Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us
    Güzel kardeşim bu artı olarak belirttiğin birçok şey Gw2 de de mevcut zaten.Arena net türkçe soru soran adama türkçe yanıt ile dönen bir hizmet sunuyor.Benim iddea ettiğim şey,bir oyunu kaliteli yapan şeyin aylık alcağı para olmaycağıdır.elbetteki fark yaratır.
    Ancak deymesi gerekir.Wow sistem dostu demişsin.KArdeşim benim cep telefonum wow u full de oynatır.Favori oyuna aylık ücrette ödeyecek birilerinin butür sistemsel sorunlarının da olmaması gerekir.Gw2 gibi bir görsellik sunsun Bİlizzart bak bakalım nasıl bir sisteme mahkum kalıyoruz.Ha bunu asla yapmaz o firma çünki oyuncuların arpalarıın donanıma değil bizzat kendi kasalarına girmesini ister.Neyse ben elderscrool online aylık ücret istemeycek diyorum.ÜCretle başlarsa da en fazla 6 ay sömürebilecek oyuncular.Sonraki altı ayda da boşalan sunuculara adam toplaya bilmek için kampanya üstüne kampanya yapacak.Bence bunlara gerek yok.Çıksın delikanlı gibi satsın oyunu bizde alalım.Benim iddeam budur.Wow a 5 yıldır kira ödemiş olmanız benim gw2 den aldığım zevki azaltmıyor aksine dahada alevlendiriyor.

Öncelikle çıkış tarihi olarak ele aldığımız zaman "WoW" ve "GW2" aynı anda çıksaydı emin ol GW2'nin "ama şunu da güzel yapmışlar" denecek hiçbir özel yanı kalmazdı, tamamen wowun gölgesinde kalırdı. O yüzden bir Arena oyunu ile karşılaştıracaksanız GW 1 ile karşılaştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü WoW'un şu anki oyuncu kitlesi genelde dediğim gibi zamanında karakter kasmış ve bırakamayan insanlardan oluşuyor. 5 sene boyunca paşa paşa ödedim ve bir kez bile pişman olmadım. Çünkü benim beklentim kaliteli hikaye idi. GW 2 beklentilerimi karşılamadı, karşılamak zorunda da değil.

Benim anlatmak istediğim şey şu: Ne GW2'nin benim beklentilerimi karşılamamış olması onu kötü bir oyun yapar, ne de WoW'un sizin beklentilerinizi karşılamıyor olması onu kötü bir oyun yapar. Fakat çıkış tarihlerine bakarsak WoW ilk çıktığı zaman tüm mmorpgleri silip süpürdü ve 6-8 sene boyunca hiçbir rakibi onu geçemedi. WoW 8. senesindeyken GW2 çıktı ve bu iki oyun kıyaslanıyor. Olacak şeyi söyleyeyim, yaklaşık iki sene sonra GW2 liderliği ele aldığı anda Blizzard yeni mmorpg projesini sürecek ve tekrar silip süpürecek. Ha süpüremeyede bilir, veya ESO liderliği ele alabilir farketmez. Ama GW2 şişirilmiş bir oyundur, bunu da bilin.

Ayrıca bırakalım artık şu "paralı, parasız, wow, gw2" tartışmasını. ESO konusunda WoW mu tartışıcaz?!

iki oyunun cikis tarihleri itibariyle kiyasladigin anda tartisma bitmistir.yok daha neler.zamanda yolculuk icat olursa doneriz abicim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bitsin zaten.
  • Önümüzdeki ayın sonuna kadar oyunun BETA testine açılması bekleniyor. İlgilenen arkadaşların yakın takipte olmasını tavsiye ederim...
  • Betasını oynıyıp karar vericem,her ne kadar Warhammer ve Warhammer 40k hayranı olsamda onlardan MMORPG yapan kimse yok. Planetside 2 patladı elimde,eskisi gibi değil sonrasında Dark Millenium Single Player oyun oldu.(Warhammer 40k MMORPG'si THQ yapıcağın işe .... neyse birşey demiycem)

Bütün bunlara bakarak büyük ihtimalle alıcağım gibi geliyor oyunu ama bağlantı gene bitiriyor,of of of of

Bir iki dakika oturup düşündümde,adamlar oturup Elder Scrolls oyunları yapmayı bırakırlarsa,kesinlikle alırım çünkü çok sevdiğim bir seri ama ne kadar çok single player tarzında hikaye yanından kaliteli şeyler olucak ? Onu merak ediyorum,guild'di raiddi item kasmaktı beni hiç ilgilendirmiyor ve artık hiç ilgimi çekmiyor. Onları yaptım geride kaldı bitti. Şimdi fark ediyorum,açıkçası nasıl olucak çok merak ediyorum. Umarım betasına girme imkanım olur da neye benzediğini görebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 17 Ocak 2013; 8:46:34 >

• Çok iyi olucak gibi duruyor, sabırsızım
  • bomba oyun olucak F2P Mi P2P mi
  • Hala belli değil. P2P olması gerektiğini savunsam da olmayabilir. Tahminim B2P yönünde ama F2P kesinlikle olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Betasını oynıyıp karar vericem,her ne kadar Warhammer ve Warhammer 40k hayranı olsamda onlardan MMORPG yapan kimse yok. Planetside 2 patladı elimde,eskisi gibi değil sonrasında Dark Millenium Single Player oyun oldu.(Warhammer 40k MMORPG'si THQ yapıcağın işe .... neyse birşey demiycem)

Bütün bunlara bakarak büyük ihtimalle alıcağım gibi geliyor oyunu ama bağlantı gene bitiriyor,of of of of

Bir iki dakika oturup düşündümde,adamlar oturup Elder Scrolls oyunları yapmayı bırakırlarsa,kesinlikle alırım çünkü çok sevdiğim bir seri ama ne kadar çok single player tarzında hikaye yanından kaliteli şeyler olucak ? Onu merak ediyorum,guild'di raiddi item kasmaktı beni hiç ilgilendirmiyor ve artık hiç ilgimi çekmiyor. Onları yaptım geride kaldı bitti. Şimdi fark ediyorum,açıkçası nasıl olucak çok merak ediyorum. Umarım betasına girme imkanım olur da neye benzediğini görebilirim.

