Şimdi Ara

the elder scrolls v skyrim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu bugun almayı düşünüyorum oyun hakkın.da bana bilgi verirmisiniz. Alınacak bir oyun mu.

2. Sorum assassin's creed revelations daki gibi oyun bitincee devam edemiyormuyuz. Ona göre oyunu hemen bitirmiycem :)

• oyun oynanış olarak çok uzun saatlere yayılıyor senin oynamada bağlı biraz ana görevler dışında çok fazla yan görev ve daha ufak görevler mevcut onun dışında oyunda seni tutabilecek unsurlarda haritada gezintiler yapmak...ben alalı bir ay oldu karakterle o zamandan beri oynuyorum ana görevleri başta biraz yaptım şuan sadece yan görev yapıyorum ve oyunu bitirmedim ama ana görevler bitse dahi oyun bitmiyor diye biliyorum...
  • Kardeşim oyun parasına hay hayli değer

2. olarakda Oyun bitmiyor ana görev bittikden sonra kafana göre takıl
  • GTA 4 ten kıyasla bizim niko dan al silahı ver eline kılıcı al altından arabayı ver atı yık binaları koy dağı taşı o koy senin bu koy benim o ejder ha senin bu dev benim gez dolaş kes parçala falan yani bu arada bir farkı var niko bu sefer oyunun sonunu beklemeden nikahı kıyıyor begendiği hatuna :))))
  • Hmm o zmn direk oynamaya başlayabilirim sağolun :)
  • Oyunu aldımda bir tuşa bastım durmadan yürüyor :D koşmuyo :D
  • Oyunu oynuyorum ama ilk ejdarhadn başka ejdarha göremedim yokmu şunları bulmanın yolu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolaşman gerek dostum görevlerde en az 4-5 tane ejderhayla karşılaşıyosun zaten
    çok istiyosan dolaş-dolaş-dolaş
    Oyun bunun üzerine kurulu ben ilk oynadığımda 25 tanemi ne öldürmüştüm
  • Hacı sorun bende diye düşündüm save indirdim görevleri yapılmamış ama itemleri olan görevi yaptim ejder çıktı ama istediğim ansızın bir yerde önüme ejder çıkması dolaşıyom yok durmadan giant kesiyom
  • Ac:Revelations oyun bitince devam edebiliyor yaklaşık 15 dakika boyunca credits izlemek zorundasın. Ondan sonra devam ediyor.
  • Hmm bunu öğrendiğim iyi oldu ama sildim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.