Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ratonhnhaketon
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
13
Favori
8.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}reddit
    From the oblivion community on Reddit: If oblivion releases in the next 48 hours, I'll shave all the hair on my head and post it to the office of todd Howard
    https://www.reddit.com/r/oblivion/comments/1k3n6fe/if_oblivion_releases_in_the_next_48_hours_ill

Senin durum tam olarak bu o zaman The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Yaklaşık 30dk önce Boosteroid cloud streaming servisini kullananların steam kütüphanesinde belirmiş oyun. Appid'yi steamdb'ye yazdıklarında çıkan sayfa bu;

https://steamdb.info/app/2623190/info

Sanırım geliyor gelmekte olan The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Adamlar ciddi bir hazırlık içerisindeler. Ortalık kaynıyor şuan. The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Bonus:

• https://i.redd.it/1wj2yk61o1we1.jpeg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt

Orjinali..

5.52 GB'den 120 GB'ye geçiş olacak.. Hadi hayırlısı. (:

• Oyunun mekanikleri ne seviyede en çok onu merak ediyorum. Grafiksel ilerlemeden ziyade inşAllah güzel bir günümüze port olur.

• Bugün çok büyük hareketlenme var bu oyunda, yarın ciddi ciddi geliyor sanırım The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Buyuk bir heyecana ortak olmak ne guzel.

Seviyorum bu forumu her seye ragmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Oyunun kaynak kodlarını bethesda'dan aldıkları için orjinalin aynısı olur muhtemelen. Daha önce tahminde bulunduğum gibi unreal engine'e taşımadan önce oyunu elden geçirip (sızıntılardan bunu anlıyoruz) üstüne görsellik ekleyerek sunacaklar bize. Yani daha iyi combat,hud ekranı..vb gibi küçük değişiklikler olacak ama core mekaniğe dokunamazlar. Dokunmaları için bethesda'dan destek almaları lazım. Belki de bu tür küçük mekaniklerin değişimini de bethesda yapmıştır. Artık çıktığında göreceğiz. (: Sızıntı yapanlardan biri de 12 saat içerisinde oyun yayınlanacak diye bir paylaşımda bulundu ancak daha sonra kaldırdı. Özetle önümüzdeki 12 saat'de durum belli olur. Şimdi yatıp sabah uyandığımızda bakalım neler olmuş olacak göreceğiz. Hayırlısı diyoruz.

• undy1ng kullanıcısına yanıt

Oyunu zaten Bethesda geliştirmiyor mu? ya da onların dahili ile bir başka firma, 2014 Fallout 4 bile kütük kalıyordu, ondan daha kötü halde bir remastered büyük hayal kırıklığı olur bakalım göreceğiz dediğin gibi.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Hayır remake projesini virtuos games üstlenmiş durumda. Ama dediğim gibi core mekaniklerin aynı kalacağını düşünüyorum. (tahmin)

Şu sayfadan daha önce yaptıkları işleri görebilirsin.

• Oyunun boyutunu leakleyen kisi oyun 21 nisanda cikiyor kesin olarak demis.

Bu elemanin her leaki dogru cikiyordu o yuzden saglam.

Haydeeeee tes 6 dan once harika oldu bu.

• Ben geceyi bu şarkı ile bitiriyorum. Karşımıza ne çıkarsa çıksın 5.3GB'lik bir oyundan daha iyi görünen bir oyun geliyor. (: Kalın sağlıcakla.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}Jeremy Soule - Topicyoutube
    Provided to YouTube by TuneCore Auriel's Ascension · Jeremy Soule The Elder Scrolls IV: Oblivion: Original Game Soundtrack ℗ 2006 Bethesda Softworks Released on: 2006-03-20 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=fHxQ4Nk9tpo
  • Bazi kaynaklarda 12PM est denilmis. Turkiye saati Ile 19:00

• Grafik katmanı için UE5 kullanılmış belli ki. Dual engine çalışıyordur oyun. Remaster - remake arası bir şey olmuş gibi. Bugün geleceği söyleniyor. Bizdeki saat ile 19.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Nisan 2025; 13:32:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir tabii ama Ai o. Ne gündemdeyse onu yazıyordur 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşamı iple çekiyorum ya. Eve gitmek için ekstra bir motivasyon.The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Eğer gerçekten bugün gelirse var ya muhteşem olacak rpg oyunlarının babası bu oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakalım akşam 7'de neler göreceğiz. Sabırsızlanmaya başladım ben de. Yıllar sonra tekrar oynamak güzel olacak. :)

• Oyun remaster olduğu için 50 dolar falan olmalı normalde kesin 60'tan gelir. Bethesda bölgesel fiyatlandırma yapıyor. 70'lik Starfield 42 dolar bizde. Bu da 30 küsür olur umarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.