Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok geriyor Evil Within aksiyon da bolca mevcut zaten
    Oynamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Daha çok geriyor Evil Within aksiyon da bolca mevcut zaten
    Oynamanı tavsiye ederim

sağol kardeşim. oynuyalım bakalım

alien biraz saklanma oyunu yaratığa göründüğün an cenazesin :) ama akıcılığı var
  • hocam alien kutulu ise fifa 15 ile takas düşünürseniz pm atın
  • oyunu b ende almayı düşünüyorum.okuduğum ve anladığım kadarıyla RE4 benzer bir oyun.bir arkadaşında bahsettiği gibi artık eskisi gib oyunlar olmayacak tarz bu gibi açıklmamaları vardı.belkide kabullenmek lazım artık eski dönem bitti.
    örnek ffx lightning returnsten daha çok beğenildihatta tek platforma çıkasına rağmen daha çok sattı denebilir.ona rağmen ff15 içiön daha çok aksiyon olacak diyor square.ne yaman çelişk,i anlayamıyorum.artıkmşirketlekrde hardcoree oyuncu istemiyor.grafiği kas aksiyonu kas satabildiğin kadar sat mantığı var.buda gerçekten kaliteyi bayağı bir bozdu.yaşım 33 yaklaşık 120 senedir oyun oynarım rahatlıkla şunu söyleyebilirim 1 önce ki jenerasyonla birlikte(ps3/xbox360/wii)kaliteli oyun sayısı neredeyse yarı yarıya düştü
  • quote:

hocam alien kutulu ise fifa 15 ile takas düşünürseniz pm atın

yok kardeşim kutulu oyun alınmaz ben kadeşlik yapıyorum. alien'i de sattım az önce bir arkadaşa sec hakkını, başka bir arkadastanda evil winthin sec hakkı aldım

indirip oynuyacam

ama alien yavaş yavaş sarmaya başlamıştı açıkçası biraz pişman oldum çünkü oyun hem akıcı hemde ilerledikçe değişik silahlar çıkıyordu. ama sesler ve atmosfer aynı filmdeki gibi hele o yer belirleyici alet tam manyak olmuş
  • Net sıkıntısı var bende hocam yoksa bende alacaktım alien i psn den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 4'ten sonra çıkmış en iyi aksiyon gerilim oyunu.
  • Bunla tatmin olmayan yeni Silent Hill'i beklesin. Çok korkutucu olacak. Bsc'de de 23 dk civarı videosu vardı. Merak eden izlesin.

• Canlı yayın açtım.

http://www.twitch.tv/kazununaq123/
  • Oyunu bitirdim arkadaşlar ilk defa oynadığım xbox360 da.
    17 saatte bitirmişim toplam ölüm 95(ilk bölümde xbox360 kontrollerine alışık olmadığımdan rahat 10 kez öldüm )
    Oyunu didik didik edin arkadaşlar.
    Bulunan puzzle:36
    Açılan dolap:24
    arkadaşlar heykeller çok önemli bölümlerde dikkat edin derim
    Oyunu bütünüyle değerlendirecek olursam gerçekten müthiş bir oyun olmuş.Fransızcaydı oynadığım oyun konuyu anlayadım fazla ama en beğendim oyunlar arasına girdi bile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Ekim 2014; 23:57:02 >
  • piksel grafikli bağımsız yapımları saymazsak içinde bulunduğumuz devirde yapılmış en amatör oyun.. animasyonlarından seslendirmelerine, grafiklerinden teknik detaylarına kadar..
  • french press kullanıcısına yanıt
    Sen oyunu oynadın mı hocam yoksa oynayamadın bıraktın mı ?
    Oyuna sallayıp duruyorsun kaç gündür

• quote:

Sen oyunu oynadın mı hocam yoksa oynayamadın bıraktın mı ?
    Oyuna sallayıp duruyorsun kaç gündür

4. chaptera kadar dayanabildim sonra dayanamadım sattım.
  • french press kullanıcısına yanıt
    Grafik tabiki önemli kararınıza birşey diyemem lakin biraz daha sabretseydiniz oyun çok daha zenginleşecekti ilerleyen bölümlerde

• Arkadaşlar aranızda iki oyunu da oynayan varsa fikir verebilir mi?

Alien mı The Evil Within mi? Hangisini önce alıp bitirmeli ?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Tabiki Evil Within hocam

• Iki oyun derken alien le evil within mi ?
    Ben ikieini de oynadim, yalniz bende uzay gemisi hastaligi var uzay gemisinde pembe dizi cekseler izlerim o derece yani, o yuzden objectif olqbikir miyim bilmiyorum da ailen de sorun alien. Mekanlar vs cok iyi kotarilmis ama bir muddet sonra sana oyun ornek suraya git surdan sunu al dediginde alien de o brifingi almis gibi gidecen guzargaha bagdasi kurup oturuyor. 10 dakikalarca bekliyorsun ki gitsin diye ama gitmiyor bir turlu, saklama okey iyi guzelde bu kadari da fazla yani.
    Evil within mi alien mk dersen evil within once alieni de ucuz fiyatli sonra oyna derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Iki oyun derken alien le evil within mi ?
    Ben ikieini de oynadim, yalniz bende uzay gemisi hastaligi var uzay gemisinde pembe dizi cekseler izlerim o derece yani, o yuzden objectif olqbikir miyim bilmiyorum da ailen de sorun alien. Mekanlar vs cok iyi kotarilmis ama bir muddet sonra sana oyun ornek suraya git surdan sunu al dediginde alien de o brifingi almis gibi gidecen guzargaha bagdasi kurup oturuyor. 10 dakikalarca bekliyorsun ki gitsin diye ama gitmiyor bir turlu, saklama okey iyi guzelde bu kadari da fazla yani.
    Evil within mi alien mk dersen evil within once alieni de ucuz fiyatli sonra oyna derim

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    İnsanı biraz bezdiriyor sanırım bu durum. O halde The Evil Within'e öncelik vereyim ben, Alien'ı da bi ara ucuza bulursam alıp oynarım :) Teşekkür ederim.
  • Şunu kabul edelim ilk trailer ve gameplay videolarını izledikten sonra hepimizi gaza getiren, beklediğimiz oyun bu değildi. Beklentileri fazla yüksek tuttuk. Bu oyunun en büyük avantajı kendi türünde oyunların çok az çıkması. Oyunu alan oyuncularda genelde bu türü seven oyuncular olduğu için ne eleştiriyorlar ne de eleştiri kabul ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.