Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk oyunu oynamadim dilim orta seviye tr dil olmayan oyunlardan heavy rain'de sikinti yasamadim dili basitti ama horizonda ciddi sikintiydi dil benim icin
    tabi bu oyununun horizon kadar agir bi dile sahip olcagini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 6 Ekim 2017; 19:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Eskiden böyle bir oyun duyurulacaktı ortalık yıkılır ve başlık devamlı güncel kalırdı.

Sürüyle senaryo, varsayım, karakterler üzerine değerlendirme yapılırdı şimdi dediğin gibi Fifa, Cod, Pes muhabbetleri birde kaç çözünürlük kaç fps o kadar.

Şu forumun Ps3 ve Xbox 360 günlerini o kadar özlüyorum ki :( Oyun konuşurduk ve oyunları karşılaştırıp tartışırdık :(

Xbox 360'in yildiz oldugu donemler Xbox bolumundeki kalite bir daha gelmez. Cok guzel bir kitle vardi. Ps3 bolumunde de cok guzel aksiyon olurdu kan govdeyi gotururdu

Ama iki taraf da bu tur oyunlarin degerini bilen kaliteli oyunlari bilenlerden olusurdu genel olarak.

Hocam hatitlar misinoz bilmem alone in the dark ciktoginda millet kontrolllerden dolayi ve gercek survivor horror oyun gormediklerinden cahilliklerinden dolayi oyuna saydirirken biz ne guzel ayila bayila oynamistik.

Elmasin degerini elbette ki elmasdan anlayan bilecek. Topcu fps ci adam ne anlar bu tip oylardan.

Aksam az boraz da baska bi konudan karalamak istiyorum. Ps2 zamanlarindan.

Alone in the dark harikaydi hocam hatirlarim cok begenilmedi ama yine de degerini bilen fazla kisi vardi. Canliydi forumda konusu en azindan.

Evil Within 2 o zamanlarda gelecekti herkes ciglik cigliga beklerdi muhtemelen :)

Alone In The Dark harika bir oyundu. Kontrolü PS3 te de zor değildi öyle bahsedildiği gibi. Remastered/remake yapsalar koşarak alırım.

• yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    oynarsanız o zaman hocam sıkıntı olmaz. Horizonla alakası yok daha kolay dil, amatör birisi bile rahatlıkla oynayabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

İlk oyunu oynamamıştım ama bunu alıp oynuycam nasipse, dediğiniz gibi bu tarz yapımların değerini bilmek gerekiyor gelecek nesilde mumla arıycaz belkide.

İlk oyunun fiyatı epey düştü, konuyu tam anlamak için ilkini mutlaka oynamanı tavsiye ederim.

EyvAllah dostum tavsiyeni dikkate alıcam o halde ;)
  • Bir oyun çok korkutucu olunca sıkmaya başlıyor. İlki Kaliteliydi ama fazla uçuk bir atmosferde geçiyordu.

Ey gidi ey suffering, tam bi ölüm makinesi oyunuydu, o dual revolveri ne kullanırdım be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bir oyun çok korkutucu olunca sıkmaya başlıyor. İlki Kaliteliydi ama fazla uçuk bir atmosferde geçiyordu.

Ey gidi ey suffering, tam bi ölüm makinesi oyunuydu, o dual revolveri ne kullanırdım be.

Oo suffering. Nasil unutmusum onu cok iyiydi Suffering.

• Yalnız bir mesaj attım daha doğrusu sesimizi duyurdum, konu canlanmaya başladı. :D Neyse efenim, TEW'i ben 4 kere bitirdim. Gerçekten zamanının hakkı yenilen bir oyunuydu. Millet özellikle Outlast'çiler bu oyunu öyle bir kötüledi ki, hatta ben ''Elinde silah olan korku oyunu korku oyunu değildir'' diye laflar duyunca iyice çıldırdım. :D Bizim ülkemizdeki oyun kültürü maalesef alt seviyelerde.

Konu da eski survival horror'lardan bahsedilmiş. Ben bu türün aşığıyım resmen. Fatal Frame, SH, RE, Clock Tower, Eternal Darkness Parasite Eve vs gibi oyunlarla büyüdüm. Gerçekten şu zamanda TPS survival Horror türünde bir oyun gelmesi bizler için büyük bir nimet. Bu yüzden tepkimi gösterdim. Kıçı kırık her yıl çıkan birbirinden bir farkı olmayan oyunlardan konuşalacağına şu tarz oyunlar hakkında daha fazla değer verilseydi keşke..

• Bunun çıkmasını beklemek ızdıraba döndü iyice, bayağıdır gerilim oyunu da gelmediği için beklemesi esktra zor. Dedektif Sebastian nereye kadar çizecek kafayı göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Yalnız bir mesaj attım daha doğrusu sesimizi duyurdum, konu canlanmaya başladı. :D Neyse efenim, TEW'i ben 4 kere bitirdim. Gerçekten zamanının hakkı yenilen bir oyunuydu. Millet özellikle Outlast'çiler bu oyunu öyle bir kötüledi ki, hatta ben ''Elinde silah olan korku oyunu korku oyunu değildir'' diye laflar duyunca iyice çıldırdım. :D Bizim ülkemizdeki oyun kültürü maalesef alt seviyelerde.

