< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CB8C5F68 -- 24 Ekim 2022; 14:29:39 > |
The Dark Pictures Anthology: Little Hope Türkçe Yama Yayınlandı
-
-
Kolay gelsin şimdiden teşekkürler.
-
Kolay Gelsin. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık.
-
Süpersiniz, kolaylıklar diliyorum.
-
Harikasınız beyler, kolay gelsin şimdiden elinize sağlık.
-
Kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyenize Toz Gelmesin Emeklerinize Sağlık
-
Tam gaz devam vutututu
-
Durum nedir hocam gelişmeler burdan mı paylaşılcak
-
Yüzde durumu nedir hocam sıkmakta istemiyorum ama merak ettim. Tekrardan kolay gelsin.
-
Şu anda toplam 6000 civarı dosya var. Bunların içinde metin olmayan dosyalar da var. Bu dosyalar ayıklandıktan sonra yüzde bilgisi konuya eklenecek.
-
Elinize sağlık. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler emeğinize sağlık kolay gelsin
-
gelişmeler ilk önce kendi sitemizde sonra ise açılan diğer sitelerdeki konularımızda güncellenecektir. Bize destek veren herkese teşekkürler.
-
Oyun %60 indirime girmiş 149 lira yerine 60 lira.
-
fırsatınız imkanınız varsa orjinal olarak almanızı her zaman tavsiye ediyoruz
-
Translate gibi durmuyor translate değil dimi? eğer öyle ise elinize emeğinize sağlık şu özensiz emeksiz daha doğru dürüst cümle yapısı bile olmayan çevirilerden kurtarın bizi kardeşim kolay gelsin
-
hayır translate olmayacak çeviri.
-
Elinize sağlık kolay gelsin umarım sizin gibi çeviri yapanlar çoğalır da translate çeviri ve destekçileri gudubetinden bizi kurtarırsınız !
-
Teşekkür ederiz. Amacımız bu yolda kaliteli bir içerik sunmak kaliteli bir yama vermek.
%90'a gelmiş bulunmaktayız. |
hayır translate olmayacak çeviri. |
Kolay gelsin şimdiden teşekkürler. |
Kolay Gelsin. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık. |
|
Son durum: %50'ye gelindi. |
Sürecin başında bu yana özveriyle insanları bilgilendirdiniz ve oldukça hızlı bir Türkçe Yama Çalışmasına imzanızı attınız Tebrikler Soloqyama Çeviri Ekibi Türkçe Çeviri Efsaneleri arasında olacak.
|
Size ekstra süpriz yapayim :) store.steampowered.com The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me on Steam https://store.steampowered.com/app/1567020/The_Dark_Pictures_Anthology_The_Devil_in_MeYeni Çıkacak oyunada el atin :D Takipdeyiz |
|
Benzer içerikler
- elite dangerous türkçe yama
- mortal shell türkçe yama
- bayonetta türkçe yama
- surviving the aftermath türkçe yama
- deltarune türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X