Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Knisath o zımbırtıların çoğu tek seferlik ve geçici geliştirmeler sağlıyor gördüğüm kadarıyla. Bunları in-game shop'tan sürekli gerçek parayla alıp sürekli boost'lu gezme gibi bir durum da yok sanırım. Herhangi bir adaletsizliğe veya P2W durumuna yol açmayacağına göre sorun da yok.

B2P olayını o kadar hafife almak da yanlış. Eğer başarılı bir oyun olursa zaten masrafları her türlü karşılarlar. Siz oyunun daha ulaşılamaz bir hâlde olması için savunuyorsunuz aylık ödemeyi ama o da düpedüz soygunculuk bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

@Knisath o zımbırtıların çoğu tek seferlik ve geçici geliştirmeler sağlıyor gördüğüm kadarıyla. Bunları in-game shop'tan sürekli gerçek parayla alıp sürekli boost'lu gezme gibi bir durum da yok sanırım. Herhangi bir adaletsizliğe veya P2W durumuna yol açmayacağına göre sorun da yok.

B2P olayını o kadar hafife almak da yanlış. Eğer başarılı bir oyun olursa zaten masrafları her türlü karşılarlar. Siz oyunun daha ulaşılamaz bir hâlde olması için savunuyorsunuz aylık ödemeyi ama o da düpedüz soygunculuk bence.

Summon Mistfire Wolf Elite Skill* kalıcı
    Miniature Rytlock* kalıcı
    Golem Banker* 5 günlük
    Chalice of Glory kalıcı -PvP
    Tome of Influence* kalıcı-Guild

Guild geliştirme,unique pet,pvp rewards var.Sürekli boost olarak pvp için ve guild adına gezebiliyor pvp de özel pet çıkartabiliyorsun (mist fire Wolf ) kimine göre lüzumsuz olsada benim gibi herşeyi araştıran bir rpg MMORPG sever için hoş durumlar değil aynı wow daki gibi ama gerekli.Adam spawn pointe guildiyle birlikte camp kuruyor 24 saat her guild member için unique pet alıyor ve satılabiliyorsa satıyordu Wow da.Bu yüzden paralı petler bence oldukça adil.Basarsın parayı alırsın kimseyle uğraşmazsın böyle cinslik yapan.Aylık ücret ağır yük olsa da ben "gold pls" cilerin azalması için razıyım.F2P oynamışsınızdır gold pls cilerin % 90 ı türk,polonyalı,ispanyalı ya da doğulu ülkeler.Adamlar üşenmiyor account hesabına ekliyor mail atıyor whisp atıyor rahatsız ediyor F2P de .wowda da var ama az ya da gırgırına yapıyorlar.Adamın üstünde mükemmel set var.Altn desen istemediği kadar üstündekileri atıyor stormwind de ortalıkta sürelik gold pls diye guild memberlarıyla gırgır yapıyor.

B2P iyi olmasına iyi ama server bakımları zor iş.admin atama zor.Kimseyi ücretsiz admin yapamazsınız adam gibi fair play oyun istiyorsanız.Basarsınız parayı adminleri alırsınız işini adam gibi yapar yapamazsa atarsınız kimse birşey diyemez.B2P server bakımı,bantgenişliği,yeni server sistemi,alanı yeni adminler ,support desteği demek sürekli gider demek sürekli gideri olan bir şirket sürekli geliri olmazsa o kolunu yavaş yavaş yitirir.Bu demek değil ki aylık 100 Tl alsın.Alsın 20-30 Tl ben razıyım.Fazlası olursa laf ederim ama yine oynarım.

• quote:

Golem Banker* 5 günlük

Ben sayfaya baktığımda aşağıdaki gibi görünüyor.
    Summon Mistfire Wolf Elite Skill -> "Temporary"
    Chalice of Glory -> "One time use"
    Tome of Influence -> "One time boost"

İkimizden birinde okuma problemi var galiba.
  • quote:

quote:

Golem Banker* 5 günlük

ya yok arkadaş adam laf olsun diye konuşuyor o verdiği itemler hep gösteriş oyun içinde hiç bir farklılık yaratmıyor. pet sadece yanında geziyor. oyunda sadece ranger pet i savaşmak amacıyla kullanabiliyor onunda bunula en ufak ilgisi yok. diğerleride zaten shopta bulunan geçici süreli itemler. pvp ile ilgili olanda gösteriş bir amacı yok yani. ki olsada zaten tüm itemler trade sistemi satılabiliyor yada moblardan droplanabiliyor. neyse gw2 konusu değl burası.

işin özü b2p oyuncu dostudur ve blizzardın her ay kestiği haraç sisteminden milyon kere daha iyidir. bunu eşşekler bile anladı fanboylar haricinde. gözü kapalıyı filan geçtiler artık kör bakıyorlar olaya. sever bakımıymış, admin çalışıtırmakmış bunlar zaten bi projeye başlanırken hesaplanan şeyler sen kafana takma fanboy. P2P MİLLETİ SOYMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL . net

• Summon Mistfire Wolf Elite Skill* kalıcı = Hiç kimsenin kullanmadığı bir skill, sadece 1 tane elit skill ile dolaşabiliyorsun ve çoğu diğer elite bundan yararlı. PvP de kullanılamıyor. Süper gereksiz, sadece tipi güzel.
    Miniature Rytlock* kalıcı = Yanımızda dolaşan bir minyatür, sevimliliği dışında en ufak bir yararı yok.
    Golem Banker* 5 günlük = Bankaya ulaşmak zor değil zaten, 5 gün de çok kısa bir süre MMO lar için
    Chalice of Glory kalıcı -PvP = 3-4 maçta aynı glory miktarı alınırç
    Tome of Influence* kalıcı-Guild = 1 günlük oyun süresinde daha çok influence toplarsınız.

