 ün çekimleri Mart 2011 de başlıyor.
  • Joseph Gordon-Levitt, Cobra'ların komutanlığından sonra Bilmececi olarak karşımıza çıkacak. Elemanın kısmeti ve bu tür yapımlardan gidiyor gerçi Batman ile olayı koparır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 11 Haziran 2010; 14:03:56 >
  • daha çok var yav ertlenmese bari
  • Bence Batman 3de Joker geri dönecek. Filmin gizliliğini bozmamak için riddler Joseph Gordon Levitt'e Riddler dedikodusunu yaydılar. Ağır bir makyajla Joseph Gordon'u Heath Ledger'e benzetilebilir. Ama Joker karakterini Heath Ledger'in oynadığı gibi başka kim oynayabilir...

The Dark Knight Rises (2012)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Bence Batman 3de Joker geri dönecek. Filmin gizliliğini bozmamak için riddler Joseph Gordon Levitt'e Riddler dedikodusunu yaydılar. Ağır bir makyajla Joseph Gordon'u Heath Ledger'e benzetilebilir. Ama Joker karakterini Heath Ledger'in oynadığı gibi başka kim oynayabilir...

Teorinde haklı olabilirsin. Joseph Gordon Levitt fazlasıyla Ledger'a benziyor. Nolan böylesine Ledger'a benziyen birini başka bir rolde kullanmak istemez gibime geliyor. Biraz makyajla Ledger'ın yüz yapısı ile Joker geri döner tabi oyunculuk performansı muamma

• Evet bende onu belirtmiştim. Heath Ledger'in performansını yakalayacabilecek mi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Evet bende onu belirtmiştim. Heath Ledger'in performansını yakalayacabilecek mi acaba...

O performansı yakalaması çok zor ama imkansız değil. Çok çalışırsa neden olmasın en azıdan yaklaşır
  • Bencede joker'in gelmesine gerek yok.Ayrıca joker in bu kadar idol olmasında oyuncunun başarısı kadar senaryonunda etkisi vardı.sadece oyuncuya ait bir başarı değil.
  • Yeni Haber

Christopher Nolan Batman 3 ün senaryosu üzerinde çalıştığını söyledi.

Video ve haber aşağıda

http://www.mtv.com/news/articles/1642461/20100626/story.jhtml
  • Bence Gelcek filmde Joker'i yapmazlar o Joker Health Ledger'di ve hep öyle kalmalı!
    adamın oynadığı en güzel son karakteriydi.Nolan Batman filmlerine karanlık ve gizemli bir katıyor.Büyük ihtimalle Ridlerr olucak gelecek düşmanımız...Hem gizemli hemde karanlık...
    Dark Knight yeni br dönem başlattı.Dikkat ederseniz birçok yeni filmin yönetmeni Dark Knighttaki gibi karanlık cool bir atmosfer sağlamaya çalışıyor.[Yeni SuperMan ve SpiderMan Projesi]
  • bence ikiyüzlü geri gelir hepinize de kapak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Joker karakteri olsaydı eğer Johnny Depp gerçekten çok iyi olurdu.

Zaten Johnny Depp'i de filmlerde tipten tipe sokuyolar Bkz: Karayip Korsanları, Alice in Wonderland vs. vs.

Edit:

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bence ikiyüzlü geri gelir hepinize de kapak olur.

Evet haklısın, olabilir gerçekten de. Filmin sonlarına doğru ikiyüzlü gelmişti. Hatta nasıl öyle olduğu falan vardı. Batman'in manitası ve o adam tutsak ediliyodu bunun yüzü yanıyodu falan Dark Knight'ta. Adam yazı tura atıyo öyle karar veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 28 Haziran 2010; 19:10:06 >

• Son filmi bugün izledim 720p kalitesinde çok güzeldi,yeni filmi merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bence ikiyüzlü geri gelir hepinize de kapak olur.

İki yüzlü öldü öyle saçma ve mantıksız bir senaryo yazmaz Nolan kardeşler.
    Nerden gelecek salak filmler gibi aslında ölmemişti ye getirip film içine etmezler.
    Hem ne gerek var İkiYüzlü'ye.
    Bir ton kötü adam var.

Rİddler
    Penguen
    Bane
    Poison Ivy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 28 Haziran 2010; 20:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Son filmi bugün izledim 720p kalitesinde çok güzeldi,yeni filmi merakla bekliyorum.

Bu kadar güzel bir filmi izlemek için neden bu kadar bekledin?
  • ikiyüzü oynuyan Aaron Eckart...
    Conan O'brien'ın bir programında bu soruyu sormuştu Aaron da bu konuyu önceden Chris'e sormuş 3.filme olup olmayacağını o da sen öldün demiş..

http://www.filmofilia.com/2008/09/04/aaron-eckhart-two-face-wont-be-back/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Son filmi bugün izledim 720p kalitesinde çok güzeldi,yeni filmi merakla bekliyorum.

Bu kadar güzel bir filmi izlemek için neden bu kadar bekledin?

Uzun zamandır erteliyordum en sonunda izleyeyim dedim.Sırf indirmesi 2 günümü aldı.
  • acaba ridler rolünü House M.D dizisinde ki Hugh laurie canladırsa fena olmaz gibi geliyo ama
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.