Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Re 4'ü hatırlamıyorum doğrudur belkide o zamanlar çok dikkat etmedim. Çok itici duruyor
  • İkinci oyunu Mikami yapmıyor dendi sağa solda ama bu oyunu yine Mikami başkan yapıyor. Oyunun atmosferi Mikami kokuyor buram buram. Bu adamın tarzına bayılıyorum tam benim kafa oyunlar yapıyor bu tarz oyunlara açım resmen, her ne kadar 209 liradan oyunu alamasak da yarı fiyata düştü mü kaçırmıcağım oyunların arasında bu yıl sonu alacağım oyunlar çok var teker teker alırız umarım.
  • Şu sıralar ilk oyunu oynuyorum. Uzun süredir bu tarz oyun oynadığımı anlamış oldum oynarken. 2. si çıkmadan DLC leri ile birlikte bitirip ucuzlayınca alırız. RE tarzı değişik ve güzel bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılda 1-2 tane çıkan türün en iyisi değerini bilin ; heryer FPS kaynarken adamlar TPS korku oyunu yapıyor gelde alkışlama mikami reisi
  • En güzeli biraz sabredip indirimde falan yakalamak. İlk oyun yanlış hatırlamıyorsam birkaç kez indirime girdi aynısı bundada olacaktır. Aceleye hiç gerek yok. ;)
  • Çıktığı günden beri çok indirime girmişti, genelde korku/gerilim oyunlar herkese hitap etmediği için çok sık sık düşer, dikkatimi çekmişti zamanında. Ama FPS oyunlar biraz daha uzun sürüyor, sanırım oyunun popülertesine bağlı, ya da 1.yılını doldurduktan sonra birdaha sık sık iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

gamescom dan sızıntı gameplay. kalite düşük ama oynanış açısından fikir verıyor. çok geniş alanlar, telsiz, upgrade masası ve herb dikkat çekiyor.

Çok iyi olmuş. Biraz Last of us biraz Resident Evil biraz da yeşil beyin al sana Evil Within 2
    Umarım uzun olur da doyarız survival'a.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

gamescom dan sızıntı gameplay. kalite düşük ama oynanış açısından fikir verıyor. çok geniş alanlar, telsiz, upgrade masası ve herb dikkat çekiyor.

Çok iyi olmuş. Biraz Last of us biraz Resident Evil biraz da yeşil beyin al sana Evil Within 2
    Umarım uzun olur da doyarız survival'a.

Aynen böyle geniş mekanlar bu oyunlara çok iyi gidiyor. Loot crafting falan keyifli oluyor umarım bütün oyun böyle açık alanlarda geçiyordur baktığımız zaman ciddi ciddi çok geniş bir alandı videodaki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosslar bu oyunda daha zor olacakmış gibime geliyor.
  • Bu oyun efsane olacak gibi. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.
  • Şu videoları nasıl izliyorsunuz full spoiler. Hemde boss videoları.

• quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

Müthiş. Youtube'da 50 dakikalık gameplay videosu var. Oyun gümbür gümbür geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen. Twitch yayınıydı o 9 eylül akşamı izlemiştim.Yayındakiler çok boş konuşuyodu bi türlü adam akıllı odaklanamamıştım,zaten youtubetaki videolarda da sövmüş millet. Oyun bir öncekinden bir iki tık daha zor olacağa benziyor inşallah da öyle olur.Limitli save zorluğu olacakmış bayağı sınayacak oyun. İlk oyundan beri survival/horror'a bayağı acıktık.Sabırsızlanıyorum bari trophy listesini yayınlasalar.

@evo_4
  • Yine bir Middle Earth oyunu ile beraber çıkıyor,kardeş oyun gibiler.

• aksiyon oyununu korku oyunu diye kakalıyorlar millet de yiyor

• Shadow of War gibi epik bir oyunla birlikte cikmasi cuzdana tecavuz anlamina gelse de ciktigi gun bunu da aliyorum. Sec hak icin ulasabilirsiniz.

• ilk oyuna bayılmıştım öyle böyle değil mükemmeldi.yani sonlara doğru olan aşırı aksiyon içeren saçma sapan bölümleri saymazsak tabi.

insidious+the conjuring+res4 havası vardı.sebastian da harika bir karakterdi.mekanlar,sanat tasarımı,ses yönetimi vs çok iyiydi.grafikler biraz daha iyi olabilirdi ama bethesda oyunu tabi,şaşıracak şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.