Konu da eski survival horror'lardan bahsedilmiş. Ben bu türün aşığıyım resmen. Fatal Frame, SH, RE, Clock Tower, Eternal Darkness Parasite Eve vs gibi oyunlarla büyüdüm. Gerçekten şu zamanda TPS survival Horror türünde bir oyun gelmesi bizler için büyük bir nimet. Bu yüzden tepkimi gösterdim. Kıçı kırık her yıl çıkan birbirinden bir farkı olmayan oyunlardan konuşalacağına şu tarz oyunlar hakkında daha fazla değer verilseydi keşke..

Outlast ayri guzel, Evil Within ayri guzeldir. Fatal Frame hepsinin tanrisidir gozumde. Zaten o seri gerilim filan degil acik acik okkali saf bir korku oyunuydu hicbir filmde bile oyle bir korku olayi yapilamadi. Keske PS4'e yenisi yapilsa. Aptal aptal 10 tane "ergen populeri" oyun yerine bir tane Fatal Frame ciksa sevincten gozumden yas akar. Ama yapilmayacak. Arz talep maalesef. Artik sektoru ergenler yonetiyor. Onlar ne istiyor neye para veriyorsa o yapiliyor, biz de yapilani oynamak zorunda kaliyoruz.

Su zamanda The Evil Within 2'nin kiymetini bilmek lazim.

Bunlar iyi zamanlarimiz. Gun gectikce daha da sacma sapan bir hale geliyor oyun dunyasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ekim 2017; 21:33:29 >

• Şu ana konuları konu ile uğraşmayanlar açmasın lütfen. Ana sayfada oyun hakkında bilgiler olur ama bunda sıfır hiçbir şey yok. Bu işi ehliyle yapacak açsın şu konuları..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan mikami başkanın heykelini diksek beton yetmez. Üstad bizlere böyle bir oyun yaptığı için ne kadar teşekkür etsak azdır. İlk oyunu oynarken beyin yakan sahneler, o atmosfer gerim gerim geriliyordum. O ölmeyen bosslar insanı çileden çıkartıyordu. Surival TPS ne yazık ki yavaş yavaş ölüyor, sanırım en büyük sebeplerden biri türüye alışık olmayan yeni nesil oyuncular, oyun satış rakamların düşük olması, bizim gibi Silent Hill, Resident Evil gibi oyunları oynayıp büyümüş bir nesil varsa bu oyunu her türlü alıcaktır. Oyunun fiyatı maalesef diğer oyunlar olduğu gibi pahalı biraz beklemek lazım indirim görsün.
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Konuyu 2020 de mi güncelleyeceksin kardeş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konusu öyle konuları açmış sonra tüymüş. Ana sayfalar sıfır.

• ilk oyunda bulmaca namına bir şey yoktu, dandik bir oyun motoruyla yapılmış aksiyon oyunuydu sadece
    konuda fatal frameler, alone in the darklardan falan bahsedilmiş. yahu o oyunları el üstünde tutan kitle ilk evil within oyununu nasıl aynı kefeye koyabiliyor ben de bunu anlamıyorum.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Haklısınız maalesef eskisi kadar giremiyorum,hemen guncelliyorum.

• İlkay Abi o kadar da değil,bi tek bu konuyu güncellememişiz olmuyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 8 Ekim 2017; 12:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk oyunda bulmaca namına bir şey yoktu, dandik bir oyun motoruyla yapılmış aksiyon oyunuydu sadece
    konuda fatal frameler, alone in the darklardan falan bahsedilmiş. yahu o oyunları el üstünde tutan kitle ilk evil within oyununu nasıl aynı kefeye koyabiliyor ben de bunu anlamıyorum.

Ayni kefeye koyan yok.

Sadece o zamanlarda o oyunlari oynamis kitle artik bitmek uzere olan bu tur oyunlara elde bunlar kaldigi için sahip cikmak istiyor.

Hic yoktan iyidir derken eskiyi de yaad ediyor. Hepsi bu.

Yada elde kalan bunun gibi son orneklerin eski oyunlara benzeme umudu. Insanlarin beklentisi ve hissettiği bu.

Yoksa PS3 donemi basladigindan beri cok da iyi biliyoruz ki ONLINE ne zaman hatarimiza girdi bir daha asla silent hill 1-2 gibi bir oyun gelmeyecek. Asla cunki onu yapan insanlar artik ya artik emekli oldu yada olmak uzere. Su an oyun yapimcilarinin cogu online oyunla buyumus fps ci futboll oyunlari ile harmanlanmis zamane oyun kulturunu kapmis kişiler. Onlardan bir sh beklemek imkansiz zaten.

• ilk oyunu 3 kere bitirdim dlc lerle beraber,mükemmeldi.

• bu oyunu sadece biz dinozorlar bekiyoruz galiba eyy yeni nesil nerelerdesin ses ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk oyunda bulmaca namına bir şey yoktu, dandik bir oyun motoruyla yapılmış aksiyon oyunuydu sadece

Ne yapalim ayni kefeye koymayip sw battlefront'da fortnite'da salak salak birbirimizi mi vuralim. Eldeki bu ve kiymetini bilecegiz baska boyle oyunlar cok cikmiyor bildiginiz gibi. Bakin pugb diye bir oyun dunyanin en cok oynanani oluyor gunumuzde. Gelinen hale duruma bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2017; 15:6:32 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.