Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, bende zaten kendi zevkime göre yorumladım oyunu.

Dediğim gibi ben GTAV severim başkası hiç sevmez, saçma gelir, zevkler tartışılmaz.

Açıkçası ben fazla kan öğesi kullanılmasından hoşlanmıyorum.

İyi Oyunlar...
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    aynen yorumlardan kimin ne bildiği belli hatta oyunu oynayıp oynamadığı da belli..

bak ne güzel demişsin esintiler olabilir diye film yönetmenlerinden örnek vermişsin. biz de biliyoruz lars von trier gibi gasper noe gibi yönetmenlerin "bazı" sahnelerde eski filmlerine gönderme yaparak" imza attıklarını" bi tek sen farkında değilsin yani bu durumun.

Başta da dediğim gibi oyun senaryosu değiştirilmiş RE4.. artık olay gönderme yapmaktan çıkmış.. RE4 ilk bölümlerindeki o köy cilalanarak oyuna konulmuş o kahverengi renk paleti bile aynı silah sesleri aynı ne bileyim karakter animasyonları aynı.. bu esinlenme olmuyor malesef bu üşengeçliğin dibine vurup oyuncuyu salak yerine koymak oluyor. bahsettiğim olay bu anlamak isteyene.. ha beğenene vardır saygı duyarım ama beni tatmin etmedi benim beklentilerim çok yüksekti

ayrıca bütçeden bahsetmişsin. biz outlast gibi amnesia gibi bağımsız yapımları da gördük kısıtlı bütçeyle neler yapılabiliyor biliyoruz..

• Oyun bayagi zor ve uzun. Chapter 6 bitmek bilmedi. Ayrica uzerimize o kadar yaratik yagdirmak. Survival horror olmaktan cikmis bu oyun bence. Gerilim/aksiyon oyunu olmus.

Oyun guzel mi? Evet. Ama bir kere bitirdikten sonra satilir. Ilk oynamaya basladigim ilk bikac chapterdaki heyecanim kalmadi acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcının oyunda ,geçmiş oyunlarından ya da bu tarz başka oyunlardan alıntılar yapmış olmasını bir eksi olarak görmemek gerek. Benzer durumlar bugün piyasada olan Shadow of Mordor oyununda da mevcut.
    Kamera olayı Mikami nin 10 yıl önceki resident evil serisinde de bu şekildeydi. Büyük ihtimalle bundan sonra çıkaracağı oyunlarda da böyle devam edecek. Yapımcıyı bilenlerin oyunu alıp almama konusunda pek düşüneceklerini sanmıyorum. Tür olarak bu tarz oyunlar fazla çıkmıyor maalesef, çıksa da beklenen ilgiyi görmüyor.
    Benim oyunda en çok yadırgadığım durum ise neredeyse hiç boş kalmıyorsunuz, sürekli üstünüze gelen birileri var oyunda. Haliyle oyun size o yalnızlık ve korku hissini yaşatamıyor maalesef. Sürekli bir aksiyon içinde oluyorsunuz. Biraz daha sakin ve gerilimi yüksek tutabilirmiş aslında.
  • arkadaş tamam oyunu beğenmemişsin anladık 50 tanede mesaj atmana gerek yok beğenmemişsin ok sakin sat yada takasla oyunu biz oynayalım
  • Arkadaşlar oyunda co-op yada multi var mı? Yoksa sadece single mı oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Arkadaşlar oyunda co-op yada multi var mı? Yoksa sadece single mı oyun?

Sadece Single

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaş tamam oyunu beğenmemişsin anladık 50 tanede mesaj atmana gerek yok beğenmemişsin ok sakin sat yada takasla oyunu biz oynayalım

+1 aynısını yazacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaş tamam oyunu beğenmemişsin anladık 50 tanede mesaj atmana gerek yok beğenmemişsin ok sakin sat yada takasla oyunu biz oynayalım

bazıları tek seferde anlamıyor
  • Oyunu hiç beğenmedim, iki hakkını da satıyorum, ilgilenen olur diye buraya da yazmak istedim.

Orijinalden alıntı: Legoloman

Orijinalden alıntı: Legoloman

Bu akşam us psn storedan aldığım The Evil Within'in çift hakkını da oyunu hiç sevmediğim için satıyorum.

Amazon'dan 75 dolarlık kod aldığım için oyun haricinde hesapta 15 dolarlık bir bakiye de mevcut.

Bana 170 küsüre mal olan bu olay için 140 TL istiyorum.

İlgilenenler pm lütfen.
  • Bu oyunun grafikleri cok ilginc . Oyunu PC de oynuyorum en yuksek ayarlarda. Kaplamalar genel olarak cok kotu ama isiklandirmalar muazzam. Disarisi yani orman vb harika gorunuyor fakat kamerayi egip asagiya bakinca guzel gorunmuyor. Yine ayni sekilde ara videolardaki yuz animasyonlari karakterler vb kotu gorunuyor. Ara videolar eski nesil gibi.

Biraz dengesiz bir grafigi var fakat atmosfer olarak cok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Ekim 2014; 14:48:50 >
  • Checkpointteki dengesizlik ve oyunun zorluğu nedeniyle bıraktım.Oldukça boş zaman ve sabır gerekiyor.
  • İyice kararsız kaldım...

• 3. Bölümdeyim bir ara ortalık kalabalıktı bir görüneyim ne yapacaklar dedim :) ağzımı yüzümü öhömmm gayet güzel bence ilk gün sevemedim ama şimdi ısındım oyuna

• Oyunu alacamda cok gerilmekten korkuyorum. Last of us ta bile gerim gerim gerildim

• souris kullanıcısına yanıt
    yani sevdiyseniz bize ne

• acar85 kullanıcısına yanıt
    the last of us ta gerilmeniz cok normal gerilmeseniz sorun olurdu hikaye icine cekiyordu ve ana karakter bir anda siz oluyordunuz bu oyunda ise onu goremedim elbet gerecrktir ama cokta degil yani beklentimi karsilamadigini soylryrbilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yani sevdiyseniz bize ne

Senin oyunun bile yok ne arıyorsun bu konuda troll müsün yürü git şikayet etmeyeyim seni admin tanıdıklarım var.
  • souris kullanıcısına yanıt
    abi burdan kayseri sucugu paketledik yolluyorum desem forumun anahtarini verir sizin admin tanidiginiz .d yalansa yalan de .d birde last of us var daha iyi oyun mu var ki

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.