The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) ![]() Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine (DeepL Pro) çevirisidir. Emeği Geçenler VolkTyson Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki OblivionRemastered_YamaKaldir.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Gördüğünüz veya karşılaştığınız çeviri hataları olursa, bize bildirmeniz durumunda yamaya güncelleme vereceğiz. Oyunu kendimizde oynadığımız için, yama sürekli güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama V1 Link: https://www.mediafire.com/file/6ulfo3xi8ajytio/The+Elder+Scrolls+IV+Oblivion+Remastered+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. |
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama
-
-
Şaşkınım resmen, oyunun her yerinden kod fışkırmıyor! Hayır, bu kadar emek neden? Ne güzel herkes gibi “yamayı at, text’i çevir, paketle gitsin” deseydin ya. Ama yok, illa düzenli olacak, noktalı virgüller sıraya girecek... Bravo yani, tertemiz çalışma olmuş, biz tembeller utansın.
-
Elimden geldiğince düzgün olması ve insanların severek kullanması için uğraşıyorum. Beğenmene çok sevindim. Böyle geri dönüşler almak mutlu ediyor. Teşekkür ederim geri dönüşün için, zamanında kimse yapmazken seni yamalarını çok kullanırdım. Şimdi senden böyle bir geri dönüş almak beni çok mutlu etti teşekkür ederim. Rica ederim, iyi oyunlarr
-
yama iyide oyun opptimizasyon baya kötü 1 2 güncelleme beklerim büyük ihtimalle ozaman kadarda yam dahada gelişir eksik gedik varsada yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
ben sahşen bu yamada 1 tane bile kod düzenlemezdim sebebi kendim oynar yayınlamaz istyeyen olursada buyur kardeş kod hatalı istersen kullanabilirsin derim.
zaten yamada paylaşmıyorum artık çevrilemeyn varsa çevirip kendim oynuyorum dediğim gibide isteyene atıyorum.
eline emeğine sağlık.
-
Optimizasyonu biraz beni de çıldırttı ya, test ederken düzenlemek için alt tab attığımda direkt fps yerlere indi. Teşekkür ederim, oynarken karşılaştıklarını atarsan yeterince yardımcı olmuş olursun. Bazen gözümden kaçabiliyor veya yoğunluktan çok fazla oyunları oynayamaz oldum. Hepsinin testine girişmem biraz zor oluyor.
-
Çok teşekkürler pek bu türü sevmem ama gamepass ile bedava olarak gelince denemek için indiriyorum. çok teşekkürler çeviri için :D
-
Umarım beğenirsin. Ben seriyi seviyorum normalde ama bunu çok başarılı bulamadım. Combat tarafı bana göre biraz hantal kalmış, hatta hiç dokunmamış gibiler, sadece grafiklerde baya bir iyileştirmeler olmuş ama oynanış olarak hala yıllar önceki oyunu oynuyorum gibi hissettirdi. Rica ederim, iyi oyunlar
-
Ellerine sağlık Volkan, çok başarılı bir yama 🥰
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim dostum, beğenmene sevindim
-
Yama için çok teşekkürler.
Oblivion Optimizer
Arkadaşlar, az önce modu fırsat bulup denedim, rtx ve grafik en üst ayarlarda ve 4K ile. Koskoca firmanın yap(a)madığını bir mod nasıl yapıyor hayret ettim kaldım, o kadar şaşırdım ki. İnanamadım, önceden ayarları ne kadar düşürürsem düşüreyim takılırken şimdi en üst ayarlarda hiç takılma yapmadan çalışmaya başladı. Buyrun siz de deneyin ve görün. Yalnız şunu da ilave edeyim, kısa süre sonra tekrar takılmaya başlayınca modun ikinci versiyonunu indirip kullandım, bunda bayağıdır takılma olmadı.
nexus mods :: oblivion remastered
Oblivion Optimizerhttps://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/39?tab=files
-
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Sırf şu yama muhabbeti yüzünden xbox'ı, ps5'i switch'i satıp kasa toplayasım var.
-
Valla normalde bende konsolla başlamıştım oyunlara, bütün ps serileri vardı ama son dönemlerdeki oyunların fiyatlandırması ve online oynamak için bile abonelik istediği için her şeyi satıp pcye temelli geçiş yaptım. Konsolsuz olur ama pcsiz olmuyor bu devirde artık ya
-
Kendimi bildim bileli konsol kullanıyorum. Zaten sebebi belli: exclusiveler. Artık exc diye bir şey de kalmadı yavaş yavaş. Bilemiyorum. Süreç ne gösterecek. Rog ally x gibi el konsolları ilgimi çekmiyor değil. Xbox'ın el konsolu pc gibi olursa yama vs kurulursa direkt tercihim olur.
-
Seni çok iyi anlayabiliyorum ama dediğin gibi artık konsol özel oyun diye bir şeyde kalmadı. Pc'ye de geldiği için sanki ufaktan pc tarafına kaymak daha mantıklı gibi geliyor. El konsolları güzel iş yapıyor aslında, her yere yanında da götürebilmen hoş oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X