Bu güne kadar açıkladıklarına bakarsak seni tatmin edecek bir oyun geliyor. PvP olayını hikayeye yaslamışlar - ki beyinsiz beyinsiz adam öldürmekten çok daha heyecanlı olacak - , PvE olayı zaten belli ama raid/boss yanıyla çok aktif bir oyun olacağını sanmıyorum, ve oyunu singleplayer olarak da oynayabileceğimiz söylendi(internet gereksinimi olarak tabii). Çünkü genel mmorpglerdeki "şu kadar yaratık öldür, şu kadar eşya topla" gibi questlerin aksine standart TES uzun questlineları olacakmış...

• İnternetimin (kendim için konuşuyorum,diğer arkadaşların internet durumları nasıl bilemem) eski yıllara göre çok daha iyi bağlantı (ping ms) vermesine rağmen hala PvP'den çok çekiniyorum,hele bir de tek seferlik (B2P) ise dünyalar benim olur. Hikayesini ve anlatımını Elder Scrolls'un hep sevdim,bölümlerin tasarımından,silahlara kadar. World Of Warcraft ilk başlarda hoştu,ama sonradan PvP ve Raidlere fazla alışamadım ve en sonunda bıraktım. Warhammer da bağlantı sorunlarından ve PvE sinin çok limitli olmasından dolayı bıraktım. Çoğu kişide PvE yüzünden bıraktı. Belki Elder Scrolls herşeyi kurtarır diye umut ediyorum artık umarım güzel olur,hayırlısı olur. Fallout 4 veya Online çıkmasa da,açıkçası o kadar hayal kırıklığına uğramam 1-2 sene için.
  • mesajım bulunsun
  • Asıl sıkıntı oyunun gereksinimleri, Skrim'in gereksinimlerinde çıkarsa online versiyonu benim makine ile oynayamam.
  • Ben sırf bu oyun için sistem değiştireceğim gibi gözüküyor...
  • grafikleri nasıl beğenmediniz anlamadım kesinlikle harika harika bir oyun geliyor videonun sonu ile coştum şuan merakla heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

grafikleri nasıl beğenmediniz anlamadım kesinlikle harika harika bir oyun geliyor videonun sonu ile coştum şuan merakla heyecanla bekliyorum

Grafikler çok çok iyi değil, biraz yüzeysel tutulmuş. Henüz herkeste yeterince sağlam sistem olmadığı için işimize geliyor aslında bu durum. Bir de bazı arkadaşlar grafikten çok şu yürüme-koşma gibi animasyonlardaki olası yapaylıktan bahsetti. O problem skyrim'de de kendini bir hayli hissettiriyor. Umarım onu çözerler çünkü oyun akıcılığı adına grafikten daha önemli bir unsur.

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

grafikleri nasıl beğenmediniz anlamadım kesinlikle harika harika bir oyun geliyor videonun sonu ile coştum şuan merakla heyecanla bekliyorum

Grafikler çok çok iyi değil, biraz yüzeysel tutulmuş. Henüz herkeste yeterince sağlam sistem olmadığı için işimize geliyor aslında bu durum. Bir de bazı arkadaşlar grafikten çok şu yürüme-koşma gibi animasyonlardaki olası yapaylıktan bahsetti. O problem skyrim'de de kendini bir hayli hissettiriyor. Umarım onu çözerler çünkü oyun akıcılığı adına grafikten daha önemli bir unsur.

Oyun çıksında grafiklerini artık hallederler gibi geliyor,oyunun tasarımı nasıl oynanışı bence daha çok önemli olacak gibi geliyor. MMORPG'lerde grafik çoğunlukla zaten arka planda değil mi ? Yani bakınız WoW kaç yıl oldu,eski gücünde değil ama hala en çok oynanan MMORPG. Planetside 2 gibi bir oyunun bile grafiklerini güncelleyip özelliklerini değiştiriyorlar.

• Şahsen ben grafikle bir cacık olmayacağını Guild Wars 2'de gördüm. Oyunu sağlam hikaye ve interaktif bir yapıya oturtmadıktan sonra satranç oynuyormuşsun gibi oluyor.

• Şöyle bir trailer geldi; (videoDH tüp olmuyor ne yazık ki)

Ayrıca beta için kayıtlar başladı;

http://signup.elderscrollsonline.com/

En sona basit bir-iki cümle yazın ki şansınız artısın :) "I can send you clear and objective feedback." gibi. Hepiniz aynısını yazmayın ama süsleyin biraz daha, hoca anlar sonra kopya olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Ocak 2013; 17:54:13 >

• Böyle bişey gören varmı?
  • Mükemmel bir trailer yayınlandı ve sade allience için.Betasına kayıt oldum umarım beta tester olarak seçerler .İyisiyle kötüsüyle başlayıp yardımcı olmak istiyorum bu serinin multiplayer'ına.
  • videosu hyvani olmuş. hikayeye ok önem verdikleri ortada.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.