Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.368
Cevap
129
Favori
1.635.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Tamamına bakamadım mesajların. Oyun ne zaman çıkacak acaba?

11.11.11

Tarih hoş olmuş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yalnız ön incelemede anlayamdığım bir kısım oldu , "güç ve zaaflarınız , oyunda attığınız adımlara göre kendiliğinden şekillenecek ... " derken int , str gibi özelliklerdende bahsetmiş bunların dağılımında ki hakimiyetimizi kısıtlayacak mı acaba oyun

bu arada fallout 3 deki gibi perklerde olacakmış oyunda

perklerin olcak olması çok iyi olmuş. oyunu oynarken kafayı yicem kesin. yine asosyale bağlıcam bi süre
  • oyunun çıkış tarihi eminim evlilik düşünenler için ideal bir tercih olacaktır.millet evlilikleri için heycanlanırken bizlerde oyun kurulurken heyecanlanacağız.Millet evet derken bizler masaüstündeki kısayol oluşturulması için evet diyeceğiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan
    bu arada fallout 3 deki gibi perklerde olacakmış oyunda

Bu haberi duyduğumda çok sevinmiştim.
  • Skyrim de ki ortamın fantastikten çok gerçekçiliğe kayması beni üzdü açıkcası.Morrowindeki o ortam hala yakalanabilmiş değil.Oblivion muhtemelen bir geçiş süreciydi teknik durum açısından bence.Oyun motoru yeni kullanılan level scaling vs vs Skyrimiçin bir altyapı oluşturdu.Skyrim Obliviondan daha eliayağı düzgün olacaktır orası kesin ancak bir morrowind kadar olmasını çok istiyorum..

Morrowind'den başka hiç bir oyunda kolay kolay mod yüklememişimdir örneğin.Morrowind de yüklediğim mod sayısı belki 200 den fazladır..Ancak aklımda kalan en büyük değişim sunan mod örneğin Morrowind Comes Alives dı yanlış hatırlamıyorsam ismini.

Skyrim de ejderhaların olması güzel olacak fakat bir Ejderhayı (benim gibi Ejderha hayranı olan biri için )oyun dünyasına aktif olarak eklemenin oldukça zor olacağını düşünüyorum..Skyrim haritasının oblivion kadar yeşil ile iç içe olmasını istemiyorum ya da Morrowind gibi kel kalmış çorak topraklardan da oluşsun istemiyorum şöyle orta halli haritayı tadında bırakacak iyi şehirler olursa tadından yenmez sanırım.

• arkadaşlar oyunun orji sitesine girdim pre-order seçeneklerine baktım ama türkiye yok malesef.. bu oyunu türkiyeye nasıl pre order yapabilirim bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

arkadaşlar oyunun orji sitesine girdim pre-order seçeneklerine baktım ama türkiye yok malesef.. bu oyunu türkiyeye nasıl pre order yapabilirim bilen varmı acaba ?

Shopto adında bir ingiliz sitesi var hem ucuz hem güvenilir.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Shopto adında bir ingiliz sitesi var hem ucuz hem güvenilir.

Yav bu senin avatar bana Sanitarium oyunundaki şişman bi veledi anımsatıyor da o değil kimdir nedir bu
  • The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

açaydım kollarımı gitme diyeydim

• Çıkaramadım dayıyı hala
  • Star Wars izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Çıkaramadım dayıyı hala

Star wars da jabba isimli amca. Sen yenisin galiba :)) Bence izlenmesi gereken serilerden biridir star wars :)
  • Star Wars olduğunu tahmin ettim tipten aslında Valla ben hala izlemedim seriyi. Daha doğrusu 2 yıl kadar önce dedim bu yaşa geldik hala izlemedik izleyelim; 2000'den sonrakilerin 1. ve 2. sini sarhoş kafayla uyuklayarak izledim. Sonrası hüsran Uyuklayarak izlediğimden midir yoksa sıkıcı bulduğumdan mıdır bilmem de pek hoşuma gitmemişti. Şundan eminim fon müzikleri çok yetersiz bu yüzden tam bağlanamamıştım izlerken.
  • quote:

Star Wars olduğunu tahmin ettim tipten aslında Valla ben hala izlemedim seriyi. Daha doğrusu 2 yıl kadar önce dedim bu yaşa geldik hala izlemedik izleyelim; 2000'den sonrakilerin 1. ve 2. sini sarhoş kafayla uyuklayarak izledim. Sonrası hüsran Uyuklayarak izlediğimden midir yoksa sıkıcı bulduğumdan mıdır bilmem de pek hoşuma gitmemişti. Şundan eminim fon müzikleri çok yetersiz bu yüzden tam bağlanamamıştım izlerken.

baba bende izlemedim filmi. ama ileri geri konuşma adamdan kan alır bunlar.cami, duvarına işiyon.fena fanatik star warslı bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

quote:

Star Wars olduğunu tahmin ettim tipten aslında Valla ben hala izlemedim seriyi. Daha doğrusu 2 yıl kadar önce dedim bu yaşa geldik hala izlemedik izleyelim; 2000'den sonrakilerin 1. ve 2. sini sarhoş kafayla uyuklayarak izledim. Sonrası hüsran Uyuklayarak izlediğimden midir yoksa sıkıcı bulduğumdan mıdır bilmem de pek hoşuma gitmemişti. Şundan eminim fon müzikleri çok yetersiz bu yüzden tam bağlanamamıştım izlerken.

baba bende izlemedim filmi. ama ileri geri konuşma adamdan kan alır bunlar.cami, duvarına işiyon.fena fanatik star warslı bunlar

Yav kötü bir şey demedim ki zaten yarım kafayla izledim ama fon müzikleri konusunda geri adım atmam

• Neyse çok dağıldı konu
  • E 1 ve 2'yi izlemişsen ilk öyle olur tabi.
    4-5-6-1-2-3 diye başla izlemeye. Çekim sırasıyla.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.