Şimdi Ara

The Dark Knight Rises (2012) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
20
Favori
219.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Christopher Nolan yazmıyor senaryoyu sanırım IMDB'de şöyle yazıyor:

David S. Goyer (story)
    Christopher Nolan (story)
    Jonathan Nolan (screenplay)

Ayrıca Jonathan Nolan Steven Spielberg'in yöneteceği Interstellar adlı bir bilim kurgu da yazmış. Inception'da da Jonahhan yazar olarak yer almıyordu. Kardeşler hafiften kendileri çalışmaya başlıyor gibi.
  • Batman 3′te Kötü Adam: Bilmececi

Comic-Con’u resmi olarak yarına kadar başlatmıyoruz ama bu yılki fuarda varlığı bile olmayan bir çizgi romanla ilgili büyük sayılabilecek bir haberimiz var! Çok güvenilir bir iç kaynaktan bilmececinin; Warner Bros’un hala Batman 3 olarak belirttiği Dark Knight’ın devamı için hazırlanan, Chris Nolan’ın özellikle umduğu oyuncu kadrosu listesinde yer aldığına dair duyumlar aldık. Daha da ilgi çekici olan ise kadroda yer aldığı farz edilen kötü adamı oynayacak aktörün şu an için sadece “ilgili olduğu” belirtilen Joseph Gordon-Levitt‘ten başkası olmadığı.
  • Resmi olarak doğrulanan bir şey değil, sadece dedikodu Riddler haberi şuan.
  • Heath Ledger gibi olamazdı yeni Joker.Bunun için yeni karakterlere Yönelmek daha akıllıca olmuş.Nolan işin içinde ise başarılı olması kaçınılmaz gerçek.
  • ya fake coverlar dolaşıyodu,ben de bi tane barney stinsoni riddler kılıgında görmüştüm güzledi=)
  • Batman'nin karanlık atmosferinde bakalım Bilmececi karşımıza çıkacak çok merak ediyorum.
  • Eğer joker rolünü heath ledger oynamasaydı bu roller için en uygun isimler vincent cassel ve adrien brody olurdu dikkat ederseniz ikisininde yüzü çizgiromanlardaki joker tasvirine tam uyuyor.
  • Gary oldman The Book of Eli filminde harikaydı. 16 yıl fark olmasına rağmen Leon filmindeki mimikleri, hareketleri vs. herşeyi aynıydı. Hayranım bu adama

Ekleme: @seytancekici; bence Gary Oldman daha fazla uyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 28 Temmuz 2010; 17:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Gary oldman The Book of Eli filminde harikaydı. 16 yıl fark olmasına rağmen Leon filmindeki mimikleri, hareketleri vs. herşeyi aynıydı. Hayranım bu adama

Yetenek açısından söz söylemek haddim değil ama benzerlik açısından pek olmaz gibi geliyor bana.
  • Imdb de

Eric Roberts : Salvatore Maroni
    Cody Sousa : Dick Grayson (Robin)

http://www.imdb.com/title/tt1345836/

olarak gözüküyo ama söylenti olduğu belirtilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyorlamam bu kadar -- 1 Ağustos 2010; 15:25:13 >
  • fakedir
    Christian Bale eğer filme Robin dahil olursa ayrılırım demişti..

ayrıca Nolan'ın Robin'i ekleyeceğinide sanmıyorum.Robin Batman'in karanlık havasını hep bozmuştur...
  • Ben fazla bir şey beklemiyorum filmden zaten çok fazla zaman var.
  • kız yüzünden robin ile arası açılabilir. birbirlerine düşman olabilirler
  • Robin falan istemiyoruz yaa..
  • Riddler için Inception ın 3 oyuncusu üzerinde düşünülüyor.

http://www.aceshowbiz.com/news/view/00034414.html
  • Joseph Gordon-Levitt
  • Heath Ledger ve Joker'den sonra, seyircileri tatmin edecek bir düşman ve oyuncu olmalı. Di Caprio'nun seyirciyi tatmin edeceğini düşünmüyorum. Lewitt güzel bir seçim olabilir fakat o da Ledger'a çok benziyor. Deep ismi geçiyordu, o ne oldu yahu? Bu rol için mükemmel bir seçim olur.

Nolan da Bale de Robin varsa biz yokuz dediler. Niye Robin tartışılıyor anlamadım.
  • Batman 1-2'den sonra o ağır ve ciddi havasını kaybedip resmen çocuk filmi olmuştu. Nolan ise Batman'e eskisiden çok daha karanlık ve ciddi bir hava kazandırdı. Robin gelirse yine o hava kaybolup yerine hafiften çocuk filmi havası hakim olacaktır ve bu seriye bu sefer çok ağır bir darbe olur.

Robin karakteri çizgi film ve çizgi romanlarda kalsın. Nolan'nın Batman'ninde kesinlikle Robin'e yer yok.
  • Robin'i ne çizgi romanda ne de sinema uyarlamalarında görmek istiyorum. Saçmasapan bir karakter.

Ayrıca Gary Oldman'ın Nolan'ın Batman filmlerinde Müfettiş Gordon'u canlandırdığını unutuyorsunuz sanırım? Ayrıca, adam bildiğin "yaşlı" yahu! Tamam Nicholson da yaşlıydı ama Nolan'ın Joker konsepti genç ve anarşist ruhlu bir serseri....

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Gary oldman The Book of Eli filminde harikaydı. 16 yıl fark olmasına rağmen Leon filmindeki mimikleri, hareketleri vs. herşeyi aynıydı. Hayranım bu adama

• R.I.P. Heath Ledger
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.