Bunlar çok ufak tefek şeyler ve oyun içi gıdım değişiklik yansıtmazlar. Ayrıca çoğu normal moblardan düşüyor, shopton oyun içi para birimiyle de alabiliyoruz hepsini. Hatta aynı shoptan gene oyun içi parayla hesabımızı bu beş hediyenin olduğu deluxe versiyona çevirebiliyoruz. Shopta satılan herşeyi oyun içi parayla alabiliyoruz ve oyun içi altın kazanmak hiç de zor değil.

GW2, shop olayını çok güzel çeviren bir olay, gıdım para harcamasanızda aynı seviyede oluyorsunuz herkes ile.
    Oyunu 3 milyon kişi satın almış, bunun 1 milyonu şu an oynuyor olsa bile ciddi bir rakam ama serverlar gayet güzel idare ediliyor. Yapımcı firma bir çok kez belirtti sever maliyetleri sanıldığı kadar uçuk değil, gayet güzel idare ediyoruz diye.
    GW2 B2P olayının en uç noktası ve en iyi örneği şu an olarak.

Elder Scrolls konusunda GW2 yi niye tartışıyorsunuz anlamadım şahsen? P2P mi F2P mi? sorusundan nerelere gelmiş olaylar.

P2P oyunlar şu aralar gözdeliğini yitiriyor, çoğu zaten WoW/Rift oynadığı için bir oyuna daha para vermek istemiyor. Geçtiğimiz sene çıkar Old Republic ve Secret World de çok çacuk F2P ve B2P ye geçmek zorunda kaldılar. B2P olup çok oyuncu tutabilmeleri için çok sağlam bir içerik ile gelmeleri gerekli yoksa sonları önceki oyunlar gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Elder Scrolls konusunda GW2 yi niye tartışıyorsunuz anlamadım şahsen?

Sorunun cevabı mesajın içinde hocam. B2P olursa masraflar karşılanamaz, kalite düşer düşüncesi var. Ama GW 2 örneğini göz ardı ediyorlar.
  • beta ne zaman başlar acaba key almak için o kadar dil döktüm adamlara
  • quote:

quote:

Golem Banker* 5 günlük

Var hakikaten alttaki arkadaş ne yazmış mesajına daha detaylı 1 time boost derken boost yaptığınızda bir kerelik ama kalıcı o da ne kadar zamanda ne yapabilirseniz.İşi bilen adam için bir kaç haftalık oynmaya eş değer.

Pet olayına gelirsek herkesin zevki başkadır.Sadece kolleksiyon olsun diye bile olmadık petleri alırım.

Herneyse GW2 böyle işte.Kötü bir oyun ya da kötü bir örnek demiyorum.

---------------------------------------------------------------------

@E4EN

beta bu ayın 22 sinde başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 23 Ocak 2013; 17:13:01 >

• hala insanlığa geçiş yapamayan fanboylar var

en uzun boost süresi 1 saat. oda emin olun zerre kadar işe yarayan bişey değil. bilmesek oynamasak salak yerine koyacaklar insanları böyleleri. "bikaç haftalık oynamaya eş değermiş"... beyin hakikaten bedava olmasa yok diyecem...
  • www.bolumsonucanavari.com
    Elder Scrolls Online F2P Olmayacak mı?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_Online_F2P_Olmayacak_mi-34067.htm

Woooooooooow(wow) haberi diye buna derim.Üzülmeyin arkadaşlar zamanla gelişen tek şey grafikler değil.Fİkirler lerde gelişim gösterir.PAradan ziyade şeylerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Elder Scrolls konusunda GW2 yi niye tartışıyorsunuz anlamadım şahsen?

Sorunun cevabı mesajın içinde hocam. B2P olursa masraflar karşılanamaz, kalite düşer düşüncesi var. Ama GW 2 örneğini göz ardı ediyorlar.

GW 2'yi aldığım hafta iade ettim. Hiçbir eksiği yokmuş gibi görünüp "ulan birşey eksik bu oyunda" dedirten oyunlar listesinde adını başa yazdım. Bu dandirikten hikayesiyle oyun yapmaya kalkan firmayı da Bethesda ile karşılaştırmayın artık...

• Videonun sonu çok güzeldi. Sinematik tanıtım videolarını çok seviyorum ben yahu. Özellikle SC II'nin videosu mükemmel ötesi bir şey. Bu arada ben de Beta için başvurdum ama tabi öncelik her zamanki gibi editörlerin olacak.
  • Nord oynıcaktım,sinematiği görünce insana döndüm :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav bu sinematic videoları bende çok seviyorum keşke uzun metrajlı film yapsalar 10 numara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Nord oynıcaktım,sinematiği görünce insana döndüm :)

İnsan yok. Nord, Redguard ve Breton var insana benzer.
  • Oyun Free mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSpace00

Oyun Free mi ?

Kesin bir şey yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Nord oynıcaktım,sinematiği görünce insana döndüm :)

İnsan yok. Nord, Redguard ve Breton var insana benzer.

İnsandan kastım o.3 de köken olarak insan ha biri büyülü ha biri zenci ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında en güzeli saatlik ücret olur. Oynadığın saat kadar ödersin, böylece şehirde mal mal bekleyip milletin FPS'ini düşüren slackerlar da olmamış olur. Son derece aktif bir oyun olur...
  • hayatımda izlediğim en iyi oyun videosu diyebilirim tek kelime ile mükemmel yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.